2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bobby - Csankó Zoltán.ozsimiki írta:Ha valakinek nagyon sok ideje van,vagy csak szimplán fejből vágja az ilyesmiket,please segítsen:
a magyar hangok érdekelnének a következő sorozatokból:
24, Dallas, persze úgy,h kinek ki?
a többi sorozatét ami érdekelt,már megtudtam.
(am dallast kivéve ,eredeti mindnél sokkal jobb!)
Előre is köszi!
ha azt nem is de egy jókis youtube-os videót linkelhetek ha érdekel paródia de nagyon nagy...ozsimiki írta:Ha valakinek nagyon sok ideje van,vagy csak szimplán fejből vágja az ilyesmiket,please segítsen:
Előre is köszi!
ozsimiki írta:Ha valakinek nagyon sok ideje van,vagy csak szimplán fejből vágja az ilyesmiket,please segítsen:
Előre is köszi!
Semmiet sajnos, nekem van,de Barcelonából hoztam még tavaly nyáron.danko94 írta:Semmiet???Varga írta:Én még itthon nem láttam.
Évfolyamtársamnak van, de ő is spanyolból kapta. Nagyon menőzik azzal, hogy itt nem is lehet venni. Szóval szerintem itt nincs.danko94 írta:Szeretném kérdezni hogy hol tudok vásárolni fc barcelonás tolltartót?? Olyat ami a hivatalos boltban van???? Lehet ilyet itthon kapni???
Én még itthon nem láttam.danko94 írta:Szeretném kérdezni hogy hol tudok vásárolni fc barcelonás tolltartót?? Olyat ami a hivatalos boltban van???? Lehet ilyet itthon kapni???
Sajnos ebben már nem tudok segíteni.MessiFan írta:Igen láttam.Varga írta: www.fcbarcelona.com itt lehet rendelni valahol, pontosan nem tudom hol
De ezeken nemlátom hogy lenne mezszám/név
Igen láttam.Varga írta: www.fcbarcelona.com itt lehet rendelni valahol, pontosan nem tudom hol
www.fcbarcelona.com itt lehet rendelni valahol, pontosan nem tudom holMessiFan írta:Igen eredeti kéne.
eredetit akarsz?MessiFan írta:Akkor ide írnám.
Linkelnétek nekem egy olyan oldalt ahonnan olyan mezt rendelhetek aminek a hátulján van felirat?
http://www.torrent.eval.hu/Messa írta:Üdv!
Roller Coaster 3-hoz keresek Cracket, sikertelenül. Ha valaki megdobna 1-gyel, nagyon megköszönném.