Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz az útmutatást, én biztosra akartam menni ezért is vettem meg a jegyeket most, nem akartam úgy járni hogy addig várok vele, hogy végül nem lesz (bár a Malaga ellen azért ez egy eléggé irreális szcenárió, belátom:D) Végül maradt a servicaixa, 35-ért vettem második karéjra a kapuk mögé a kanyarba kettőt, ha minden igaz akkor az ATM-hez hasonló La Caixa termináloknál ki tudom nyomtatni szombaton majd a jegyeket vasárnapi meccsre a Passeig De Graciánál, végső esetben meg megnézem a stadionnál ahogy mondtad!Andris írta:Zsoma: Csak a hivatalos oldal ad olyan opciót, hogy pdf formátumban elküldi a nyomtatható jegyeket, a servi caixa v egyéb jegyiroda nem, tudtommal.
Áprilisban ugyanígy a servicaixára irányított, és asszem úgy is van ott leírva, hogy meccsnapon már nincs nyitva a camp nou jegypénztár. De nem biztos, vagy ez, vagy La Caixa biztosan van nyitva, és átveheted. Camp Nou egyébként körbe van véve jegypénztárakkal, ha véletlen a főpénztár a palaunál nem lenne nyitva, nemkell megijedni. Utána érdemes elballagni a Miniestadi felől a hátsó nagy parkoló bejárjójához, ott talán még la caixa is van, legalábbis automatát biztos láttam de tán fiók is. meg rendes jegypénztár is. A Les Corts sarkától alig beljebb..
Ezt nemigen lehet megtippelni se.Tocy írta:Valaki le tudná írni, hogy kb mi mennyibe kerül egy barcelonai utazásban? Szeretnék eljutni egy meccsre, de nem tudom, hogy mennyi lóvéba fájna...
Köszi!
Buszos utazás bl-re vagy bajnokira.Andris írta:Mire gondolsz pontosan?Zsolti95 írta:lesz idén vagy jövőre barca tour?