2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szia Sanyi!Szabella írta:...
Ne haragudj,de ez nem igaz. Mi az,hogy kizárt? Rengetegszer néztem,hogy a meccs előtt 3-4nappal van jegy, nem is csak 2,ami egymás mellé szól.Ja és még valami: egymás mellé jegy az szinte teljesen kizárt!!!
Szabella--így hivják a fórumtársunkat. 3-4 hozzászolással lennéb vanBlueBlaze írta:Akkor lesz vagy várható valami út Barcelonába?? Én szívesen mennék sőt egy focit is igazán jó lenne megnézni élőbe.. És hol lehet még informálódni ha lesz tervezve út??? Légy szíves írjatok pls. Köszönöm. Blue.
Sztem már késő ezt összehozni... Pedig egy Barca-sevilla meg egy Ronaldinho Nou Camp beli meccse megér mindentIlúvatar írta:én beszállnék, de most ebben az évben annyira sok a kiadásunk, hogy kénytelen vagyok lefújnipety27 írta:Terveznek itt most valakik a nyárra Eurobarca Tour 2010et ?
Grat!Szabella írta:Sziasztok,
megvan a sorsolás...a teljes őszi szezon meccsei teljes árlistával a szabella.hu -n . Az asszony miatt -légiutaskisérő - még olcsóbbak is lettek az utak.
3 év alatt 457 en voltatok itt nálunk....az 500. vendégnek a teljes útját mi álljuk.
Szép napot Nektek.
Üdv:Sanyi
Köszi szépen meglesz:)sjd írta:Jegyet a hivatalos oldalon tudsz venni, ez msot még elég sansztalan, kb. 1 hónappal meccs előtt kéne próbálkozniVisca írta:Sziasztok!
Már elég rég óta látogatom az oldalt és most éreztem eljöttnek az időt arra hogy kérdezzek is valamit:D Szoval arrol lenne szo hogy remélem nem csak nekem jutott eszembe hogy November 28.-án mi lesz és én és egy barátom nagyon szeretnénk elmenni arra a bizonyos meccsre ha ebben valamilyen segitséget tudnátok nyujtani azt nagyon megköszönném akár egy utazási iroda ami szervez ilyet és még nem fogytak el a jegyek akár ti közületek megy valaki nekem mindegy lenne csak valami megoldásban reménykedem előre is köszi további szép napot és estét mindenkinek!!Visca el Barca El Catalunya!!!!
repjegy Wizzair
ha olcsón szeretnél szállást akkor az Agora Student Hotelt tudom ajánlani
ja és érdemes a Barcelona Cardot kiváltani (tömegközlekedés+kedvezmények)
De egyébként Szabella szervez ilyen dolgokat, úgyhogy egyszerűbb őt megkeresni
Szabella írta:Sziasztok,
elnézést akit zavartam levelemmel...és aztán azoknak akik kérték...
BARCELONA-LOS ANGELES LAKERS KOSÁRLABDA MÉRKŐZÉS OKT 7 BARCELONA 20.30h !!!!!
Pártoló tagként 14 jegyem van a meccsre melyből 7-et már elvittetek.A maradék 7 még eladó teljes csomagban Utazás október 6.án Bp-Milánó 10.50-12.30 majd innen tovább 16.30-kor Barcelonába.Visszaút október 8 Barcelona-Milánó 6.45-8.25 majd innen tovább Milánó-Bp 12.55 érkezés Bp-re 14.35 -kor
Szállás nálam,meccsjegy hosszúoldal nem palánk mögé szól!!
Jegyet a hivatalos oldalon tudsz venni, ez msot még elég sansztalan, kb. 1 hónappal meccs előtt kéne próbálkozniVisca írta:Sziasztok!
Már elég rég óta látogatom az oldalt és most éreztem eljöttnek az időt arra hogy kérdezzek is valamit:D Szoval arrol lenne szo hogy remélem nem csak nekem jutott eszembe hogy November 28.-án mi lesz és én és egy barátom nagyon szeretnénk elmenni arra a bizonyos meccsre ha ebben valamilyen segitséget tudnátok nyujtani azt nagyon megköszönném akár egy utazási iroda ami szervez ilyet és még nem fogytak el a jegyek akár ti közületek megy valaki nekem mindegy lenne csak valami megoldásban reménykedem előre is köszi további szép napot és estét mindenkinek!!Visca el Barca El Catalunya!!!!
Kilenc ember csak összejönne:)Giuly írta:Sziasztok!
Látom már sokan érdeklődnek, hogy lesz-e idén is Barca-tour, én is beállnék a sorba szívesen mennék. Annyi segítséget tudok nyújtani, hogy van egy 9 személyes kisbuszom, így nem kéne autót bérelni. Jó lenne összehozni valamit. Megadom az e-mail címem hátha összejönne egy jó kis út. Sziasztok e-mail: bela.csobadi@hotmail.com
Hello! És ez milyen árban van? Pü-ben is elküdheted. Illetve foglalni lehet e? (tehát későbbi vagy részletfizetéssel, mert a hónapban nem tudok fizetni.) Előre is köszönöm!Szabella írta:Sziasztok,
elnézést akit zavartam levelemmel...és aztán azoknak akik kérték...
BARCELONA-LOS ANGELES LAKERS KOSÁRLABDA MÉRKŐZÉS OKT 7 BARCELONA 20.30h !!!!!
Pártoló tagként 14 jegyem van a meccsre melyből 7-et már elvittetek.A maradék 7 még eladó teljes csomagban Utazás október 6.án Bp-Milánó 10.50-12.30 majd innen tovább 16.30-kor Barcelonába.Visszaút október 8 Barcelona-Milánó 6.45-8.25 majd innen tovább Milánó-Bp 12.55 érkezés Bp-re 14.35 -kor
Szállás nálam,meccsjegy hosszúoldal nem palánk mögé szól!!