Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a Narutot nézem már több mint egy éve. Kicsit lassú a tempója, az eleje meg elég gyerekes,de később nagyon komoly leszlui1698 írta:1-2 napja rákaptam az animékre.
Tegnap megnéztem a Szentjánosbogarak sírját, ma pedig Vadon hercegnőjét (Mononoke Hime).
Most kezdem majd a Ninja Scroll (Hotaru no haka)-t, későbbre meg a Wonderful Days van bekészítve.
Még esetleg valaki ilyesmi cuccot tud?Mert kezdek függő lenni.
Sajnos a legtöbb film általában egy sorozaton alapul,így szükséges némi "előképzettség"..De például a Miyazaki féle animék kivételesen nem ilyenek.lui1698 írta:1-2 napja rákaptam az animékre.
Tegnap megnéztem a Szentjánosbogarak sírját, ma pedig Vadon hercegnőjét (Mononoke Hime).
Most kezdem majd a Ninja Scroll (Hotaru no haka)-t, későbbre meg a Wonderful Days van bekészítve.
1:22-nél az Gannicus!!!miihii írta:
Spartacus:Vengeance
Most ez megint ilyen előzmény-bigyó lesz?LM10 írta:Fú basszus, nagyon várom már én is!
GITS megvan azt még régebben megnéztem ezt a Cowboy Bebop-ot meg azért nem akarom elkezdeni mert most nem sorozatokat keresek csak sima egyrészeseket.visca el barca írta:hát kezdhetnéd az alapoknál, cowboy bebop, ghost in the shell, ha még nem láttad. a klasszikusoktól kell végigjárni
Már ez is megvolt, nagyon jó kis sorozat. Filmet nem láttam még eddig, pont az ellenkezőjét hallottam róla.Fecooo írta:a death note alamű(filmben is kiadták, sztem az is egész jó lett! )
a death note alaműlui1698 írta:1-2 napja rákaptam az animékre.
hát kezdhetnéd az alapoknál, cowboy bebop, ghost in the shell, ha még nem láttad. a klasszikusoktól kell végigjárnilui1698 írta:1-2 napja rákaptam az animékre.
Persze, már sokszor mondtam, hogy ez egy szörnyű film. Egy iszonyatos, már-már bicskanyitogató (soha nem használom ezt a szót) lebutítása a Hátsó ablaknak...kanty írta:Disturbia
Ha minden igaz, aug. 13-tól nyomják majd,este 22-től.soadroli írta:Elvileg a Viasat adni fogja, amint leadták a 4. évadotRinku írta:Van már szinkronosban a Dexter 5. évadja?
Még nem néztem meg, de majd írokmessideco írta:Bob_Marley: a Mulhollandot megnézted? Megnézed? Kíváncsian várom a véleményed
Van egy Mesék Budapestről című mesekönyv, az egyik kedvencem. Abban van egy mese, amiben "Kovács úr, a Nagy Tolvaj egy hétfői napon ellopta az Operaházat"... Bablevest főzött a zenészeknek, akik nagyon megkedvelték őt, de szfinxek (akiket ott hagyott) végül beköpték a rendőrségnek...
Elvileg a Viasat adni fogja, amint leadták a 4. évadotRinku írta:Van már szinkronosban a Dexter 5. évadja?
Nem igazán vagyok horror párti, így a zombis és egyéb idióta filmek sem igazán szerepelnek az eddigi "termésben." Néha persze kivételt teszek, de így nincsenek is nagy igényeim.visca el barca írta:ha még nem csömörlöttél meg a sok zombis filmtől, ami mind egy témára épül, nézheted, egynek elmegy...