Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Grecki Marcit értesítsd errőllionelmessi19 írta:szal nem leszek egy hétig. Lehet fellélegezni...
Ha ez megnyugtat, akkor elmondom, nekem is így leszel fuero írta: Mondhatom szépezt a [auto_cenzúra]ást. Bezzeg nekem hétfőn nem lesz suli és kedd-szerda 12-re kell bemenni. Úgy h az edzéseknek lőttek. Gondoljatok rám amikor 5-kor még bennt fogok [auto_cenzúra] azt iskolában.
Én azóta találtam egy megoldástLos Banditos írta:Nekem is pont ez a problémám.![]()
Mondhatom szépGame90 írta:Nálunk hétfőtől szerdáigBadi írta:Meg tudná valaki mondani nekem, hogy érettségi szünet meddig tart?Szóval csak csütörtökön kell suliba menni
Nálunk hétfőtől szerdáigBadi írta:Meg tudná valaki mondani nekem, hogy érettségi szünet meddig tart?
Már újra is telepítettem... Lehet az lesz, köszi!ozsimiki írta:Hm...néha volt velem is ilyen,de aztán megjavult,amúgygrecki írta:Használ valaki utorrent klienst?
Letöltök egy torrent file-t, elkezdi leszedni, folyamatosan csatlakoznak a seederek, majd kb 5-10 másodperc után folyamatson elkezd csökkenni a letöltési sebesség, majd teljesen leáll, sőt a netem is megszűnik létezni.
Mi lehet a baj? Vki aki tudja segítsen plíz, mert egyszerűen megőrülök...BitCometet használok,én megvagyok elégedve vele,szóval próbáldd meg talán azt...(bár sokak szerint Utorrent a legklasszabb,de ha egyszer most bekrepált....)
Asszem Kiss AndrásGauchomester írta:Segítségre lenne szükségem!
Valamelyikőtük lécci ha tud egy linket a tegnapi Fábry Showról, egészen pontosan a Stand Up Comedyről legyen lyan kedves lnikeljen egyet. Kösz. Sajan a srác nevét nem tom, de tegnap volt.
Hm...néha volt velem is ilyen,de aztán megjavult,amúgygrecki írta:Használ valaki utorrent klienst?
Letöltök egy torrent file-t, elkezdi leszedni, folyamatosan csatlakoznak a seederek, majd kb 5-10 másodperc után folyamatson elkezd csökkenni a letöltési sebesség, majd teljesen leáll, sőt a netem is megszűnik létezni.
Mi lehet a baj? Vki aki tudja segítsen plíz, mert egyszerűen megőrülök...
Hálás köszönetem.Enrique írta:Firefox.hu-t próbáltad már?Sylvinho_ írta:Hello! A legújabb Mozilla Firefox-ot ha belinkelné vki nagyon hálás lennék...Köszi.
Ha mégsem találnád meg, katt...
Firefox.hu-t próbáltad már?Sylvinho_ írta:Hello! A legújabb Mozilla Firefox-ot ha belinkelné vki nagyon hálás lennék...Köszi.
Los, azért ennél jobbak vagyunkLos Banditos írta:Amúgy még korántsem olyan biztos hogy döntősök leszünk.A futballban bármi megtörténhet...