2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi, egy picit ugatom. A lényeget ki lehet hámozni.Csak a Barca! írta:http://weather.yahoo.com/Varga Tamás írta:Tudna nekem adni valaki egy olyan oldalt, ahol megpillanthatnám Olaszország várható időjárását? Június 21-28. között megyek oda nyaralni, jó lenne tudni, hogy mire számíthatok.
Előre is köszönöm.
Ha tudsz angolul, akkor szerintem ez elég jó oldal, én ezt szoktam nézni, ha megyek valahova.
http://weather.yahoo.com/Varga Tamás írta:Tudna nekem adni valaki egy olyan oldalt, ahol megpillanthatnám Olaszország várható időjárását? Június 21-28. között megyek oda nyaralni, jó lenne tudni, hogy mire számíthatok.
Előre is köszönöm.
Tesco esélyes.......HAnonymus írta:Kérdezek egy könnyebbet. Szerintetek honnan lehetne ehető rájahúst szerezni?![]()
Komolyabb a kérdés mint első ránézésre, tényleg kéne.
Chris0527 írta:szerk.: fiatalság, gyorsaságAndré T. írta:![]()
Rákattintasz a neve alatt levő profilra és ott az "xy" hozzászolásainak megtekintésénélAndré T. írta:Nemtudja esetleg valaki elmagyarázni hogy hol lehet megtekinteni az ed
igg elküldött hsz-ket???Előre is kösszi!!!
"itt" rámész a profilra ott meg André T. hozzászólásainak kereséseAndré T. írta:Nemtudja esetleg valaki elmagyarázni hogy hol lehet megtekinteni az ed
igg elküldött hsz-ket???Előre is kösszi!!!
Szerintem az uefa.comról le tudod szedni, ha ki akarod nyomtatni.fcbarcelonazsombi írta:Valaki nem tudna nekem egy táblázat szerű vagy valami ilyesmit, amin szerepel az europa bajnokság összes mérkőzése. Olyan kéne amit ki tudnék nyomtatni. Előre köszönöm ha valaki tud segíteni.
Köszi szépen a gyors választ! Ez megnyugtató, akkor maradok ennél a választásomnálfir3bird írta:[quote="Csiszi"6""]A barátnőmnek ilyen telefonja van!!!és szerintem semmi baja a fogásának és a csuszkájának sem!!egy nagyon jó kis telefon!!én is nem rég vettem telefont ,(de én Sonyericsson k800-at vettem) és ha lett volna ilyen t-mobile-ban akkor 5300-t vettem volna!!