Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Csak azért, mert megint meglepetésszerűen érkezett, így decemberben.lui1698 írta:Azért hihetetlen, hogy egy kis hótól leáll az élet az országban.
Ejha Gareth, hogy lehetsz ilyen kutyaütő .. ilyen ebadta sorokat írni mint te ..Gareth Tello írta:A Mikulásnak is tudja, minél nagyobb, an(n)ál jobb Mátyásnak.kanty írta:A Mikulás is tudja minél kedvesebb an(n)ál jobb Mátyásnak.
Szerintem amúgy azért nem fórumozik, mert egyszerűen meg(g)ebedt. Talán itt van a kutya elásva. Ez esetben viszont késő bánat, eb gondolat...
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy két kutyát hozott neki a Mikulás, és mint tudjuk, nehezen alkuszik meg két eb egy csonton, ha értitek, mire gondolok... Szóval lehet, hogy még nem jutottak dűlőre Matyival.
Summa summarum, a kutya az ember legjobb barátja. Igaz, Mátyás?
A Mikulásnak is tudja, minél nagyobb, an(n)ál jobb Mátyásnak.kanty írta:A Mikulás is tudja minél kedvesebb an(n)ál jobb Mátyásnak.
Matyika a Mikulás?kanty írta:Vagy csak nem ér rá fórumozni, a Mikulásnak is jár az ajándék...lui1698 írta:Akkora virgácsot kapott, még most is sír...sjd írta:Egyébként nekem gyanús, hogy Matyi egész nap nem jelentkezett, lehet, hogy tényleg kutyául érzi magát.
Vagy csak nem ér rá fórumozni, a Mikulásnak is jár az ajándék...lui1698 írta:Akkora virgácsot kapott, még most is sír...sjd írta:Egyébként nekem gyanús, hogy Matyi egész nap nem jelentkezett, lehet, hogy tényleg kutyául érzi magát.
Akkora virgácsot kapott, még most is sír...sjd írta:Egyébként nekem gyanús, hogy Matyi egész nap nem jelentkezett, lehet, hogy tényleg kutyául érzi magát.
Neeeeeeeeeekanty írta:A Mikulás is tudja minél kedvesebb an(n)ál jobb Mátyásnak.
Apa kezdodikFirefox írta:Néztétek a híreket? Egy labrador megerőszakolt egy kisfiút, aki éppen nutellát zabált egy szekre állva a konyhapultnál.Deja vu-m van
Csak a Mikulás zsákolta egy kicsit, nála ez ünnep.Game90 írta:Matyika, azért nyugtass majd meg minket, hogy minden rendben van.Firefox írta:Néztétek a híreket? Egy labrador megerőszakolt egy kisfiút, aki éppen nutellát zabált egy szekre állva a konyhapultnál.Deja vu-m van
Matyika, azért nyugtass majd meg minket, hogy minden rendben van.Firefox írta:Néztétek a híreket? Egy labrador megerőszakolt egy kisfiút, aki éppen nutellát zabált egy szekre állva a konyhapultnál.Deja vu-m van
Ne...Firefox írta:Néztétek a híreket? Egy labrador megerőszakolt egy kisfiút, aki éppen nutellát zabált egy székre állva a konyhapultnál.Deja vu-m van
Nagyon jók. A kenyai csávó amúgy egy az egyben Eto'o.
Nem rólam van szóPerrero írta:téged is megrakott egy labradorFirefox írta:Néztétek a híreket? Egy labrador megerőszakolt egy kisfiút, aki éppen nutellát zabált egy szekre állva a konyhapultnál.Deja vu-m vanerről jut eszembe:
-Anyu, anyu, d.gnak a kutyák!
-Ne nézz oda kisfiam!
-Jó, de fáj
Talán ezeket TAP-nak hívták, bár meg azért nem esküdnék rá.El fanático írta:Az mekkora állatság volt, atyaég!!!lui1698 írta:Neem, én egy történelmileg sokkal jelentősebb dologra gondoltam.
Azok a kis kerek izék, amiket a tv-re kellett ragasztani, hogy feltöltődjenek vagymi.Aztán, hogy ez miért volt jó, már nem emlékszek.
Tv-újsághoz is osztogatták, de még a benzinkutakon is.
Még a '90-es évek végén volt ez, akkoriban indult be jobban a TV2-nek és az RTL klubnak a szekér és kitalálták azt, hogy adnak ilyen citromsárga kör alakú matricát és amikor az esti fő műsoridős film elején a képernyő jobb sarkában megjelenik egy piros pötty, akkor arra a pöttyre ezt a matricát rá kell ragasztani és a film végéig - amikor is a piros pötty eltűnt - rajta kell hagyni. Közben nyilván a reklámblokkok közben nem szabadott elkapcsolni, mert megszakadt a "töltés"![]()
Jó sok embert bepaliztak ezzel és "töltöttek"' rendületlenül. Nálunk is a suliba - középsuli 4. osztályába jártam azt hiszem a mizéria idején - új kéregették a matricákat tőlem, mert a mi ezzel nem foglalkoztunk.
Azt a "feltöltött" matricákat - talán, ebben nem vagyok már biztos, így 13-14 év távlatából - el kellett küldeni valami postacímre és nyereményeket sorsoltak.
Tehát végül is arra ment ki a dolog, hogy a népek megszokják, hogy a kereskedelmi csatornákon "filmmel szakítják meg a reklámblokkokat" és ne kapcsolgassanak el, hanem szépen és okosan nézzék meg...