Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Van de csak oldalrólEnrique írta:Ha a hivatalos oldalon nincs, valószínűleg még nem készült el.danko94 írta:Szeretném kérdezni hogy nem tudná valaki belinkelni a Barca 08-09-es hivatalos csapatképét??? Sehol nem találom:S
Ha a hivatalos oldalon nincs, valószínűleg még nem készült el.danko94 írta:Szeretném kérdezni hogy nem tudná valaki belinkelni a Barca 08-09-es hivatalos csapatképét??? Sehol nem találom:S
Hát amint elutalod az "aktiváló összeget" onnan max 2-3 nap, de lehet h már másnapre meglesz, persze amennyiben az munkanap, szóval nem hosszú idő.Messa írta:Amúgy mennyi idő, amíg aktiválják a számlámat?
Köszönöm. Nagyjából én is ezt olvastam, csak megkérdeztem, nehogy valami hülyeséget csináljak. Köszi mégegyszer!Drigo írta:A végső ár után kell egy bizonyos %-ot fizetned, ez ártól is függ, de nem vészes, főleg mert a regisztráció folyamán majd át kell utalnod 100 Ft-ot a számlád aktiválására, sztem ez fedezni is fogja kb.Messa írta:Üdv!
Vaterán, ha el szeretnék adni 1 játékot PC-re, azért kell fizetnem?
De a regisztráció folyamán mindezt pontosan leírják
A végső ár után kell egy bizonyos %-ot fizetned, ez ártól is függ, de nem vészes, főleg mert a regisztráció folyamán majd át kell utalnod 100 Ft-ot a számlád aktiválására, sztem ez fedezni is fogja kb.Messa írta:Üdv!
Vaterán, ha el szeretnék adni 1 játékot PC-re, azért kell fizetnem?
Szivesen.Olyan vagyok, mint a jó cserkész, ahol tud, segít:DMessiFan írta: Láttam köszi
Láttam köszikudu írta:ment mail
littlekozma@hotmail.comkudu írta:ja, megtaláltam, ha érdekel, adj egy e-mail címet és átküldöm
hát vagy a próbaverziót töltöd le,ahol a videóknál és képeknél ki lesz írva,h fraps..MessiFan írta: Ez nem pénzbe kerül?
kudu írta:A beállításokban tudod beállítani,h játék közben melyik gomb megnyomására kezdje el venni a videót, vagy fényképezzenMessiFan írta:hogy kell használni a frapsot?
ezek asszem az F billentyűk között vannak
A beállításokban tudod beállítani,h játék közben melyik gomb megnyomására kezdje el venni a videót, vagy fényképezzenMessiFan írta:hogy kell használni a frapsot?
Igaz, hogy válaszoltak, de ez a kép kárpótol a kis botlásért!szerk.:most vettem észre h már válaszoltak!
asszem colinára gondolszBogi63 írta:Lehet hogy csak h*lye vagyok, de nem jut eszembe annak a játékvezetőnek a neve, aki tök kopasz, mindig idegbeteg fejet vág, és düllednek az erek a homlokán. Ha valaki tudja írja le nekem légyszi!