Etooka
Itt a magyarázat. Ennyit tud a neted. Magyarországon attól, hogy valaki előfizet 4 megabitre, még nem biztos, hogy annyit is kap. Az ÁSZF-ben le van írva, hogy mennyit kell minimum adniuk. Egyébként ennek az az oka, hogy a technológia bár modern, a hálózat, amin működik az ADSL, kb 40-50 éves. A Magyar Telekom egyáltalán nem költ a hálózat és a vezetékek fejlesztésére, gyakorlatilag totál elavult minden, 40 éves rézhuzalokon megy a 21. század.
Ráadásul mindenkihez kötik be folyamatosan. Az IPTV olyan, hogy ha nem vagy vonaltávolságban 2 km-en belül a központtól, akkor be sem szerelik. Nekem mázlim volt, mert 1.5-re vagyok, így van. De egyébként most cimbora is előfizetett 8 megabitre és 4 megabitet bír a net, hiába ágál, benne volt a szerződésben. Persze én figyelmeztettem, de nem hitt nekem

Ráadásul még a 4 megabit is szakad.
Mondanom sem kell, hogy attól, hogy más szolgáltatónál fizet elő az ember DSL-re még ugyanúgy a Telekom vezetékén jön, mivel a szolgáltató fizet nekik érte a te díjadból, kvázi bérli a vezetéket.
Célszerű kábelnetet venni, vagy a DigiTv most elkezdett LANT kötni csomó helyre, TV-vel együtt valami 6 rugó körül van a 3 MEGABIT.
Hát ennyi, ha kell valami szólj