Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.microsoft.com/downloads/than ... layLang=hu ez jó leszScorpio írta:Kellene egy jó MSN! Valaki tudna adni egyet? Vagy melyiket szedjem le?
Remélem paypal-lal kell megoldani a fizetést, mert különben nem csinálom. Egyébként úgy tudom, hogy elég ha regisztrálnak, fizetni nem kell.Tim írta:Jól meggondoltad? Egyébként aki be regisztrál a neved alá annak is kell fizetnie(gondolom igen,mert ebben ez a bolt)? A számla számodra nagyon vigyázz nehogy vissza éljenek vele
Bővebben?barca99 írta:Csak egy e-mail cím kell (valós), aztán névnek, címnek lehet valótlant, de hitelesnek tűnőt írni. Fontos lenne.![]()
Nem.Tim írta:De nem az xpango.com, ugye?barca99 írta:Lenne itt a fórumon 18 olyan kedves és aranyos, 13. életévét betöltött user, aki regisztrálna nekem egy adott link alá?plíz
De nem az xpango.com, ugye?barca99 írta:Lenne itt a fórumon 18 olyan kedves és aranyos, 13. életévét betöltött user, aki regisztrálna nekem egy adott link alá?plíz
Hú, ez nekem így magasTim írta:Ha a Drigo féle verzió sem működik,akkor lehet hogy az sp2-es javító csomag nincs a gépeden(feltéve ha xp van telepítve)vagy lehet hogy a videókártyád nem támogatja?
Kösz-kösz, de sajna ez se jó. Nem tom mi van a gépemmelDrigo írta:Próbáld meg EZT letölteni, hátha az jó lesz, ha nem keress gugliba 10est, valamelyik csak jó lesz remélem. Egyébként Boldog Névnapot!