Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kezdheted a jatekot, én vevő vagyok az ilyen hulye olvasmányokra.Tim írta:Nem tehetek róla,nagy rajongója vagyok a japán kultúránakvisca el barca írta:Tim gyanus vagy Te nekem...noooormális ember ilyeneket nem talál csak meg ugy véletlenül
![]()
Egyébként tényleg. Viszont arra gondoltam ,lehetne tartani egy ilyen blog/fórum ajánlót ahol ilyen érdekességeket lehet találni..vagy persze komolyabb témakörből is meríthetnénk. Aki pedig először beírja a 9gag nevét
kap egy kéthetes pihit
Nem tehetek róla,nagy rajongója vagyok a japán kultúránakvisca el barca írta:Tim gyanus vagy Te nekem...noooormális ember ilyeneket nem talál csak meg ugy véletlenül
Addig meg ugatsz a moderátorért mindent ilyen esetbenmiihii írta:Igen, ez egy aduász szövegvisca el barca írta:jött a szokásos habzó szájú 5000+ feletti dumával.
Én is azért várom már, h elérjem a 10ezret, hogy végre igazán nagy szavam legyen itt és még inkább igazam legyen mindenben![]()
hasonlóan látom, és ez méltó zárása a témának.recrea írta:Az utóbbi oldalakon többször felmerült a kérdés, h van-e valami baj a fórummal, vagy a színvonalával. Egyébként sem értem a "színvonalon" való lovaglást, de szerintem semmi baj nincs a fórummal. Ez itt nem helyesíró- vagy nyelvhelyességi szakkör, nem kell a reghez B licenc, nem kell feltölteni labdarúgó igazolást és nem a Mensa fóruma, de még csak nem is kinek a nagyobb f... verseny, mégha egyesek ezt is gondolják. "Csupán" a szabályzatot kell betartani, ami pár felhasználó képességét azért meghaladja.
Így tessék hozzáállni, és mindenki boldogabb lesz.
Igen, ez egy aduász szövegvisca el barca írta:jött a szokásos habzó szájú 5000+ feletti dumával.
sjd írta:Azért megkérdezem a biztonság kedvéért, ez közös álláspont, vagy csak a sajátod?miihii írta:de azért továbbra is engedett kijavítani a Chavi-hoz hasonló fájdalmasabb dolgokatPont.
![]()
Csak a további félreértések elkerülése végett
Ezt meg így egy az egyben adom, végszónak perfektrecrea írta:Az utóbbi oldalakon többször felmerült a kérdés, h van-e valami baj a fórummal, vagy a színvonalával. Egyébként sem értem a "színvonalon" való lovaglást, de szerintem semmi baj nincs a fórummal. Ez itt nem helyesíró- vagy nyelvhelyességi szakkör, nem kell a reghez B licenc, nem kell feltölteni labdarúgó igazolást és nem a Mensa fóruma, de még csak nem is kinek a nagyobb f... verseny, mégha egyesek ezt is gondolják. "Csupán" a szabályzatot kell betartani, ami pár felhasználó képességét azért meghaladja.
Így tessék hozzáállni, és mindenki boldogabb lesz.
sjd írta:Azért megkérdezem a biztonság kedvéért, ez közös álláspont, vagy csak a sajátod?miihii írta:de azért továbbra is engedett kijavítani a Chavi-hoz hasonló fájdalmasabb dolgokatPont.
![]()
Csak a további félreértések elkerülése végett![]()
Ez ökörség,már ne is haragudjshutterisland írta:
a deu-s témára utaltam az előző hsz-em végén, ott valóban kioktattam pár embert, de csak azért, mert én kitüntett figyelemmel követem, és sokkal többet tudok róla azoknál, akikről (nem is egy vagy kettő esetben!) kiderült pü-k vagy más fórumok által, hogy 3-4 meccsen látták ÖSSZESEN, és még kajak a nevét sem tudják leírni, annyira vakon vannak.
Azért megkérdezem a biztonság kedvéért, ez közös álláspont, vagy csak a sajátod?miihii írta:de azért továbbra is engedett kijavítani a Chavi-hoz hasonló fájdalmasabb dolgokatPont.
engem aztán nem zavarna, ha értelmeset írsz, és tagoltan, akkor mehet a caps lock is tőlem.HA NAGYBETŰVEL ÍROK VÉGIG?
Game90 írta:#zsírabuli
Lezárhatjuk, nem értek egyet, de felesleges erről beszélni már.shutterisland írta:
nem ezt mondom, de teljesen mindegy.
arra célzok, hogy ha itt javítgatjátok a másik ember hibáit ilyen gn hsz-ekkel, és azokkal lesznek topicok, azzal legalább annyit veszít a fórumkép, mint amennyit elértek azzal, hogy pár emberke azt a néhány szót (talán) helyesen használja legközelebb.
Azt hiszem ez a lényeg, csak én azt honnan tudjam, h nektek mihez kell közös döntés, és mit bíráltok el saját hatáskörben? Mert egyébként lejjebb is oldalakat tudtatok írni arról, hogy ti külön-külön mit hogyan csináltok egymástól függetlenül.miihii írta: A felelősségvállalós és a további részben ott jött a hiba az egyenletbe, h közös döntés nélkül jött ez a OFF.
Mondtam is, h ez jogotokban áll, bár nem mintha olyan gyakran kaptam volna idáig érdemi reakciókat.miihii írta:Akkor ha nem haragszol meg érte, lehet, h ezután ezen a nyomvonalon haladva mi sem látjuk értelmét érdemben reagálni majd.
Azt hiszem félreértettél, egyszerűen csak annyit mondtam, hogy ha idejön 2-3 ember leírni a véleményét, mint érintett fél külön-külön, akkor ne én legyek a hibás azért már, mert soha nem ér véget egy ilyen vita. Főleg, ha ugyanazokat a köröket kell lefutni minden egyes emberrel újra.miihii írta:Én kérek elnézést, h miután lényegében mindannyiunkra utalva írtál, kifejtettem a véleményemet én is, mint érintett fél.
Nem Timnek írom, csak azért idéztem be, mert ezt gondolom én is.Tim írta:Ha tudom mivé fajul ez az egész ..
Mostantól kérek mindenkit akinek bántja a szemét a másik helyesírása,stílusa, stb.. tehát minden olyan,ami nem a mondanivalója lényegi részéhez tartozik,az legyen kedves privátban jelezni az illetőnek.
Amennyiben érdemesnek látja hogy reagáljon rá. De ez semmiképpen nem kötelező,és nem is várja el senki. Tegyünk már pontot ennek az ügynek a végére.
Köszönöm!
Nézd, a kettő tökéletesen nem zárja ki egymástsjd írta:Mert ez már nagyon zavar, hogy az egyik mondatban "nekünk sem tetszik", "nem tökéletes itt" van, a másik mondatban meg ugyanez már a "jelenlegi helyzet működik" és "mindent jól csinálunk, nekem a tiszta a lelkiismeretem". Valahogy nem áll össze a kettő egy egységes állásponttá.
Viszont nyilván nem bárkitől való utasításra kezdted el javítgatni a dolgokat, hanem annyira zavartak a hibák, h magadtól próbáltál javítani, nemde? Tehát értékelem az iróniád és a cinikus megjegyzést, de amire én értettem, abban helytálló a megfogalmazásom és nem is támadólag írtamsjd írta:Hadd fogalmazzam meg úgy, ahogy ez valójában történt: valamilyen isteni csoda folytán bekerült a nevem alá ez a titulus (valószínűleg én írtam be, nektek ehhez nyilván semmi közötök), majd rájöttetek, h ezt mégsem kéne. Persze a felelősséget egyszer sem vállaltátok fel még mindig, h két moderátor egymás szöges ellentétét nyilatkozta a dologban, de mindenesetre abbahagytam, amikor ezt kértétek. Erre idejött az egyik kollégád kötekedni teljesen feleslegesen, én meg felvettem a kesztyűt. (Hozzáteszem, pl. amit Ozsi leírt, az teljesen jogos volt, szóval azt sem értem, h miért érzem, úgy, h igazságtalan, mint ahogy az ellen sem lázadtam, amikor azt mondtátok, h ne)miihii írta: Mondjuk a vicces a jelenlegi szituban az, h kb a hóhért akasztják![]()
Te kitaláltad magadnak
Még egyszer leírom, hátha most sikerült negyedjére vagy ötödjére értelmeznetek: egy percig nem álltam volna neki grammarnazizni, ha nem kapok rá moderátori engedélyt, és amint ez visszavontátok, abba is hagytam. Hogy rohadjak meg.
És persze még én vagyok a hülye ezek után, h úgy érzem, igazságtalanul támadnak emiatt.
Mondjuk ez alapján akkor túl sok mindenre a te post-jaiddal kapcsolatban sem érdemes reagálni, mert időről-időre felmerülnek olyan dolgok, amiket már megbeszéltünk és továbbra is jönnek csak elő, helyenként ugyanilyen kiforgatott, beleképzelt, stb... köntösben. Akkor ha nem haragszol meg érte, lehet, h ezután ezen a nyomvonalon haladva mi sem látjuk értelmét érdemben reagálni majd.sjd írta: A többi részével a hsz-nek meg azért nem akarok foglalkozni, mert tele van ugyanilyen kiforgatott, félreértelmezett, beleképzelt mondatokkal, amikre nem is érdemes reagálni.
Én kérek elnézést, h miután lényegében mindannyiunkra utalva írtál, kifejtettem a véleményemet én is, mint érintett fél. Egyszer leírtam, h én mit gondolok erről, tovább nem kívánom szaporítani. Tehát részemről nem elkezdeni, folytatni akarom a vitát, csak hozzáfűztem, amit gondolok a témáról. Egyszer és utoljára. Innét kezdve meg én sem látom értelmét szaporítani, ahogy a jelek szerint te sem tartasz rá igényt. Tehát a végére azért csak egyetértünksjd írta: Ja amúgy meg az a legjobb, h miattam nem lehet abbahagyni a vitát, erre most meg már a harmadik ember érkezik ide tőletek h lefussuk ugyanazokat a köröket