Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem kell ahhoz éjszaka fent maradni, a hoki mindig kéznél van, nemde?visca el barca írta:ne félj, fennmaradsz két éjszaka...messideco írta:A mai naptól hivatalosan is a jégkorong lett a kedvenc sportágam...
Ezt már a múltkor is meg akartam kérdezni, de a kiemelt részt honnan veszed?Mihu írta:Nyugi már...nem lesz semmi. Egyébként az északiakat a ruszkik is támogatják. És ez elég garancia arra, hogy ne legyen semmi. Ezt múltkor már kibeszéltük. Mindenki kellően fél a másiktól, és senkinek sincs érdekében egy háború kirobbantása.Deus írta:...
ne félj, fennmaradsz két éjszaka, megnézel egy-két detroit meccset, attól is elmegy majd gyorsan a kedvedmessideco írta:A mai naptól hivatalosan is a jégkorong lett a kedvenc sportágam...
Amúgy ha már így ki lettek ide teregetve a dolgok, ennek az egésznek mi a sztorija? (Annyira gyakran nem nézegetem a csoportot)shutterisland írta:nem értem, miért dobott ki, de legalább megszabadulsz martinecztől.lluisllach89 írta:Kedves Péter, korábban illúvatar, később pénzért Dejusz!
Bár régóta nem írtam eb-re, sajnos erős jobb kezed által - mely a jégbe vájt lékből kiemelt tükörpontyot is fejbekólintja egy szellős hajnalon - kikerültem a durciból, instant mód létrehozott, büszke, FCB HUNGARIA csoportodból.
Mivel admin vagy, igazad van, és nekem marad ez a fórum, hogy mindenkit figyelmeztessek, erős vagy s mellé bölcsesség és hatalom is párosul!
További sok sikert az életben.
Ui.: Megyek védett madarakat lőni.
Forgasd a tőrt a szívembenshutterisland írta:nem értem, miért dobott ki, de legalább megszabadulsz martinecztől.lluisllach89 írta:Kedves Péter, korábban illúvatar, később pénzért Dejusz!
Bár régóta nem írtam eb-re, sajnos erős jobb kezed által - mely a jégbe vájt lékből kiemelt tükörpontyot is fejbekólintja egy szellős hajnalon - kikerültem a durciból, instant mód létrehozott, büszke, FCB HUNGARIA csoportodból.
Mivel admin vagy, igazad van, és nekem marad ez a fórum, hogy mindenkit figyelmeztessek, erős vagy s mellé bölcsesség és hatalom is párosul!
nem értem, miért dobott ki, de legalább megszabadulsz martinecztől.lluisllach89 írta:Kedves Péter, korábban illúvatar, később pénzért Dejusz!
Csak ne ott hokizz ahol Dejusz süllőzik!messideco írta:A mai naptól hivatalosan is a jégkorong lett a kedvenc sportágam...
Nyugi már...nem lesz semmi. Egyébként az északiakat a ruszkik is támogatják. És ez elég garancia arra, hogy ne legyen semmi. Ezt múltkor már kibeszéltük. Mindenki kellően fél a másiktól, és senkinek sincs érdekében egy háború kirobbantása.Deus írta:Egyre rosszabb a helyzet...
http://index.hu/kulfold/2013/02/26/kim_ ... ra_keszul/
És ha az egyiküknek elpattan az ideg, oszt megnyomja a gombot?... Najó, természetesen nem így működik a dolog, de simán hadat üzenhet egymásnak... Erre beszáll Amerika, hogy segítse a délieket... Északiakat pedig Kína...
Remélem csak maximum provokálják egymást.
Pont a napokban nézegettem én is ezt az Unciklopédiát, zseniális.messideco írta:Van két tehened
RSS feed/facebookon lájkolod őket. (A Smoking Barrels-szel kezdve )messideco írta:A blog.hu-n valahogy lehet kedvencelni vagy kiemelni azokat a blogokat, amelyeket szívesen követek?
Nálam minden perfecto.kanty írta:Kisárgázott oldal csak nekem nem megy?
Seeddel nekem nincs gondom, csak az oldalt nem nyitja meg. Twitteren, blogon pedig nem írnak semmit.Tim írta:Nem vagy egyedül. A feltöltések sem mennek.kanty írta:Kisárgázott oldal csak nekem nem megy?
Nem vagy egyedül. A feltöltések sem mennek.kanty írta:Kisárgázott oldal csak nekem nem megy?