Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.10. 22:02:09

Verratti ma is kezdő volt, úgyhogy kedden is tuti játszani fog.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.09. 23:25:42

Épp most nézem vissza a PSG-Barca odavágót, amikor 1-3-ra nyertünk, nem semmi meccs volt, 2006 óta először győzték le a PSG-t hazai pályán európai kupameccsen.

Ami nagyon feltűnik, hogy a mostani meccsekhez képest Busquets mennyire szabadon van, kb a meccs 95%-ában folyton megjátszható, és a pálya nagyrészét nyugodtan, zavarás mentesen bejátszhatta.
Jellemzően ha állt az ellenfél, akkor az ellenfél 2 csatárja és a Kp vonal között állt üresen, onnan gyorsan előrejátszhatta a labdát, vagy oldalra egy társnak.

Ha a PSG letámadott, akkor is jellemzően Iniestát és Rakiticet támadta le, nem pedig Busit.

Iniestát az 50. percben jól lerúgták, helyére jött Xavi...el nem lehet mondani hogy mennyire hiányzik most egy ilyen labdabiztos (csere)ember...

Ami még feltűnt, hogy jóval több párharcba mentünk bele, és jellemzően jóval többet is nyertünk meg arányaiban. Egyénenként is sokkal pontosabbak voltunk, különösen igaz Neymarra, akinek 1 komoly helyzete volt, és be is lőtte, ezt jelenleg sajnos úgy 5 meccsből 4-szer kihagyná, és utána menne a szenvedés.Rakétáról nem beszélve, aki 96%-os pontossággal passzolt.

Amúgy persze apróság, de akit érdekel, ilyen labdával fogunk játszani:
http://www.footyheadlines.com/2016/06/a ... -ball.html" target="_blank
crixus
Entrenador del Barça

2017.02.09. 23:13:19

Nero. írta:Nem ő az aki vagy 23szor meccselt ellenunk eddig es vagy 20szor kikapott?
Szerintem pont hogy gyengult vele a PSG. Mar nyár vegen mondtam hogy nagy hiba volt Blancot elkuldeni.
Almería élén: 1 döntetlen 1 vereség - 2007/08
Valencia élén: 4 döntetlen, 6 vereség - 2008-2012
Szpartak Moszkva élén: 2 vereség - 2012
Sevilla élén: 1 győzelem, 1 döntetlen, 5 vereség + 2 vereség 120 percen belül - 2013-2016

Összesen: 1 győzelem, 6 döntetlen, 14+2 vereség

Elég jó mérlegünk van ellene, az az egyetlen győzelem is egy olyan 2-1 volt, ami nekünk már az idegeben lőtt gól miatt elfogadható lenne Párizsban. Nem lesz könnyű meccs, Párizsba sem nyerni járunk. 4 próbálkozásból 1szer győztünk, Luchoval, negyeddöntőben, emlékezetes volt. Suárez bőrözése és sarkos gólja parádés volt.
Összességében én 50-50% esélyt látok, nincs papírforma. Mindkét csapat gyenge formában van, bár én PSG meccseket nem nézek, csak az eredményeiket látom. A bajnokságban megfogta őket hazai pályán mindkét nagy riválisuk - ahogy minket is -, és még két másik csapat is, a BL-ben pedig a 3 hazai csoportmeccsükből csak 1-et tudtak megnyerni, ugyancsak két döntetlen mellett.
Sérülések döntőek lehetnek, tőlünk az alapcsapatból nem szabad, hogy bárki is kiessen. Én egy döntetlennel bőven elégedett lennék, de meglepve nem lennék egy vereség esetén sem.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.09. 21:40:48

Nem ő az aki vagy 23szor meccselt ellenunk eddig es vagy 20szor kikapott?
Szerintem pont hogy gyengult vele a PSG. Mar nyár vegen mondtam hogy nagy hiba volt Blancot elkuldeni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.09. 21:22:30

Emery lehet érdekes, mert ő aztán jól ismer minket és eléggé "professzor" a fazon, biztos vagyok benne, hogy nagyon tisztában van a Liga eseményeivel és több meccset is megnéz. Idegenben kezdünk ezt feltétlenül ki kell használni és betalálni, mert Párizsban idén nem sokan lőttek gólt. Két meccsen tovább kell jutni, de nem lesz azért egyszerű. Elég döcög a PSG, de az utóbbi hetekben azért hozzák a meccseiket. Verratti kiesése nagyon jó hír nekünk.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.09. 19:58:48

Verratti mellett biztosan nem lesz még Pastore és Kryhowriak (biztos hogy rosszul irtam le) se. Ezek jó hírek azért. Csúnya lenne már a 16 között kiesni pedig ez a PSG nagyon veszélyes lehet én egyáltalán nem orulok hogy velünk játszunk biztos hogy nagyon menni kell ha tovabb akarunk jutni.
Ráadásul a nagy számok törvénye alapján most lehet inkább nekik jön ki a lépés.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.09. 19:19:53

BarcafanTomee írta:
MessiNeymarSuarez írta:PSG milyen formában van jelenleg?

Sorsoláson ment a " szerencséje van a Barcának, PSG gyenge és a Barca jó formában van", azóta vajon mennyit változott a dolog?
Nehezen nyerik ők is a meccseiket, de 2017-ben még veretlenek. Draxler jó igazolás volt nekik. Nem tudom, hogy Verratti játszhat-e majd, mert szerintem rajta, Cavanin, Draxleren múlik kb a játékuk. Illetve Di Maria is szereti megkeverni a védőinket. Matuidiéken soha nem könnyű átmenni, pláne a jelenlegi formánkban.
2014-15-ben a PSg elleni meccsek számomra nagyon nagy élményt adtak.

2014 decemberében amikor a csoportelsőségért harcoltunk, és 3-1-re vertük a PSG-t, akkor volt az első bizonyításunk egy igazán nagycsapat ellen.

2015 tavaszi meneteléséről nem is beszélve a negyeddöntőben, amikor Lajos David Luisból Eiffel-tornyot csinált :lol:
Visszavágón meg az az Iniesta szóló, zseniális volt ahogy végig butitotta a fél PSG KP-t, aztán Neymarnak gólpasszt adott =D>
Persze jelenlegi formában Neymar az olyanokat sajnos kihagyná, ezért kéne minél hamarabb fejlődnie is a kapu előtt, mert lehet akkor is az lett volna hogy kihagyja, aztán meg szenvedünk(bár 3-1-es idegenbeli odavágót követően már lazábbak voltunk volna akkor is)

Remélem újból jó élményekkel gazdagodunk a párharc során, persze kétségtelenül nehéz lesz.
Szenzációs volt az a csapat, nagyon szurkolok hogy feléledjenek a fiúk, és újból odacsapjunk a világnak.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.09. 18:49:38

MessiNeymarSuarez írta:PSG milyen formában van jelenleg?

Sorsoláson ment a " szerencséje van a Barcának, PSG gyenge és a Barca jó formában van", azóta vajon mennyit változott a dolog?
Nehezen nyerik ők is a meccseiket, de 2017-ben még veretlenek. Draxler jó igazolás volt nekik. Nem tudom, hogy Verratti játszhat-e majd, mert szerintem rajta, Cavanin, Draxleren múlik kb a játékuk. Illetve Di Maria is szereti megkeverni a védőinket. Matuidiéken soha nem könnyű átmenni, pláne a jelenlegi formánkban.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.09. 18:43:34

PSG milyen formában van jelenleg?

Normandia
Director del Fútbol

2017.02.09. 18:38:06

BarcafanTomee írta:Érdekes, hogy a Sport 1-en a "szakik" az mondták az Út Cardiff-ba című műsorban, hogy a PSG-nek semmi esélye ellenünk. Ami engem azért lepett meg mert, hetek vagy inkább hónapok óta úgy ülök le Barca meccset nézni, hogy nincs biztos meccs.
Ha úgy játszunk mint a Betis, az Atleti elleni második, a Bilbao elleni első és újra mint az Atleti ellen, akkor nagyon lutri lesz a meccs és inkább a PSGnek lesz több esélye. Nem lenne szabad megengedni, hogy ennyire túljátszanak minket, mint az említett csapatok, mert nem fogjuk mindig megúszni. Nagyon rég voltak zsinórban olyan meccsek, ahol semennyire nem uraltuk a meccseket és az ellenfélen múlt az eredmény.

A pozitívum az, hogy talán visszatér a csapatba Busi és Ini is. Velük az azért, uralni kéne majd megint a meccseket, vagy legalább a meccsek egyes részeit. Ha megtudjuk tartani a labdákat és nem engedjük, hogy átrohanjanak rajtuk és nem játszunk ezer hibával akkor mi vagyunk természetesen az esélyesek. De ha nem, akkor lutri lesz megint. Bízok azért a fiúkban, hogy felszívják magukat és az elejétől kezdve tökösen tolják.

A másik dolog amit nem értettem a műsorban, hogy a műsorvezető azt mondta, hogy Messi, Iniesta és Piqué megkérdte a vezetőséget, hogy André Gomest dobják ki a csapatból. NA az ilyen híreket honnan szedik? :mrgreen:
Szerintem ez attól függ, hogy PSG milyen taktikával jön ki. A bajnokikon annyira nem a letámadásra építenek, de valszeg ellenünk majd előveszik.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2017.02.09. 18:35:06

Érdekes, hogy a Sport 1-en a "szakik" az mondták az Út Cardiff-ba című műsorban, hogy a PSG-nek semmi esélye ellenünk. Ami engem azért lepett meg mert, hetek vagy inkább hónapok óta úgy ülök le Barca meccset nézni, hogy nincs biztos meccs.
Ha úgy játszunk mint a Betis, az Atleti elleni második, a Bilbao elleni első és újra mint az Atleti ellen, akkor nagyon lutri lesz a meccs és inkább a PSGnek lesz több esélye. Nem lenne szabad megengedni, hogy ennyire túljátszanak minket, mint az említett csapatok, mert nem fogjuk mindig megúszni. Nagyon rég voltak zsinórban olyan meccsek, ahol semennyire nem uraltuk a meccseket és az ellenfélen múlt az eredmény.

A pozitívum az, hogy talán visszatér a csapatba Busi és Ini is. Velük az azért, uralni kéne majd megint a meccseket, vagy legalább a meccsek egyes részeit. Ha megtudjuk tartani a labdákat és nem engedjük, hogy átrohanjanak rajtuk és nem játszunk ezer hibával akkor mi vagyunk természetesen az esélyesek. De ha nem, akkor lutri lesz megint. Bízok azért a fiúkban, hogy felszívják magukat és az elejétől kezdve tökösen tolják.

A másik dolog amit nem értettem a műsorban, hogy a műsorvezető azt mondta, hogy Messi, Iniesta és Piqué megkérdte a vezetőséget, hogy André Gomest dobják ki a csapatból. NA az ilyen híreket honnan szedik? :mrgreen:
recrea
Llegenda del Barça

2016.12.13. 18:19:35

S.Agüero írta:
MQuCsabi írta:PSG elleni odavágó február 14. Nagyon szép valentin napi ajándék mindenkinek... :mrgreen:
A visszavágó pedig nőnapon, ez nem lehet véletlen. :mrgreen:
El is képzeltem, ahogy Mascherano beletúr Cavani sudár hajába.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.12.13. 18:13:46

MQuCsabi írta:PSG elleni odavágó február 14. Nagyon szép valentin napi ajándék mindenkinek... :mrgreen:
A visszavágó pedig nőnapon, ez nem lehet véletlen. :mrgreen:
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.13. 17:26:20

Fú hát nem is tudom, hogy moziba a sötét ötven árnyalatát nézzem meg, vagy a BL meccset.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.12.13. 17:23:38

PSG elleni odavágó február 14. Nagyon szép valentin napi ajándék mindenkinek... :mrgreen:
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.12.07. 15:26:46

https://www.facebook.com/FCBarcelonaTro ... =3&theater" target="_blank

Szegény Milner.... :lol: :lol:
Tivornya
Capitá del Barça

2016.12.07. 10:50:49

Végre egy szemre is tetszetős produktum!
Taktikai soronkénti meglátásom:
Cillessen: MAtS párjának tökéletes.
JH: Roberto és Vidal elég nekünk EBBEN A SZEZONBAN erre a posztra, kísérletezni ráérünk, ha szezon végén rossz a szájízünk a trófeák miatt.
KH: Umtiti+Pique tökéletes a "gálacsapatba", melléjük szuper csere lenne a Masq&Matyhiő páros, akiknek a tökét Marlon remélem keményen szorongatja :D
BH: Digne nekem összességében jobban tetszik, mint a görcs, pedig a görcsöt hasznosabbnak látom támadáskor.
KP: Iniesta alap, meccs képéhez igazítva remek helyettes Rafinha. Tegnap Gomes nagyon tetszett Busi helyén(jelenleg egal, esetleg...de ez már szentségtörés lenne :D), remélem tartja a formáját és igazolja az igazolását :) Ellenfélhez alkalmazkodva tetszene, ha D. Suarez és Rakitic egymás alternatívái lennének.
CS: Turan szezonkezdet óta bizonyít baloldalon...bárcsak valós alternatívát jelentene és lehetne csemegézni az átigazolásból befolyó százmilla eurós összegért cserébe! Paco tavaszra(azután hosszabb távon) jó lesz, csak szoknia kell a játékrendszert, bár inkább Munirral indultam volna neki ennek a szezonnak...
Messi továbbra is Nr.1. róla kár is beszélni :D
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.07. 09:36:13

a tegnapi meccsről egy pár gondolat

- én nem tudom mi történt ezzel a gladbachal egy jó kis hajtós csapat volt, de tegnap olyan szinten játszottak, mint egy spanyol 2. osztályú csapat.
- arda 1000. alkalommal bizonyította, hogy a szélen nagyon jó, de látom LE megint betolta, h középen is képes jó teljesítményre. na most vagy minket néz hülyének, vagy tényleg ennyire vak.
- gomesnek egyre inkább úgy tűnik busi posztja fekszik a legjobban, bár az is igaz a németek nem "presszingelték"
- umtiti megint god módban tolta, ezt a gyereket jövőre non-stop játszatni kell, mert jelenlegi formájában mind2 belső védőknél jobb
- vidal kifejezetten tetszett, bár védekeznie nem nagyon kellett lehet azért tűnt ennyire jónak.

a nyolcaddöntő nehéz lesz a bayern ellen, de vhogy le kell őket gyűrnünk.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alexandro
Jugador del Barça

2016.12.07. 08:55:55

Majdnem minden szavaddal egyet értek, de szerintem a Kisfőnök jól játszott tegnap. Nemegyszer igen jó ütemben lépett ki és szerelt határozottan.
mess2009 írta: hátul Masc. ezuttal haloványabbnak tűnt nem is értem őt miért nem pihenteti LE.?!
mess2009
Director del Fútbol

2016.12.07. 08:43:53

semmi bajom azzal, hogy átnézve a hsz-eket jó játékról és jó teljesítményekről olvasni. legfeljebb azt illenék egy árnyalattal jobban figyelembe venni, hogy egy tét nélküli meccsen egy gyenge csapattal szemben adtuk elő.
nem tolnám túl Arda teljesítményét sem, azzal együtt sem hogy valóban jól játszott, de nem hiszem, hogy ezután majd önti a mesterhármasokat...
szerintem a második félidő hozott jobb játékot mert ekkor már jó néhány gyors, lendületes támadásra is futotta.
nekem Iniesta és Gomes játéka tetszett, Rafinha viszont nemigen tudott felpörögni. DS.ügyes gyerek az nem vitás de még sok játékpercre lesz szüksége.
hátul Masc. ezuttal haloványabbnak tűnt nem is értem őt miért nem pihenteti LE.?! Digne vegyes, sokszor átverték hátul, Vidal ?! ahogy néhányan mondják: ha jó akkor sem mint védő...Umtiti továbbra is jó benyomást kelt, szerintem lassan be kéne lőni Pique mellé stabilra.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.07. 03:58:08

Mondtam én hogy nyerünk. :D
Arda az egyik legjobb formában lévő emberünk, hatékonysága fenomenális volt, ez kell!
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.12.07. 00:46:02

Feast4 írta:Azt mindenki vágja, hogy valószínűleg most láttuk először azt az Arda Turant akit akit azért vettünk neg az Atléticoból mert egy igazi szuperszörny!Végre!Remélem most már LE is belátja, hogy Neymart igenis le lehet cserélni és igen is van alternatíva ha nem meg neki a játék!
Nem hiszem hogy nagyon cserélgetni merné Neymart, de nem is kell mert a brazil jóformában van most. Volt mar jobb is de Turan nem fogja kiszorítani.

Ma sok jó egyéni teljesítmény volt de ez a Gladbach ha 30%ot adott ki magából.
Feast4
Director del Fútbol

2016.12.07. 00:23:12

Azt mindenki vágja, hogy valószínűleg most láttuk először azt az Arda Turant akit akit azért vettünk neg az Atléticoból mert egy igazi szuperszörny!Végre!Remélem most már LE is belátja, hogy Neymart igenis le lehet cserélni és igen is van alternatíva ha nem meg neki a játék!
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.12.06. 23:39:39

MessiNeymarSuarez írta:Na pénteken készülhetünk a Barca-Bayern sorsolásra... :lol:
vagy a PSG-re :D
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.06. 23:32:48

Nézdmár, majdnem Magyarország térkép lett. :D
Válasz küldése