Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hazaszeretet, hősiesség, Isten, emberség, Trianon ( ezt muszáj voltkanty írta:Szerelem, csalódás, öröm, bánat, természet, tél, élet, élet értelme. Kapásból ennyi jutott esyembe.forlán10 írta:Bocsi, de elkezdtem déltuán verseket írni és nagyon jót tesz nekem, de elfogytak a témáim! Légyszi írjatok ide javaslatokat! Leírom a verseket, amiknek a témáit ideírtátok....
Ja és Barcelona.![]()
Barca vs. Real topik tetszőlegesen kiválasztott résztvevőjének bemutatod a ténykedése esetleges folyatása következtében általad foganatosított szankciókatkanty írta: Ja és Barcelona.![]()
Szerelem, csalódás, öröm, bánat, természet, tél, élet, élet értelme. Kapásból ennyi jutott esyembe.forlán10 írta:Bocsi, de elkezdtem déltuán verseket írni és nagyon jót tesz nekem, de elfogytak a témáim! Légyszi írjatok ide javaslatokat! Leírom a verseket, amiknek a témáit ideírtátok....
Bár már egyszer megkérdeztem, most újra megteszem.messideco írta:
Off: Melyik a kedvenc, és melyik a legúnottab regényetek, amit olvastatok?
Kedvenc: Marquez: Száz év magány Legroszabb: ilyen még nem volt
Nagyon jó lett. Sajnos ezt most átéléssel tudtam olvasni, és eléggé meghatottForcabarca8 írta:szakítós vers, saját módra:
remélem jó lett![]()
ha vmi ötletetek van, szóljatok!
esetleg Krojf koma vmi építő jellegű kritikával?![]()
Na, ezt ajánlom mindenkinek, nagyon szép lett... Én laikus szemmel semmi kivetni valót nem találtam benne, szomorú téma szép megfogalmazásban... Tényleg nagyon jó lett, ügyes vagy.Forcabarca8 írta:szakítós vers, saját módra:
...
remélem jó lett![]()
ha vmi ötletetek van, szóljatok!
esetleg Krojf koma vmi építő jellegű kritikával?![]()
A Dexterre én is kíváncsi lennék.faithnomore írta:Tud nekem ajánlani valaki egy nagyon jó könyvet? Thriller, horror, krimi témában érdekelne leginkább, legutóbb Jeff Lindsay: Dexter dühödt démonait olvastam. (Igen, ebből készült el a Dexter sorozat.) Szóval ilyen témákban kérnék tőletek segítséget mit olvassak.
Murakami Haruki: Kafka a tengerparonfaithnomore írta:Tud nekem ajánlani valaki egy nagyon jó könyvet? Thriller, horror, krimi témában érdekelne leginkább, legutóbb Jeff Lindsay: Dexter dühödt démonait olvastam. (Igen, ebből készült el a Dexter sorozat.) Szóval ilyen témákban kérnék tőletek segítséget mit olvassak.