2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mivel a meccsek, illetve edzések előtti étrendet kérdezted,arra válaszolok,de szerintem focistaként próbálj oda figyelni a mindennapi étkezésekre is ,hogy amikor kelljen a szervezeted fel legyen töltve.Rewolution5 írta:Igazából nem tudom melyik topic lenne erre a témára a legmefelelőbb, ezért ide írom:
Igazából csak az érdekelne, hogy akik vagytok itt focisták, mérkőzések előtt és után milyen az "étrendetek"?!... valamint hogy milyen fajta étel fogyasztását ajánlanátok mérkőzés/edzés előttre, vagy utánra.. segítséget előre is köszönöm.
én edzés közben gatorade italt ittam néha,nem éreztem semmit,így fel is hagytam veleMihu írta:Ezek a Vitalade-es, L-Carnitine-es italok mennyit érnek? Pénzköltés az egész, vagy edzés közben jobb mint az ásványvíz, és ha szerencsém van, akkor még zsírt is éget?
a hasedzéstől erős lesz a hasad,de kockás csak akkor,ha lediétázod a zsírt. ha neked nincs rajta zsír,akkor kockás lesz,ha van rajta,akkor csak erőslevproff írta:köszi. ebbe van pár olyan is amit eddig is csináltam.
amúgy daffy te azt írtad, hogy nem hasedzésektől lesz kockás hasad. ezt hogy érted?
azért akarom amúgy az alsó részét edzeni, mert a felső 6 kocka azért már látszik, de az uccsó 2 semennyire. vagy ne is próbálkozzak kihozni őket, mert láttam azért full kigyúrt embereket is 6 kockával. ez genetikailag mindenkinél máshogyvan?
persze,de ha már segítséget kér,akkor az általam ismert legjobbat tanácsolom. természetesen nem fogja tudni végig csinálni egy pár hétig,de ha sikerül,akkor beton hasa lesz.TorghelleSandor írta: Szerintem egy átlagos, mozogni kívánó embernek az alap hasizom erősítő gyakorlatokon kívül nem kell mást csinálnia. A két leghasznosabb is lazán elvégezhető otthon. Az egyik a húzódzkodásból való lábemelés,melynek könnyített formája pl. hogy csak a térdedet húzod fel, a másik pedig csak annyi hogy lefekszel és a lábaddal csinálsz különféle mozdulatokat a levegőbe adott ideig. Ezt tetszés szerint színezhető, és jól megdolgozza a hasad alsó részét.
Szerintem egy átlagos, mozogni kívánó embernek az alap hasizom erősítő gyakorlatokon kívül nem kell mást csinálnia. A két leghasznosabb is lazán elvégezhető otthon. Az egyik a húzódzkodásból való lábemelés,melynek könnyített formája pl. hogy csak a térdedet húzod fel, a másik pedig csak annyi hogy lefekszel és a lábaddal csinálsz különféle mozdulatokat a levegőbe adott ideig. Ezt tetszés szerint színezhető, és jól megdolgozza a hasad alsó részét.daffy írta:thai box edzésen vagy 20 féle felülést csináltunk,javaslom a youtube-ot,de a nagy favoritom még mindig pacquiao hasedzése,abba konkrétan besza-behu,de megerősít. youtubeon fent van,pacquiao abs címszóval keress rálevproff írta:valaki tudna olyan hasizomerősítő gyakorlatokat, amivel főleg a hasam alsó részét tudom edzeni? és ha lehet, akkor otthon is el lehessen végezni. köszi előre is
shutter,próbáld szétszedni 2 napra a lábedzésed,hátha:
ígye
thai box edzésen vagy 20 féle felülést csináltunk,javaslom a youtube-ot,de a nagy favoritom még mindig pacquiao hasedzése,abba konkrétan besza-behu,de megerősít. youtubeon fent van,pacquiao abs címszóval keress rálevproff írta:valaki tudna olyan hasizomerősítő gyakorlatokat, amivel főleg a hasam alsó részét tudom edzeni? és ha lehet, akkor otthon is el lehessen végezni. köszi előre is
hát ha 2naponta 10, az napi 5, szóval még kevesebb, de gondolom fordítva akartad írni?! ha naponta megeszel 20tojást meg 1l tejet, akkor kb 130g fehérjénél jársz, ezt pedig egy turmix-al már egész jól ki tudod egészíteni és olyan 30g-ot turmixal letolni, aztán már 160g fehérjénél jársz ami elég.Initom írta:ömm és ha két naponta eszek meg 10 tojást?Sanama írta: nem akarlak elkeseríteni de nincs.
amit leírtál az úgy kb. 80g fehérje, nem tudom hány kiló vagy, de gondolom nem 40.
nem keserítesz,én tudatlan vagyok ilyen téren,minden tanácsot,és főleg kritikát szívesen fogadok.
de nem ám89,5
93 ról mentem le 1 hónap alatt.
értelek. hát,egy hsz el előbb írtam,nem tudom láttad e.daffy írta:
Initom!
a 3 étkezésnél az 5 étkezés nem feltétlen jelent nagyobb tápanyagmennyiséget. el lehet osztani azt a hármat is öt felé. úgy az anyagcseréd is jobban pörög,az meg segít. viszont mivel nincs erőd,így az az 5 étkezés bizony tartalmazzon több tápanyagot is.
amit át kell gondolnod,hogy mi a célod és ehhez milyen eszközeid(főleg anyagi lehetőségeid) vannak
ami a torkodon lemegy,azt számolod. mind1,hogy sülthús,turmix vagy a lábkörmöd,azt számolni kell,viszont nem feltétlen önálló étkezésnek. tekintve hogy én a turmixot csak edzés után és este toltam,így azokat nem számoltam étkezésnek(nem mintha figyeltem volna a kajára)Sanama írta: daffy,
amúgy a kajálásban a turmixot te hogy számolod? ha napközben bedobsz egy turmixot, akkor azt 1 étkezésnek számolod, vagy nem, és akkor csak a szigoru szilárd kaját számolod annak?!
ömm és ha két naponta eszek meg 10 tojást?Sanama írta: nem akarlak elkeseríteni de nincs.
amit leírtál az úgy kb. 80g fehérje, nem tudom hány kiló vagy, de gondolom nem 40.
nem akarlak elkeseríteni de nincs.Initom írta:szerintem napi 1l tejbe és alkalomadtán 10 tojásba megvan a megfelelő fehérje adagSanama írta:pedig egyél... minimum 4x de inkább 5 alkalommal
1. amit daffy mondott, sokkal több erőd lesz
2. napi 2 étkezéssel nem hiszem, hogy be tudod vinni a megfelelő fehérje adagot, így az izmaidat építed lefelé
daffy,
amúgy a kajálásban a turmixot te hogy számolod? ha napközben bedobsz egy turmixot, akkor azt 1 étkezésnek számolod, vagy nem, és akkor csak a szigoru szilárd kaját számolod annak?!de megfogadom köszi.
szerintem napi 1l tejbe és alkalomadtán 10 tojásba megvan a megfelelő fehérje adagSanama írta:pedig egyél... minimum 4x de inkább 5 alkalommal
1. amit daffy mondott, sokkal több erőd lesz
2. napi 2 étkezéssel nem hiszem, hogy be tudod vinni a megfelelő fehérje adagot, így az izmaidat építed lefelé
daffy,
amúgy a kajálásban a turmixot te hogy számolod? ha napközben bedobsz egy turmixot, akkor azt 1 étkezésnek számolod, vagy nem, és akkor csak a szigoru szilárd kaját számolod annak?!
tudom. de ez a 2-3 kaja simán jó, úgy hogy még közben itthon dolgozok meg focizok...éhes se vagyokdaffy írta:én ilyet nem mondtam. ha ennél 5-6-7szer kevés szénhidráttal,akkor még a fekvőkre is lenne erőd és fogynál akkor is,hidd el. a nem kajálás tönkretesz hosszú távonInitom írta: napi 2 szer eszek ,max 3 szor
én ilyet nem mondtam. ha ennél 5-6-7szer kevés szénhidráttal,akkor még a fekvőkre is lenne erőd és fogynál akkor is,hidd el. a nem kajálás tönkretesz hosszú távonInitom írta: napi 2 szer eszek ,max 3 szor
nem a hasedzéstől lesz kockás a hasad.Balotelli írta:Sikerült beszereznem egy ABswinget,próbálom vele még kockásítani a hasam.Valaki ért már el vele komolyabb eredményt ilyen téren?Másik kérdésem az lenne,hogy egy-kezes súlyzóval milyen gyakorlatokat lehet végezni tricepszre?