Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Chris0527 írta:1.messi1918 Kép, amit viszont szeretnék látni!
2Chris0527(jóaz amit elöször beraktál de most nincs kedvem megkeresni majd késöbb belinkelem ha kell)
3.Oleguer (jólesz ugyanaz)
4....
Hát persze hogy letagad6nál,mivel mikor múltkor nálatok voltunk Andika bevallotta, hogy titokban rájársz a hidratáló ill. ránctalanító krémjeireantiimperialista írta: Mellre ne szívdHogy megnyugtassalak, nekem alapból azt mondják, hogy letagadhatnék 7-8 évet, nem is kell hozzá pár évvel korábban készült kép sem...
hát...kovinho írta:A "ballagás előtti Barcás sállal a kezemben" kép az hogy jutott a birtokodba, Dávid? Anyámnak adtál kenőpénzt?
Ahhoz képest egész jó lett, jól össze van válogatva, csak kicsit a videók minősége rossz, azonkívül gratVictorValdes19 írta: http://www.indavideo.hu/video/Xavi_2
Szó mi szó, Te valóban nem nézel ki 40 évesnekantiimperialista írta:Mellre ne szívdDrigo írta:Ati az a kép már kb 2,5 éve készült(da a partypóló azóta is alap), szóval majdnem talált, de kössz a bókot![]()
Hogy megnyugtassalak, nekem alapból azt mondják, hogy letagadhatnék 7-8 évet, nem is kell hozzá pár évvel korábban készült kép sem...
Mellre ne szívdDrigo írta:Ati az a kép már kb 2,5 éve készült(da a partypóló azóta is alap), szóval majdnem talált, de kössz a bókot![]()
Melyik képről is van szó ?Ordog írta:Na itt egy kíváló kép rólam. Ez már kevésbé égő mint a másik![]()
![]()
Látszik arckifejezésemen, az aznap esti espanyoli és a madridi mákolás hatása az elmémre... Valamint tisztán lehet látni a pólóm feszülését izmos felsőtestemen, illetve a háttérben lévő vasalódeszkát, amit én ételtartónak használok különböző meccsek közben. Valójában arra is való, csak ti rosszul tudtátok eddig... Ezt már felhasználhatod VVnájntíííín.
Köszönöm a lehetőséget!
(csillárt nem szóbahozni, a búrák éppen tisztítás alatt voltak)