Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt értem. Csak az nem tiszta,hogy ugye megöregedtek,viszont a vonatos jelenetnél megint fiatalok voltak. És ez volt fura.De akkor valószínűleg egymást végig fiatalnak láthatták.sjay írta: Akkor tette bele az incepciót, amikor a váróban voltak, pontosan azért, hogy visszatérjenek a valóságba. Viszont a feleségének az vált rögeszméjévé, hogy a valóság valójában álom, és ezért lett öngyilkos.
Akkor tette bele az incepciót, amikor a váróban voltak, pontosan azért, hogy visszatérjenek a valóságba. Viszont a feleségének az vált rögeszméjévé, hogy a valóság valójában álom, és ezért lett öngyilkos.csababarca írta:Eredet. most fejeztem be. Döbbenetes,a legösszetettebb film amit valaha láttam.
Kérdés:
Az nem tiszta nekem,hogy azt mondta Cobb,hogy ő tette bele a feleségében az incepciót. De mikor?amikor a váróban voltak,és együtt öregedtek? És akkor a váróban lévő 50 évük egyik álma volt a vonatsines öngyilkos jelenet? vagy az az öngyilkos dolog volt az incepció,és ez azután történt,miután visszajöttek a váróból,és már a való életük egyik álmában hajtott végre Cobb?
Szóval ez nem tiszta nekem teljesen.
Most még nem akarok többet mondani a filmről,hagyom ülepedni, megfogom nézni még párszor az 100%.
Én pénteken néztem moziban ezt a filmet. Kicsit nehezen indult, de utána nagyon jó lett. Üti az előző nagy vígjátékok szintjét. (Másnaposok, Nagyfiúk) Volt benne jópár óriási poén. 10/9 nálamFernando írta:Tegnao megnéztük moziba a Terhes társaságot. Nem volt rossz. Nekem eléggé bejött. 10/8-at lazán megérdemli.
Nagy kedvenc a Sopranos. Egyszer már végignéztem ,de most elkezdtem megint (ritka az ilyen nálam, a wireral voltam még így)ozsimiki írta:Egyik nagy elmaradásomat pótlom a napokban: Maffiózók
1hét alatt letudtam az első 3évadot, nagyon tetszik,nagyon a helyén van, humor terén is:D Kb 1hét lesz a maradék 3 szezon is.
Kedvencem Silvio (sajnos talán ő szerepel a legkevesebbet eddig az alaparcok) és PaulieÓriási rész volt nemrég,amikor a havas erdőben eltévedtek Chrissel
fetrengtem végig a szövegen,és szituációkon. Sajnos úgy néz ki,hogy egyre rosszabb lesz a viszonya Tonyval, aggódok...
Természetesen azért Tonyt se utálom:D ifjabb Tonyról viszont mindig Tim Duncan együgyű feje jut eszembe,az a gyerek mindig ugyanazt a fejet vágja, nem bírom
Nem igen várok reakciókat a hszemre,hiszen akik reagálnak, gondolom látták már mind a 6évadot,és nem szeretnék véletlenül +infóba ütközni:D Bár ha valaki szigorúan az első 3évadra tudja korlátozni,akkor szívesen olvasom.
A Sopranos nagyon jó, nekem is Silvio volt a kedvencem (ezt írtam is itt régebben); az az erdő rész meg a legeslegjobb Sopranos-rész (rend.: Steve Buscemi!).ozsimiki írta:Egyik nagy elmaradásomat pótlom a napokban: Maffiózók
1hét alatt letudtam az első 3évadot, nagyon tetszik,nagyon a helyén van, humor terén is:D Kb 1hét lesz a maradék 3 szezon is.
Kedvencem Silvio (sajnos talán ő szerepel a legkevesebbet eddig az alaparcok) és PaulieÓriási rész volt nemrég,amikor a havas erdőben eltévedtek Chrissel
fetrengtem végig a szövegen,és szituációkon. Sajnos úgy néz ki,hogy egyre rosszabb lesz a viszonya Tonyval, aggódok...
Természetesen azért Tonyt se utálom:D ifjabb Tonyról viszont mindig Tim Duncan együgyű feje jut eszembe,az a gyerek mindig ugyanazt a fejet vágja, nem bírom
Nem igen várok reakciókat a hszemre,hiszen akik reagálnak, gondolom látták már mind a 6évadot,és nem szeretnék véletlenül +infóba ütközni:D Bár ha valaki szigorúan az első 3évadra tudja korlátozni,akkor szívesen olvasom.
Ez most ilyen volt:P.U.Y.O.L. írta:ozsimiki írta:ma néztük meg moziban az Eredetet, tényleg minden a helyén van,de kicsit vontatott volt nekem, ettől függetlenül zseniális rendezés volt,és "Jack" is a jó úton maradt,és halad. A vége pedig számomra is úgy jött le,ahogy lui-nak, a nézőre bízták,h eldől e vagy sem, azaz álom e vagy sem, lassulni látszott,majd a vágás és vége
ozsimiki írta:ma néztük meg moziban az Eredetet, tényleg minden a helyén van,de kicsit vontatott volt nekem, ettől függetlenül zseniális rendezés volt,és "Jack" is a jó úton maradt,és halad. A vége pedig számomra is úgy jött le,ahogy lui-nak, a nézőre bízták,h eldől e vagy sem, azaz álom e vagy sem, lassulni látszott,majd a vágás és vége
7 rész van a 6. évadból.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h Odaát 6. évadjából eddig hány rész van? Mert befejeztem 5. évadot, tegnap meg első 4 részt sikerült megtalálnom. Van már azóta több rész is?
kennyke04 írta:de én alapból nem is értem, örökmozgónak kellett volna lennie? vagy valamin átsiklottam vagy... az imdb-s értékelést kicsit túlzásnak tartom, habár a TDK val is így voltamozsimiki írta: számomra is úgy jött le,ahogy lui-nak, a nézőre bízták,h eldől e vagy sem, azaz álom e vagy sem, lassulni látszott,majd a vágás és végepersze nem volt rossz, de számomra van jobb
de én alapból nem is értem, örökmozgónak kellett volna lennie? vagy valamin átsiklottam vagy... az imdb-s értékelést kicsit túlzásnak tartom, habár a TDK val is így voltamozsimiki írta: számomra is úgy jött le,ahogy lui-nak, a nézőre bízták,h eldől e vagy sem, azaz álom e vagy sem, lassulni látszott,majd a vágás és vége
jelenleg nem tudom megoldani,h a gépet összekössem a tv-vel, és legfőképp azért IS írom ki,hogy ott nézhessemEazzy írta:Ma már kezd ez a kiírás dolog feleslegessé válni. Gondoljunk csak bele, a DVD-k kb 5 évert bírnak, tök mindegy mennyit használod, magától is tönkre megy. Ám egy vinyó nem, és már árbeli különbség sem túl nagy. Veszel egy terás vinyót, és azon már el vagy rendesen, és kb végtelen ideig jó is lesz rajta a cucc.ozsimiki írta:Velem is volt hasonló,csak én listázom is őket,és egy sima jellel megkülönböztetem amit már láttam,és amit még nem.
Majd kiírom szép sorban (persze sokszor lusta vagyok és a 600gigás winyómnál mindig csak 10-15giga helyet csinálok,ahelyett hogy kiírnám az összes régi dolgot),
és ha épp nincs jobb dolgom, keresgélek azok között amiket még nem láttamelőbb utóbb így megnézem az összeset amit vmiért leszedtem és látni akartam.
nekem is nagyon tetszett anno, és ezt úgy írom,hogy vmiért nagyon nem szeretem a régebbi korokban (legyen az 1950es,vagy 1850es,vagy még régebbi) játszódó filmeket. Egyszerűen a színviláguk számomra annyira kevés,hogy már-már zavaró. Lehet hülyeség,de azt a sok szürkeséget rühellem. Nah szóval ezek ellenére is átjött a film,és a számomra zavaró tényezők háttérbe szorultak. A vége pedig ahogy a címe is: Tökéletes:)kanty írta:A tökéletes trükk
Az eleje nekem kicsit lapos volt, de a vége az fantasztikus. Nem gondoltam volna, h az fog történni ami történt![]()
Még egyszer biztos, h megfogom nézni, mert vannak dolgok amik nem teljesen vilagosak.
Ma már kezd ez a kiírás dolog feleslegessé válni. Gondoljunk csak bele, a DVD-k kb 5 évert bírnak, tök mindegy mennyit használod, magától is tönkre megy. Ám egy vinyó nem, és már árbeli különbség sem túl nagy. Veszel egy terás vinyót, és azon már el vagy rendesen, és kb végtelen ideig jó is lesz rajta a cucc.ozsimiki írta:Velem is volt hasonló,csak én listázom is őket,és egy sima jellel megkülönböztetem amit már láttam,és amit még nem.
Majd kiírom szép sorban (persze sokszor lusta vagyok és a 600gigás winyómnál mindig csak 10-15giga helyet csinálok,ahelyett hogy kiírnám az összes régi dolgot),
és ha épp nincs jobb dolgom, keresgélek azok között amiket még nem láttamelőbb utóbb így megnézem az összeset amit vmiért leszedtem és látni akartam.