Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Almería élén: 1 döntetlen 1 vereség - 2007/08Nero. írta:Nem ő az aki vagy 23szor meccselt ellenunk eddig es vagy 20szor kikapott?
Szerintem pont hogy gyengult vele a PSG. Mar nyár vegen mondtam hogy nagy hiba volt Blancot elkuldeni.
2014-15-ben a PSg elleni meccsek számomra nagyon nagy élményt adtak.BarcafanTomee írta:Nehezen nyerik ők is a meccseiket, de 2017-ben még veretlenek. Draxler jó igazolás volt nekik. Nem tudom, hogy Verratti játszhat-e majd, mert szerintem rajta, Cavanin, Draxleren múlik kb a játékuk. Illetve Di Maria is szereti megkeverni a védőinket. Matuidiéken soha nem könnyű átmenni, pláne a jelenlegi formánkban.MessiNeymarSuarez írta:PSG milyen formában van jelenleg?
Sorsoláson ment a " szerencséje van a Barcának, PSG gyenge és a Barca jó formában van", azóta vajon mennyit változott a dolog?
Nehezen nyerik ők is a meccseiket, de 2017-ben még veretlenek. Draxler jó igazolás volt nekik. Nem tudom, hogy Verratti játszhat-e majd, mert szerintem rajta, Cavanin, Draxleren múlik kb a játékuk. Illetve Di Maria is szereti megkeverni a védőinket. Matuidiéken soha nem könnyű átmenni, pláne a jelenlegi formánkban.MessiNeymarSuarez írta:PSG milyen formában van jelenleg?
Sorsoláson ment a " szerencséje van a Barcának, PSG gyenge és a Barca jó formában van", azóta vajon mennyit változott a dolog?
Szerintem ez attól függ, hogy PSG milyen taktikával jön ki. A bajnokikon annyira nem a letámadásra építenek, de valszeg ellenünk majd előveszik.BarcafanTomee írta:Érdekes, hogy a Sport 1-en a "szakik" az mondták az Út Cardiff-ba című műsorban, hogy a PSG-nek semmi esélye ellenünk. Ami engem azért lepett meg mert, hetek vagy inkább hónapok óta úgy ülök le Barca meccset nézni, hogy nincs biztos meccs.
Ha úgy játszunk mint a Betis, az Atleti elleni második, a Bilbao elleni első és újra mint az Atleti ellen, akkor nagyon lutri lesz a meccs és inkább a PSGnek lesz több esélye. Nem lenne szabad megengedni, hogy ennyire túljátszanak minket, mint az említett csapatok, mert nem fogjuk mindig megúszni. Nagyon rég voltak zsinórban olyan meccsek, ahol semennyire nem uraltuk a meccseket és az ellenfélen múlt az eredmény.
A pozitívum az, hogy talán visszatér a csapatba Busi és Ini is. Velük az azért, uralni kéne majd megint a meccseket, vagy legalább a meccsek egyes részeit. Ha megtudjuk tartani a labdákat és nem engedjük, hogy átrohanjanak rajtuk és nem játszunk ezer hibával akkor mi vagyunk természetesen az esélyesek. De ha nem, akkor lutri lesz megint. Bízok azért a fiúkban, hogy felszívják magukat és az elejétől kezdve tökösen tolják.
A másik dolog amit nem értettem a műsorban, hogy a műsorvezető azt mondta, hogy Messi, Iniesta és Piqué megkérdte a vezetőséget, hogy André Gomest dobják ki a csapatból. NA az ilyen híreket honnan szedik?
El is képzeltem, ahogy Mascherano beletúr Cavani sudár hajába.S.Agüero írta:A visszavágó pedig nőnapon, ez nem lehet véletlen.MQuCsabi írta:PSG elleni odavágó február 14. Nagyon szép valentin napi ajándék mindenkinek...
Fú hát nem is tudom, hogy moziba a sötét ötven árnyalatát nézzem meg, vagy a BL meccset.MQuCsabi írta:PSG elleni odavágó február 14. Nagyon szép valentin napi ajándék mindenkinek...
mess2009 írta: hátul Masc. ezuttal haloványabbnak tűnt nem is értem őt miért nem pihenteti LE.?!
Nem hiszem hogy nagyon cserélgetni merné Neymart, de nem is kell mert a brazil jóformában van most. Volt mar jobb is de Turan nem fogja kiszorítani.Feast4 írta:Azt mindenki vágja, hogy valószínűleg most láttuk először azt az Arda Turant akit akit azért vettünk neg az Atléticoból mert egy igazi szuperszörny!Végre!Remélem most már LE is belátja, hogy Neymart igenis le lehet cserélni és igen is van alternatíva ha nem meg neki a játék!
vagy a PSG-reMessiNeymarSuarez írta:Na pénteken készülhetünk a Barca-Bayern sorsolásra...
Nézdmár, majdnem Magyarország térkép lett.Messias2 írta:Ini visszatérésével mindjárt máshogy néz ki a dolog