Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyébként milyen nyelven nézted?mademan írta:hát nekem életem egyik legsz@rabb filje volt!!! nem bántásból, de egyszerűen nem értettem mi akar ez lenne! Utánna napokig gondolkodtam, hogy 1. hogy kapott ez Oscart, 2. Javier Bardem meg kb. 4szer szólal meg, szóval hogy kapott ezért OscartP.U.Y.O.L. írta:Azért nem vagy egyedül.sjay írta:Egyébként valakinek tetszik még rajtam kívül a Nem vénnek való idék?Még ha nem is 10/10 nálam, de nekem tetszett, csak már rég láttam és nem tudnám felidézni az egészet. Majd sort kerítek rá a közeljövőben, hogy újra meglessem.
Na azóta nem nézek meg FELELŐTLENÜL olyan filmet amit az Oscaron nagyon nyomnak!!!
hát nekem életem egyik legsz@rabb filje volt!!! nem bántásból, de egyszerűen nem értettem mi akar ez lenne! Utánna napokig gondolkodtam, hogy 1. hogy kapott ez Oscart, 2. Javier Bardem meg kb. 4szer szólal meg, szóval hogy kapott ezért OscartP.U.Y.O.L. írta:Azért nem vagy egyedül.sjay írta:Egyébként valakinek tetszik még rajtam kívül a Nem vénnek való idék?Még ha nem is 10/10 nálam, de nekem tetszett, csak már rég láttam és nem tudnám felidézni az egészet. Majd sort kerítek rá a közeljövőben, hogy újra meglessem.
Azért nem vagy egyedül.sjay írta:Egyébként valakinek tetszik még rajtam kívül a Nem vénnek való idék?
Én elég nagy filmnéző vagyok, de nekem nagyon nem. Voltak benne tényleg jó részeg, de nekem már az se tetszett, ahogyan Woody Harrelson-nal elbántak.sjay írta:Egyébként valakinek tetszik még rajtam kívül a Nem vénnek való idék?
sjay írta:Egyébként valakinek tetszik még rajtam kívül a Nem vénnek való idék?
Hogy a viharba ne tetszett volna?!messideco írta:Lassan, talán még ma végzek a Spartacus első évadjával. Nagyon jó a sorozat, kíváncsian várom a végét. Valakinek tetszett még közületek?
sztem is nagyon jó rész volt (ismétCharlie írta:Chuck,
Hát ez a rész nagyon komoly volt, voltak jópofa jelenetek. Amikor Morgan próbálta feléleszteni Caseyt, belekezdett a mondandójába, hogy felpattant Casey szemeA végén meg amikor mondja neki "...ha összetöröd a szívét, akkor én összetöröm mindened..."
Fura fejlemények Chuck anyukájáról, érdekes lesz, hogy mi is az igazság.
C.
és azok után még jött volna az ügyvéd csávó meg a családja, mégha nem is halnak meg, csak a csávóra kicsit ráijesztett volna v vmi, full kiégetésIlúvatar írta: Bár én teljesen más végére örültem volna. Hogy ott robban az a bomba ahová rakta utoljára. Mert így teljesen kerek lett volna a film, hogy ő győzött.
Nekem is tetszett a film, sőt kifejezetten ajánlom. Buttler urat csípem nagyonsoadroli írta:Törvénytisztelő polgár. Úgy hallottam nagyon jó film, valaki véleményt?
épp tegnap néztem meg, és hát a vége annyira nem tetszett(lehetett volna még húzni+elnéztem volna még pár órát) de pozitívum ezzel kapcsolatban, h nem annyira sablon a vége csakhát a Stockholm szindróma...soadroli írta:Törvénytisztelő polgár. Úgy hallottam nagyon jó film, valaki véleményt?
Hát nemtudom...Ilúvatar írta:Hét életForcabarca8 írta:ötletek kellenének:
vmi überromantikus film kellene nekem. de ne az legyen a lényeg,h csak úgy csepeg a nyál,hanem legyen azért értéke is. pl: Angyalok városa az egyik kedvencem (de aki látta,tudja,h miért nem ezt akarom,amikor romantikázni kéne.. nem is tudom,az Igazából szerelem az tetszett még, az 50 első randi se rossz szvsz. De tényleg,akinek van ötlete,kedvence,az ossza már meg velem,pls![]()
![]()
köszi
ez inkább ilyen dráma/romantika vegyítve