Helloszia!
Igaz hogy a fórumot(kivéve a Magyar Barca topikot)inkább csak olvasom,de azért bemutatkozok,ha már mindennap itt vagyok,jó pár éve
Budapesten láttam meg a napvilágot,meg a csúnya orvost 1987.08.17-én! Hát igen tegnap óta már nem vagyok tizenéves

Csepelen lakom 3 tesómmal(2 húgom és 1 öcsém van)és anyuval! Zrínyi Miklós Gimnáziumban(Kőbányán található) érettségiztem 2006-ban! Majd ezután 1 évig ott maradtam idegenforgalmat "tanulni".Sok értelme nem volt még a tanár szerint sem,szóval vizsga az nem lett ,csak 1-2 embernek!Illetve 1 értelme volt az évnek,mert jött egy szép leányzó ötödévre,és ő jelenleg is a barátnőm

Már 10. hónapja nagyon szeretjük egymást! Májusban kimentünk dolgozni Hollandiába kicsit több mint 2 hónapig! Ősztől sportkommunikátori szakra megyek egy Médiasuliba!
És akkor a FOCI:
A foci számomra tényleg az életem,nem hiába megyek olyan suliba is,és minden percemet ez tölti ki a kötelességek no meg a kedvesem mellett!8 éves korom óta focizok versenyszerűen!Rengeteg csapatban játszottam mind nagypályán ,mind kispályán! Nagypályán:pl KSI,Csepel,BKV Előre,ESMTK!
A KSI-ben 10 éves koromban játszottam,és sikerült velük Olaszországban egy nemzetközi tornán résztvenni,ahol 3.helyen végeztünk(de ezüst medált kaptunk)Sajnos innen el kellett jönnöm,mert Örs Vezér térhez kellett volna suliba járnom(sportiskola,foci,tanulás egybekötve),és senki nem tudott volna vinni,hozni,egyedül meg nem engedett anyu...sajnos!
2 éve nem játszok már nagypályán,mert az ESMTK-ban 1,5 év alatt összesen kb 2 -3 győzelem kicsit kevés volt,főleg hogy mindennap edzés,majd meghalok a pályán,és a többiek meg leszarják,más közeli csapat nem nagyon van most,de remélem még lesz valami!
Kispályán sok-sok csapatban és bajnokságban játszok jelenleg is!Már jobban is megy mint a nagypálya menne...!
BARCA:A 2000-es EB-n (is) a hollandoknak szurkoltam,és aztán láttam egy Barca meccset,telis-tele holland válogatottakkal,és emiatt lettem végülis Barca szukoló,már 7. éve!Voltam kint a Magyaro.-Brazília meccsen,ott elég közel volt Ronaldinho(no meg a gólja..)Minden meccset nézek Természtesen nekem is rengeteg ereklyém van!
ui:Ja még valami,amire büszke vagyok,hogy még a KSI-vel játszottunk Újpesten,az Újpest ellen,és az én 2 gólommal nyertünk 2-0ra,a jóval esélyesebb lilák ellen,akkor hívtak oda is,csak oda sem mehettem 11 évesen,anyu nagyon féltett
Hát sztem ennyi röviden!