messideco írta:Na mivel se GoT, se Shameless és még Family Guy sincs készülőben, így kérnék tőletek pár sorozatot, egyetlen kivétellel: ne legyen képregényfeldolgozás, azokat nem csípem sajnos

Előre is köszönöm!
Breaking Badből mennyit néztél? Az első évad kicsit nyögvenyelős (felvezető), de ami utána történik négy évadon keresztül... Nyálcsorgatós.
Vikings (History Channel sorozata, szerintem a legjobb történelmi sorozat, egy próbát mindenképp megér! Beszippant)
House of Cards (igazi Kevin Spaceyre öntött szerep, elképesztő csavarokkal és sztorival)
Híradósok (ezt nem rég kezdtem el, az első évad felénél járok, eddig pozitív csalódás!)
Ha jól emlékszem, te nézed a TWD-t. Ugye?
Valamint kellemes kis kikapcsolódás nekem a Modern Család, ami egy sitcom idegesítő háttérröhögések nélkül.

Napi szinten megnézek 1-2 részt belőle, kikapcsol teljesen. (7. évad fut, az első hat vicces, szórakoztató, a hetedikre viszont elfogyott a kraft finoman szólva)
+ Harper-sziget (egy évados thriller sorozat. Ezt mindenkinek tudom ajánlani, 1 évad készült el, de meg van az oka, hogy miért. A végén kiderül!

)
++ Elit alakulatot én is nagyon ajánlom! Ennek párja (tengerészgyalogság) a Hős alakulat. Szintén kötelező!

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!