Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze, megkérdeztem tőle, hogy melyik kép nem illik a felsorolt ábrába, vagy valami hasonló! Amúgy szórakozásnak is nagyon jó, az a teszt, ajánlom mindenkinek!grecki írta:A guglit azért segítségül hívtad, nemdebár?messi1918 írta:Slither, meg csináltam az IQ-tesztet 122 lett! Remélem ezentúl, írhatok nyugodtan!![]()
![]()
Ui.: Küldeném a bizonyítékot is, csak a kepfeltoltes.hu egyszerűen nem engedi! De mindjárt...
Azért nem semmi,hogy 4en négyféle piát (sört) isztokVIII.Henrik írta:Tessék Saviola
Szerk: Chris0527 kedvéért itt a sztahanovista munkatársam: ITT
Ha jól emlékszek, már pedig minden jel arra mutat, hogy elmém kristálytiszta volt, a felügyelő tanárunk készítette a képet.
OleguerZozzy 5 írta:Képet szeretnék látni a következő emberkékről, ha van rá mód:
Ronaldinho&Barca, Los Banditos, La Pulga, Slither, Oleguer, LG (arra a 90 kilóra 170 cm-rel kiváncsi lennék)
Akikről nem steretnék képet látni a közszemérem érdekében:
Antiimperialista, Perrero
Székesfehérváron járt velem egy iskolába, amúgy Hegyhátszentjakabon lakik. Ha Fehérváron jártas vagy, akkor esetleg a kisvadászból esetleg ismerhated. Ebben a vendéglátóipari egységben néha napján ő is megfordult.grecki írta:A bal oldali sörivő cefetül ismerős valahonnan. Ő is szfehérvári? Suli? Meló?
Alias neve a keresztelkedés után Benny Hill! Rá aztán még inkább hasonlít.Szandi írta:Középső úgy néz ki mint Elton John. Először komolyan azt hittem, h photoshop
Középső úgy néz ki mint Elton John. Először komolyan azt hittem, h photoshopVIII.Henrik írta:Tessék Saviola
Szerk: Chris0527 kedvéért itt a sztahanivista munkatársam: ITT
Ha jól emlékszek, már pedig minden jel arra mutat, hogy elmém kristálytiszta volt, a felügyelő tanárunk készítette a képet.