2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Felhasználó: adminTorghelleSandor írta:Felhasználónevet és jelszót kér. Ennek gondolom nincs köze a wifi jelszavához,vagy igen?:OMessidona10 írta:A router alján kell lenni egy IP-címnek. Azt üsd be a böngésződben, és ott valahol van jelszóbeállítás. Pontosan nem tudom, hogy melyik menüpont alatt.TorghelleSandor írta:Egy olyan kérdésem lenne,hogy a wifis jelszavamat hogy tudnám megváltoztatni?
inviteles.Hunter91 írta: Milyen típusú a wifi-d? Milyen szerelő (t-home)?
Milyen típusú a wifi-d? Milyen szerelő (t-home)?TorghelleSandor írta:Van ezen is reset,de a csoda az,hogy semmilyen papírt nem adtak hozzá. A jelszót meg szerintem elgépelte a szerelő,mert a gépen működik. Viszont mobilon meg folyton szétkapcsolja..Hunter91 írta:Az enyémen van reset gomb, amit ha megnyomsz visszaáll az alap beállításokra, vagyis azt a jelszót fogja kérni, ami a papírjai közt van.
Van ezen is reset,de a csoda az,hogy semmilyen papírt nem adtak hozzá. A jelszót meg szerintem elgépelte a szerelő,mert a gépen működik. Viszont mobilon meg folyton szétkapcsolja..Hunter91 írta:Az enyémen van reset gomb, amit ha megnyomsz visszaáll az alap beállításokra, vagyis azt a jelszót fogja kérni, ami a papírjai közt van.
Felhasználónevet és jelszót kér. Ennek gondolom nincs köze a wifi jelszavához,vagy igen?:OMessidona10 írta:A router alján kell lenni egy IP-címnek. Azt üsd be a böngésződben, és ott valahol van jelszóbeállítás. Pontosan nem tudom, hogy melyik menüpont alatt.TorghelleSandor írta:Egy olyan kérdésem lenne,hogy a wifis jelszavamat hogy tudnám megváltoztatni?
A router alján kell lenni egy IP-címnek. Azt üsd be a böngésződben, és ott valahol van jelszóbeállítás. Pontosan nem tudom, hogy melyik menüpont alatt.TorghelleSandor írta:Egy olyan kérdésem lenne,hogy a wifis jelszavamat hogy tudnám megváltoztatni?
Ha a Tisza cipőnél még mindig olyan minőségi termékeket készítenek, mint anno a '80as években, akkor minden kiadott forintot megér, mert egy nagyon kényelmes, strapabíró cipőd lesz.Barcaman14 írta:Cipővásárlás előtt állok és hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy áldozok egy Tisza cipőre. Eléggé borsos az ára, de elméletileg megéri. Ezzel kapcsolatban várnék véleményeket, tapasztalatokat segítség gyanánt!
Köszi szépen!Game90 írta: Ennél jobbat nem találtam:
http://www.soccerway.com/teams/spain/fu ... celona-ii/
"Current" mellett ott van a "Statistics", ott meg lehet nézni, hogy ki mennyi percet játszott, gólok, lapok, de sajnos a gólpasszokat nem írja.
Ennél jobbat nem találtam:bence-barca írta: Nekem viszont egy olyan oldal kéne, ahol megtudom nézni a B keret statisztikáit. Ki mennyi meccset játszott, ki hány gólt lőtt, assziszt stb...
Egy vmit találtam, de ott nem teljesen tudtam kivenni a dolgokat il nem is nagyon vt frissítve...
Hát ilyet tudtam találni:visca el barca írta:segitsetek már nekem találni egy olyan bajnoki tabellát (a kezdetektől napjainkig) ahol csak a barcelona eredményei (helyezés, W-D-L, stb) vannak feltüntetve...
fél órája keresek egy ilyet de sehol nem találok
Elméletileg igen,hacsak nem a vinyó szállt el.De tán még akkor is van sanszBányász írta:Vagy van rá mód,h képek zenék megmaradnak?
Semmi sípolás és semmi féle hang nincs.De mintha a cd-t beolvasná...:)Az lehet? Igazából a a caps lock villog meg még valami.Sajnos egyebet nem tudok mondani nagyon topa vagyok:ddaffy írta:a kérdésed feltettem hozzáértőknek is,ha válaszolnak azt itt látod. arra kérlek hogy figyeld és ha kérdeznek valamit,akkor a választ juttasd el nekem,hogy küldhessem nekikBányász írta:Nagyon sűrgős segítségre lenne szükségem
A következő a helyzet.Neteztem a laptopon majd pedig az történt,h egy kicsit kifehéredett vagy kifakult a kép ahogy tetszik és utána se kép se hang.Egyszerűen nem idnul a gép.Bekapcsol de nem történik semmi.A telepítő cd-t se olvassa be.Lehet ezt a problémát valahogy orvosolni?Nagyon fontos lenne,kérem valaki segítsen.
Köszönöm.
az első válasz rá:
Hardveres hibának tűnik ha még a post képernyő sem jön be.
Házilag nem sok esély van rá.
Egyébként valamiféle sípol valamit?
a kérdésed feltettem hozzáértőknek is,ha válaszolnak azt itt látod. arra kérlek hogy figyeld és ha kérdeznek valamit,akkor a választ juttasd el nekem,hogy küldhessem nekikBányász írta:Nagyon sűrgős segítségre lenne szükségem
A következő a helyzet.Neteztem a laptopon majd pedig az történt,h egy kicsit kifehéredett vagy kifakult a kép ahogy tetszik és utána se kép se hang.Egyszerűen nem idnul a gép.Bekapcsol de nem történik semmi.A telepítő cd-t se olvassa be.Lehet ezt a problémát valahogy orvosolni?Nagyon fontos lenne,kérem valaki segítsen.
Köszönöm.
Mondjuk szerintem nem csak olvas, miután feltette a kérdéstkakasugynok007 írta:Ha a kurzort a képernyő legszélére viszed akkor nem húzza alá.Gondolom úgyis csak olvasol ezen az oldalon tehát így jó!TrogAir írta:Nekem egy egyszerű kérdésem lenne: Hogyan lehet megszüntetni azt, hogy ne legyen minden aláhúzva ezen a fórumon? A mindent tényleg a MINDENEN értem. Idegesítő nagyon...de sehol nem találtam a megoldást, valaki?
Nekem működik.Nektek?