Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet, hogy hülyeséget mondok, de szerintem mp3 formátumhoz nincs klip, az inkább szerintem az mp4. bocs, ha hülyeséget írtam, és javítsatok is ki, ha igenBarcafery16 írta:Csé én régota keresek karaoke zenéket szöveggel mp3-formátumba ha valaki tudna küldeni vagy esetleg egy linket azt nagyon megkösszönnén rest of Peace
Ez az egyik kedvencem az új lemezről, a másik az utolsó előtti, a kizárólag hangszeres, ének nélküli. Kirk jó kis szólókat játszik bennük.soadroli írta:ÓÓ ez nagyon nagy muzsika....
ÓÓ ez nagyon nagy muzsika....
Én erősen gondolkodok rajta hogy elmegyek. Nem mindennap jön X to the Z Xzibit magyarországra.Game90 írta:Xzibit koncert
Nem Poldi vok, de bárki aki normális zenét hallgat, megmondhatja, hogy rohadtul jó zene!
Armand Van Helden - My My MyVictorValdes19 írta:Valaki megtudná mondani, hogy a videóban lévő 2. számnak mi a neve s előadója pls![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=jM1j3IjQ0t0
Nincsmit.Caesarka írta:Nagyon szépen köszönöm, 1000 hála!
innen letudod tölteni.Caesarka írta:Tud valaki segíteni, hogy honnan tölthetném le a Kovbojok - Kaksi Atomerőmű című albumát?Marhára kéne, de nincs egy használható linkem se! :S Aki tud segíteni, kérem segítsen!
Azoknak pedig akiknek van már kulcsuk a Sigur Rós házhoz,amely ott áll a kobaltkék ég alatt a fjordok mellett,égigérő fenyők közt,itt egy másik kulcsSzandi írta:na, akkor akik még nem ismerik sigur rósékat, vagy nem találták meg hozzájuk a kulcsot, ami mellesleg igen nehéz feladat, akkor azok kezdjék ezzel a tök könnyen befogadhatóval: http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... D=41106580
Tim, kösziii a zenééét
Én hallgatokStelios írta:2Arcot hallgat valaki?Annyit mondok csak a legnagyobb
ezer hála, majd találd ki hogy hálálhatná meg haveromSlither írta:Nem kis dolog volt megszerezni, de megvan. Babelrap.com oldal kódját kellett "törni", és egyenként leszedni a számokat, de sikerült, ráadásul elég jó minőségben.ozsimiki írta:Kellene egy kis segítség:
ez a cucc kellene nekem, reges torrenten nem találtam, szal bármi más torrent is jöhet,vagy akár direkt link is:
Marcus May-Babel (haveromnak kell, azt hiszem ez egy album)
Köszi előre is a segítséget/ket.![]()
Ha lesz időm és türelmem feltölteni, akkor majd felteszem valahová.
Jössz egy nagy szívességgel.