GoDJonzen írta:Viszont nyelvtanból felmentést kaphattál..
hadarok, sajnos ez van! Néha én is nézek, hogy írhatok olyat hogy "aplaánk"
De ez már a múlt! Most már nem lesz hiba az írásképemben!
[ /quote]
Már csak figyelni kéne arra amít írsz!
EZ ITT NEM VERSENY! Nem az a cél, hogy minél több hsz-t írj egy nap, főleg nem az, hogy mindenbe beleszólj, és főleg nem az, hogy ennek tetejében még ostobaságokat is írj. Ebből következően:
NEM KELL:
1. "Hadarnod", inkább gondold meg ezerszer a mondandód, mielőtt elkezdesz pötyögni.
2. Mindent 1 szóval, vagy smile-val kommentálnod.
3. Ezt a hszt itt kommentálnod
4. Flegmáznod
5. Nagyképűnek lenned
AMIT VISZONT KELL:
1. Kicsit igényesebbre venni a figurát
2. Normális hangnemben beszélni a másikkal, és ez vonatkozik a pókerre is, hiszen ugyanúgy ott is az itteni felhasználókkal "kommunikálsz" (Ezer szerencséd, hogy nem engem anyáztál - és hiába teszel utána millió és egy smile-t-, és az illető vagy nem vette fel, vagy nem figyelte).
3. Érdemben hozzászólni a témákhoz/Keresni egy másik fórumot. Te döntesz. Mert többek között a hozzád hasonló hsz-gyűjtők miatt megy el néhány értelmes fórumozónak a kedve az egész fórumozástól. És én inkább az ő írásaikat olvasom/nám, mint a "Tiéteket".
Mielőtt válaszolnál erre olvasd el újra, mindkét hármas pontot, majd az egészet újra és gondolkozz el, mert mióta regeltél és elkezdted pályafutásod a fórumon nem kevés embertől hallottam az enyémhez hasonló véleményt. Így bátorkodtam megírni ezt a hsz-t.
Bárminemű észrevételed privát üzenet formájában várom. Én is abban írtam volna, de tapasztalatból mondom, hogy az emberek 90%-a rá sem néz.
Még annyit, hogy ha pókerezni akarsz, akkor írj EGY hsz-t a póker topicba, hogy aki akar menjen csetre. Nem kell mind a 7016 regisztrált felhasználót személyesen megkérdezned, illetve lehet, csak azt tedd pü-ben mert mást sem látok abban a topicban, mint azt, hogy
"ki akar pókerezni?" "gyere már xy" "hol vagy xy" "csetre evribádi" Ez vonatkozik mindenkire, javaslom előbb nézzetek körül cseten, aztán mehet a hsz gyártás.
Ezek mind csak jótanácsok, Te dolgod, hogy hogyan tovább, csak vigyázz, mert lehet, hogy más dönt baj helyetted a 3-as pontban...