2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Magad, uram, ha szolgád nincs!hali ha valaki át tudná nekem a fenti képet méretezni...
A lényeg a következő,ha játékra kell gép nagy felbontásban (full hd),max közeli beállításokkal akkor nagyon erős videókártya kell (minimum hd7850),sok ram (+8gb) és egy jó erős proci (i5 széria).köszönöm, ez több segítség volt, mint amire gondoltam...
A legtöbb rendes számteches boltban árulnak ilyet.MichaaBee írta:2 napon belül kellene valahonnan szert tennem egy hálózati usb töltőre (usb adapter). Hol lehet ilyet Magyarországon kapni? Rendelést nem nagyon tudom megvárni, úgyhogy valaki nagyobb áruházban szeretnék venni. Tud valaki erről valamit? A media markt illetve a euronics weboldalán kerestem rá, de nem találtam semmit.Előre is köszönöm!
köszönöm, ez több segítség volt, mint amire gondoltam.Rohamcsiga írta:...
A neve " Kinesio tape" - fájdalomcsillapító tapasz.TT írta:mi az a cucc, amit néha magukra ragasztanak a focisták? fájdalmat csillapít? arra való, hogy ne húzódjon meg az izom? derékra például lehet tenni? erre gondolok, mint ami a csávó lábán van: http://img8.hvg.hu/image.aspx?id=62151b ... 3eb475efed
ja, és venni hol lehet? gyógyászati üzletekben?
iTunesal.Varga írta:iPhone 4-re h kell zenét feltölteni? Én vagyok fsz vagy ez tényleg ilyen bonyolult?
A régi konfigod kb 25e ft-ot érhet plusz minusz pár eFt.némi segítségre lenne szükségem valakitől, aki ért az ilyesmihez...
Nem tudom,hogy mennyire csekkoltad le,de:albicelesteX írta:Kéne egy kis help.Kaptunk a T-Home-tól egy ilyen digitális elosztót....Most felraktam...nagyon jó is lenne,de nincs telefon.Net van,de telefon vonal nincs csak így pittyeg...Mi a teendő?
ez az egyik:http://www.edigital.hu/Notebook/HP_Pavi ... 26146.htmlTorghelleSandor írta:Hozzáértőket kérdezném,hogy 130-150ezres árkategóriában melyik notebook lenne a legjobb választás? Most készülök egyetemre,ebből kifolyólag tanulásra,filmnézésre meg néha-néha játékra kéne. Ahogy nézegettem ennyi pénzből azért már lehet jó laptopot venni,de tanácstalan vagyok,hogy pontosan milyet.
Kösz.L.Messi 10 írta:FIFA 11 DVD5Kash írta:Igen, fent van DVD5-ös verzióban, az 6 GB.![]()
Kösz a választ, mengéztem már az nCore-on...Megnézem mégegyszer.
Ezt írd be a keresőbe. Ha a fájlokat megnézed, egyet ad ki, ami 4,36 GB.
FIFA 11 DVD5Kash írta:Igen, fent van DVD5-ös verzióban, az 6 GB.![]()
Kösz a választ, mengéztem már az nCore-on...Megnézem mégegyszer.
Igen, fent van DVD5-ös verzióban, az 6 GB.L.Messi 10 írta:A Filmklubban ha jól emlékszem azt írtad, hogy van ncoreod. Na mármost ott fent van DVD5 verzióban. (Van fent Black Box verzió is, ami agyon van tömörítve, az 2,69 GB)Kash írta:
Azt mondta az allergológus, hogy házi poratka és meleg. De engem csak a meleg készít ki, a por nem. Soha nem voltak allergiás panaszaim. 1 hónapja voltak először, de gondoltam, a vizsgák miatti sok stressz okozhatja. De azok már elmúltak és még mindig tart. Időközben kiderítették, hogy valamilyen férgem (nem tudom szebben mondani) van, remélem az okozza.Capon írta:A meleg allergia más néven a homofóbia??fanbarca írta:Sziasztok. Valamelyikőtöknek volt már meleg-allergiája?Nem napallergia, meleg. Meleg vízzel való találkozáskor is megjelenik. Rengeteg orvost felkerestem már, de nem nagyon sikerül gyógyítani. Csalánkiütések jelennek meg melegben. Lehetséges, hogy ezt egy féreg vagy hasonló probléma okozhatja? Elnézést, ha valaki undorodik a hasonló témáktól, de egy kis segítség, tanács, tapasztalat-megosztás jól jönne.
Köszönöm.
(bocs)
![]()
Én mint gyakorló allergiás inkább másra gondolnék.
Szerintem valami más kezdheti ki irritálhatja bőrödet (növény, étel, mosópor, állat bármi) aztán a meleg csak rásegít a tünetekre.
Esetleg valami vitamin hiány vagy éppen vitamin túltengés.
Télen is előjön a meleg víztől?
Szóval a meleg mint olyan másodlagos tényező lehet szerintem. Magát az alap "irritációt" más okozhatja nem a meleg az csak fokozza a tünetet.
Nyilván voltál allergia vizsgálaton ott mit mondanak mire vagy érzékeny?
Mondjuk azzal sem ér az ember sokat, mert tesztelnek 10 dologra aztán a többi milliárdból meg találd ki mi okozhatja.
Esetleg nem lehet ez valami enyhe ekcéma?
Biztos semmit nem segítettem de ez telt tőlem.