Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.07. 15:46:57

megnéztem a Terhes társaságot...

őszintén megvallva, azok után, h megtudtam, h a Másnaposok rendezője felelős ezért a filmért, meg játszik benne a dagadt jézus, aszittem, h vmi sírva röhögős vígjáték lesz, pláne, h RDJ is bennevan, aki mostanában képtelen rossz filmet csinálni!

ehhez képest sztem nem egy nagy eresztés a film... :roll:
vannak benne tényleg jó poénok, de kb ennyi...
Egyszernézős lett, talán egy 7/10-et tudok adni rá...

Jamie Foxx szerepeltetését feleslegesnek éreztem...

lehet persze, h másnak meg bejön a film ;)
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.11.07. 10:47:36

No sikerült eljutni moziba és megnéztem a Fűrészt :)
Akinek nem tetszettek az eddigiek, megnyugtatom ez se fog, viszont a fanoknak szerintem tetszeni fog :)

kicsit az előző részre hajazós, egy csávóka mászkál szobáról szobára, de mellékszálak is voltak amit először tölteléknek hittem, de végén mindnek volt valami jelentősége. Hoffman szerepét kicsit elrontották vagy túl lőttek a célon, mert a "mestere nem lett volna túl büszke" hogy gyilkolászik... na de a lényeg ugyebár a fickó az első részből :D B++++++++, mindenre gondoltam, hogy ki lesz a segéd, de őrá nem gondoltam az istennek sem, de akkora spoilerrel kezdődik ugyebár, hogy éles eszűbbeknek már akkor leeshetett, nekem a 3D okulár kicsit elvonta a figyelmem az elejéről így kaptam a képet - a gyűlésen se ismertem meg h az ő lenne, forogtam is rajta. És a befejezése... hát én azt mondom, van remény még további részekre :D

amúgy maga a 3D része nem dobott a filmen, sőt inkább csak bántja a szemet míg hozzá nem szok(ik), de 4-5jelenet (ebből is az egyik a Dolby jelzés az elején) volt aminél érezhető volt egyáltalán - mégha az egyiktől kicsit meg is ugrottam :oops: :P
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.07. 10:46:01

sjay írta: Akkor tette bele az incepciót, amikor a váróban voltak, pontosan azért, hogy visszatérjenek a valóságba. Viszont a feleségének az vált rögeszméjévé, hogy a valóság valójában álom, és ezért lett öngyilkos.
Ezt értem. Csak az nem tiszta,hogy ugye megöregedtek,viszont a vonatos jelenetnél megint fiatalok voltak. És ez volt fura.De akkor valószínűleg egymást végig fiatalnak láthatták.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sjay
Entrenador del Barça

2010.11.07. 10:01:03

csababarca írta:Eredet. most fejeztem be. Döbbenetes,a legösszetettebb film amit valaha láttam.
Kérdés:
Az nem tiszta nekem,hogy azt mondta Cobb,hogy ő tette bele a feleségében az incepciót. De mikor?amikor a váróban voltak,és együtt öregedtek? És akkor a váróban lévő 50 évük egyik álma volt a vonatsines öngyilkos jelenet? vagy az az öngyilkos dolog volt az incepció,és ez azután történt,miután visszajöttek a váróból,és már a való életük egyik álmában hajtott végre Cobb?

Szóval ez nem tiszta nekem teljesen.
Most még nem akarok többet mondani a filmről,hagyom ülepedni, megfogom nézni még párszor az 100%.
Akkor tette bele az incepciót, amikor a váróban voltak, pontosan azért, hogy visszatérjenek a valóságba. Viszont a feleségének az vált rögeszméjévé, hogy a valóság valójában álom, és ezért lett öngyilkos.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.07. 00:28:28

Eredet. most fejeztem be. Döbbenetes,a legösszetettebb film amit valaha láttam.
Kérdés:
Az nem tiszta nekem,hogy azt mondta Cobb,hogy ő tette bele a feleségében az incepciót. De mikor?amikor a váróban voltak,és együtt öregedtek? És akkor a váróban lévő 50 évük egyik álma volt a vonatsines öngyilkos jelenet? vagy az az öngyilkos dolog volt az incepció,és ez azután történt,miután visszajöttek a váróból,és már a való életük egyik álmában hajtott végre Cobb?

Szóval ez nem tiszta nekem teljesen.
Most még nem akarok többet mondani a filmről,hagyom ülepedni, megfogom nézni még párszor az 100%.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.06. 21:09:39

kurdt, bouba!

köszi a reakciókat :) úgy látszik eléggé azonosan látjuk a dolgokat :) de hát nincs mese, Sil, és Pauli hatalmas arcok.

Ralphi viszont engem nagyon irritál eddig, bár a 3.évad vége fele már nincs sok bajom vele,de addig hihetetlenül vártam,h kinyírják vhogyan:D

Azt viszont kicsit sajnálom,h kurdt szerint a legjobb rész volt az erdős, mivel nekem az nagyon bejött,és reméltem,hogy a maradék 3évadban lesz még akár ugyanolyan jó,vagy még jobb is:) így kicsit elárulta,h nem :) nah de biztos azért,h tetszetős lesz a többi rész is.

még annyit talán,hogy azt is vártam nagyon a 3.évadban,h Tony megtudja,h Melfi-t megerőszakolták,de talán még nem zárult le ez a szál...(nehogy utaljatok rá!:D)

természetesen Meadow kisasszony nekem is tetszik,bár első évad elején nem tűnt vmi szépségnek,de nagyon kibontakozott a tehetsége :P rondulni pedig biztos nem fog a következő évadokra sem...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
vargaakos
Capitá del Barça

2010.11.06. 20:44:11

Fernando írta:Tegnao megnéztük moziba a Terhes társaságot. Nem volt rossz. Nekem eléggé bejött. 10/8-at lazán megérdemli.
Én pénteken néztem moziban ezt a filmet. Kicsit nehezen indult, de utána nagyon jó lett. Üti az előző nagy vígjátékok szintjét. (Másnaposok, Nagyfiúk) Volt benne jópár óriási poén. 10/9 nálam
Kép
bouba
Capitá del Barça

2010.11.06. 20:39:39

ozsimiki írta:Egyik nagy elmaradásomat pótlom a napokban: Maffiózók

1hét alatt letudtam az első 3évadot, nagyon tetszik,nagyon a helyén van, humor terén is:D Kb 1hét lesz a maradék 3 szezon is.

Kedvencem Silvio (sajnos talán ő szerepel a legkevesebbet eddig az alaparcok) és Paulie :D Óriási rész volt nemrég,amikor a havas erdőben eltévedtek Chrissel :D fetrengtem végig a szövegen,és szituációkon. Sajnos úgy néz ki,hogy egyre rosszabb lesz a viszonya Tonyval, aggódok...

Természetesen azért Tonyt se utálom:D ifjabb Tonyról viszont mindig Tim Duncan együgyű feje jut eszembe,az a gyerek mindig ugyanazt a fejet vágja, nem bírom :D

Nem igen várok reakciókat a hszemre,hiszen akik reagálnak, gondolom látták már mind a 6évadot,és nem szeretnék véletlenül +infóba ütközni:D Bár ha valaki szigorúan az első 3évadra tudja korlátozni,akkor szívesen olvasom.:D
Nagy kedvenc a Sopranos. Egyszer már végignéztem ,de most elkezdtem megint (ritka az ilyen nálam, a wireral voltam még így)
Nekem is Silvio a kedvencem..
Akiket bírtam még : Paulie ,Tony ,Furio (ő angol nyelven sokkal érdekesebb figura ,mert olaszos akcentussal beszéli az angolt és ez magyar szinkronban nem jön át.)
Richie Aprille is jó volt, illetve ha jól emlékszem akkor a 3. évadban lép be
a sorozatba Ralph Cifaretto (ő is nagy arc)
akik még jók : Adriana :P ,illetve Meadow is egyre jobb lesz :P
Az erdős rész nekem is a kedvencem :D
kurdt
Megmentő :)

2010.11.06. 20:04:54

ozsimiki írta:Egyik nagy elmaradásomat pótlom a napokban: Maffiózók

1hét alatt letudtam az első 3évadot, nagyon tetszik,nagyon a helyén van, humor terén is:D Kb 1hét lesz a maradék 3 szezon is.

Kedvencem Silvio (sajnos talán ő szerepel a legkevesebbet eddig az alaparcok) és Paulie :D Óriási rész volt nemrég,amikor a havas erdőben eltévedtek Chrissel :D fetrengtem végig a szövegen,és szituációkon. Sajnos úgy néz ki,hogy egyre rosszabb lesz a viszonya Tonyval, aggódok...

Természetesen azért Tonyt se utálom:D ifjabb Tonyról viszont mindig Tim Duncan együgyű feje jut eszembe,az a gyerek mindig ugyanazt a fejet vágja, nem bírom :D

Nem igen várok reakciókat a hszemre,hiszen akik reagálnak, gondolom látták már mind a 6évadot,és nem szeretnék véletlenül +infóba ütközni:D Bár ha valaki szigorúan az első 3évadra tudja korlátozni,akkor szívesen olvasom.:D
A Sopranos nagyon jó, nekem is Silvio volt a kedvencem (ezt írtam is itt régebben); az az erdő rész meg a legeslegjobb Sopranos-rész (rend.: Steve Buscemi!).
A 6. évad már annyira nem jó (talán az 5. se, addigra már kicsit összefolyik), na de a finálé..... 8)
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.06. 19:53:00

Szabó Mariann is nagy volt. Egyik kedvencem. A másik a Megasztárból Saunders.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.06. 19:50:49

Király L Norbi ezt jól megoldotta most. Nekem először nyújtott emészthető produkciót.
de az látszik,hogy egy 2perces(!!!) szám végére nem maradt hangja,mivel tönkretette a torkát ez idő alatt,ezzel a hangelmásítással.
Mondjuk engem rettentően zavar,hogy totál nincs hangja.
De showmannek showman,az kétségtelen.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.06. 17:10:47

Egyik nagy elmaradásomat pótlom a napokban: Maffiózók

Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.06. 11:02:51

P.U.Y.O.L. írta:
ozsimiki írta:ma néztük meg moziban az Eredetet, tényleg minden a helyén van,de kicsit vontatott volt nekem, ettől függetlenül zseniális rendezés volt,és "Jack" is a jó úton maradt,és halad. A vége pedig számomra is úgy jött le,ahogy lui-nak, a nézőre bízták,h eldől e vagy sem, azaz álom e vagy sem, lassulni látszott,majd a vágás és vége :)
Fecooo írta:Érdekel vkit, h hogyan végződött valójában az Eredet?

Michael Caine elárulta
Ez most ilyen volt:
http://www.youtube.com/watch?v=nV_-O4nfT2U

Inkább hagyott volna kétségek között. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.11.06. 10:55:08

Tegnap megnéztem a Barlang 2-t. Az első rész nekem az egyik kedvenc horrorfilmem és tetszett a folytatás is. Nagyjából azt kaptam, amit vártam , vagyis gondoltam, h nem lesz jobb, de sztem folytatásnak megfelel. 7/10

Vajon lesz 3? Mert a végén a csávó, aki leütötte a csajt, arra nagyon kíváncsi vagyok, h miért tehette :D
szerk.: az viszont nekem nem tetszett, h szerintem sokkal kifinomultabbnak kéne lenni a hallásuknak a gólemeknek (vagy mik ezek :D ), mert azért mégis csak azt használják. Sokszor én is meghallottam volna őket, a gólem meg csak továbbment... :?
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.11.06. 09:24:19

ozsimiki írta:ma néztük meg moziban az Eredetet, tényleg minden a helyén van,de kicsit vontatott volt nekem, ettől függetlenül zseniális rendezés volt,és "Jack" is a jó úton maradt,és halad. A vége pedig számomra is úgy jött le,ahogy lui-nak, a nézőre bízták,h eldől e vagy sem, azaz álom e vagy sem, lassulni látszott,majd a vágás és vége :)
Fecooo írta:Érdekel vkit, h hogyan végződött valójában az Eredet?

Michael Caine elárulta
szajko
Director del Fútbol

2010.11.06. 09:08:48

bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h Odaát 6. évadjából eddig hány rész van? Mert befejeztem 5. évadot, tegnap meg első 4 részt sikerült megtalálnom. Van már azóta több rész is?
7 rész van a 6. évadból.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.11.06. 08:59:58

Azt szeretném kérdezni, h Odaát 6. évadjából eddig hány rész van? Mert befejeztem 5. évadot, tegnap meg első 4 részt sikerült megtalálnom. Van már azóta több rész is?
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.06. 00:05:55

kennyke04 írta:
ozsimiki írta: számomra is úgy jött le,ahogy lui-nak, a nézőre bízták,h eldől e vagy sem, azaz álom e vagy sem, lassulni látszott,majd a vágás és vége :)
de én alapból nem is értem, örökmozgónak kellett volna lennie? vagy valamin átsiklottam vagy... az imdb-s értékelést kicsit túlzásnak tartom, habár a TDK val is így voltam :) persze nem volt rossz, de számomra van jobb

a valóságban pörög, de egy idő után eldől. az álomban nem dől el soha.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.11.06. 00:02:32

ozsimiki írta: számomra is úgy jött le,ahogy lui-nak, a nézőre bízták,h eldől e vagy sem, azaz álom e vagy sem, lassulni látszott,majd a vágás és vége :)
de én alapból nem is értem, örökmozgónak kellett volna lennie? vagy valamin átsiklottam vagy... az imdb-s értékelést kicsit túlzásnak tartom, habár a TDK val is így voltam :) persze nem volt rossz, de számomra van jobb
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.05. 23:27:44

Eazzy írta:
ozsimiki írta:Velem is volt hasonló,csak én listázom is őket,és egy sima jellel megkülönböztetem amit már láttam,és amit még nem.

Majd kiírom szép sorban (persze sokszor lusta vagyok és a 600gigás winyómnál mindig csak 10-15giga helyet csinálok,ahelyett hogy kiírnám az összes régi dolgot),
és ha épp nincs jobb dolgom, keresgélek azok között amiket még nem láttam :D előbb utóbb így megnézem az összeset amit vmiért leszedtem és látni akartam.
Ma már kezd ez a kiírás dolog feleslegessé válni. Gondoljunk csak bele, a DVD-k kb 5 évert bírnak, tök mindegy mennyit használod, magától is tönkre megy. Ám egy vinyó nem, és már árbeli különbség sem túl nagy. Veszel egy terás vinyót, és azon már el vagy rendesen, és kb végtelen ideig jó is lesz rajta a cucc.
jelenleg nem tudom megoldani,h a gépet összekössem a tv-vel, és legfőképp azért IS írom ki,hogy ott nézhessem :wink: (akár újraírhatóra is,de a jelentősebbeket állandóra,ill van,h gépen is fent hagyom az általad említett okok miatt.)
kanty írta:A tökéletes trükk

Az eleje nekem kicsit lapos volt, de a vége az fantasztikus. Nem gondoltam volna, h az fog történni ami történt :P
Még egyszer biztos, h megfogom nézni, mert vannak dolgok amik nem teljesen vilagosak.
:wink:
nekem is nagyon tetszett anno, és ezt úgy írom,hogy vmiért nagyon nem szeretem a régebbi korokban (legyen az 1950es,vagy 1850es,vagy még régebbi) játszódó filmeket. Egyszerűen a színviláguk számomra annyira kevés,hogy már-már zavaró. Lehet hülyeség,de azt a sok szürkeséget rühellem. Nah szóval ezek ellenére is átjött a film,és a számomra zavaró tényezők háttérbe szorultak. A vége pedig ahogy a címe is: Tökéletes:)

más téma:

ma néztük meg moziban az Eredetet, tényleg minden a helyén van,de kicsit vontatott volt nekem, ettől függetlenül zseniális rendezés volt,és "Jack" is a jó úton maradt,és halad. A vége pedig számomra is úgy jött le,ahogy lui-nak, a nézőre bízták,h eldől e vagy sem, azaz álom e vagy sem, lassulni látszott,majd a vágás és vége :)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.05. 19:01:10

A tökéletes trükk

Az eleje nekem kicsit lapos volt, de a vége az fantasztikus. Nem gondoltam volna, h az fog történni ami történt :P
Még egyszer biztos, h megfogom nézni, mert vannak dolgok amik nem teljesen vilagosak.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.11.05. 18:10:53

Talált már valaki feliratos, vagy szinkronos fűrész7-et? :D

Ha igen, akkor kérnék egy linket!

Mondjuk filmet le tudom szedni több helyről is, elsősorban magyar felirat érdekelne, mert gondolom a szinkronra még sokat kell várni!

Előre is köszi!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.05. 12:50:27

Tegnao megnéztük moziba a Terhes társaságot. Nem volt rossz. Nekem eléggé bejött. 10/8-at lazán megérdemli.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.11.05. 12:49:34

ozsimiki írta:Velem is volt hasonló,csak én listázom is őket,és egy sima jellel megkülönböztetem amit már láttam,és amit még nem.

Majd kiírom szép sorban (persze sokszor lusta vagyok és a 600gigás winyómnál mindig csak 10-15giga helyet csinálok,ahelyett hogy kiírnám az összes régi dolgot),
és ha épp nincs jobb dolgom, keresgélek azok között amiket még nem láttam :D előbb utóbb így megnézem az összeset amit vmiért leszedtem és látni akartam.
Ma már kezd ez a kiírás dolog feleslegessé válni. Gondoljunk csak bele, a DVD-k kb 5 évert bírnak, tök mindegy mennyit használod, magától is tönkre megy. Ám egy vinyó nem, és már árbeli különbség sem túl nagy. Veszel egy terás vinyót, és azon már el vagy rendesen, és kb végtelen ideig jó is lesz rajta a cucc.
daffy
Madridista

2010.11.05. 12:46:34

despicable me:
nekem/nekünk tetszett. olyannyira h az utóbbi idők talán legjobb animációs filmje nálam(talán még a "fel" a másik versenyző). a shrek 4et magasan verte. 10/8
Válasz küldése