Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Wicker Park.Forcabarca8 írta:ötletek kellenének:
vmi überromantikus film kellene nekem. de ne az legyen a lényeg,h csak úgy csepeg a nyál,hanem legyen azért értéke is. pl: Angyalok városa az egyik kedvencem (de aki látta,tudja,h miért nem ezt akarom,amikor romantikázni kéne.. nem is tudom,az Igazából szerelem az tetszett még, az 50 első randi se rossz szvsz. De tényleg,akinek van ötlete,kedvence,az ossza már meg velem,pls![]()
![]()
köszi
ezek nem hülye meglátások,ezek eddig tényekCharlie írta:Dexter,
Úgy látom 2 főszál lesz ebbe az évadba, az egyik Quinn nyomozása Dex után, a másik pedig,ha jól értelmeztem(jól értelmeztem?), hogy az inas akit megölt a csaj szemeláttára annak vannak még társai? "Mellékszálként" pedig itt van a mittomén milyen muerte utáni nyomozás hehe. Persze ezek az én hülye meglátásaim csak, érdeklődve várom a további fejleményeket a későbbiekben.C.
Hét életForcabarca8 írta:ötletek kellenének:
vmi überromantikus film kellene nekem. de ne az legyen a lényeg,h csak úgy csepeg a nyál,hanem legyen azért értéke is. pl: Angyalok városa az egyik kedvencem (de aki látta,tudja,h miért nem ezt akarom,amikor romantikázni kéne.. nem is tudom,az Igazából szerelem az tetszett még, az 50 első randi se rossz szvsz. De tényleg,akinek van ötlete,kedvence,az ossza már meg velem,pls![]()
![]()
köszi
Nyilván ez az én bajom, de én biztos valami régebbit ajánlanék: mittomén, Az élet csodaszép (csak az hosszú) Caprától; A Római vakáció, vagy épp a Casablanca (bár az kicsit komolyabb).Forcabarca8 írta:ötletek kellenének:
![]()
köszi
Hasonló cípőben jártam én is pár napja lapozz vissza sokan segítettek.Forcabarca8 írta:......
Ezt most pótolnom kellozsimiki írta:megacápa vs óriáspolip
hááát érdekes lenne, szntem elég rossz választás lenne Miller, vhogy nem illik rá.sjd írta:Erről jut eszembe, h új Spartacusként Wentworth Miller, az egykori Michael Scofield lett megpendítvelui1698 írta:Kedvenc karakterem a PB-ből új sorozatban.
Erről jut eszembe, h új Spartacusként Wentworth Miller, az egykori Michael Scofield lett megpendítvelui1698 írta:Kedvenc karakterem a PB-ből új sorozatban.
Akkor,ha jól értem ebben a sorozatban is személyesen Theodor Bagwell-ként látjuk majd viszont?lui1698 írta:Kedvenc karakterem a PB-ből új sorozatban.
A végén nem gyenge amikor kiderül hogy vakkanty írta:Láttam.L.Messi 10 írta: Kiváncsi leszek a véleményére.
Hát mondjak, Denzel Washington miatt néztem végig. Nekem nem nagyon jött be, kicsit erőltetett volt.
http://perfectinsanity.blog.hu/2010/09/ ... i_bosszujaL.Messi 10 írta:
Titanic 2?![]()
Egyébként ha röhögős horror akkor a Jeti visszatér! Beszarás az a film! Olyan szinten szánalom hogy az már poénos.
Láttam.L.Messi 10 írta: Kiváncsi leszek a véleményére.
Titanic 2?sjay írta:Ennek örülni fogsz:ozsimiki írta:Viccelsz? Isteni!
az ilyesmiket röhögés céljából kell megnézni, mint a megacápa vs óriáspolip, és a többi és a többi
Hamarosan újra a vászonra kerül Megacápa barátunk , mégpedig a Crockosaurus ellen XD
Amikor ezt olvastam, majd' össze hugyoztam magam
Ennek örülni fogsz:ozsimiki írta:Viccelsz? Isteni!
az ilyesmiket röhögés céljából kell megnézni, mint a megacápa vs óriáspolip, és a többi és a többi
A 9-es körzet picit elvont de jó. Egyébként aki még nem látta az nézze meg az Éli könyvétsocio66 írta:néztem most két jó filmet,a district 9-et,meg a perzsia hercegét,frankón bejött mindkettő.
dér heni 17 volt, mikor a megasztár 1ben tolta,csababarca írta:De,az a neve. Számomra borzasztó ez az üvöltözés.
Az,hogy kislány az lehet,de nagyon jól énekel. ÉN ha szavaznék,akkor nem az aranyossága miatt szavaznék rá.
Hülye a szabály,hogy nincs korhatár.
Régebben 18 év volt,aztán az agybeteg Tóth gabi miatt levitték 16ra,azóta meg elszabadult a pokol
Erős a gyanúm h a licence-ek miatt a dalválasztás nem teljesen szabad...socio66 írta:gyengék a dalválasztások is,alig van lendületes,jó szám,mindenki pop zenét nyávog,nem ártana valami eredetiség legalább pár embertől.