Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs is mit.soadroli írta:Jelentem, én nem értettem félrelui1698 írta:megkönnyezem
Jelentem, én nem értettem félrelui1698 írta:megkönnyezem
Hétfő körül leveszik, szerda-csütörtök frissítik.messideco írta:Valaki szokott a Képes Sport facebookján a poszterekre szavazni? Nem frissítik vagy mi van?
Ha magyar jogsid van, akkor azzal 18. éves korodig nem vezethetsz külföldön (tehát Romániában sem)Z.Chris írta:Olyan problémám van, hogy én Debrecenben sulizom, és ott csináltam meg a a jogosítványomat, de Romániában lakom, és azt nem tudom, hogy itthon vezethetek-e ha még nem töltöttem be a 18.ik életévemet. Van magyar személyim,lakcímkártyám minden, de nem azt nem tudom, hogy így vezethetek-e, mert Romániába addig nem adnak jogosítványt amíg nem töltöd be a 18.at, de mivel én Debrecenbe csináltam, ezért már megvan.
Valaki? Már interneten próbáltam utána olvasni, de nem találtam semmi használható információt.
közel sem biztos, de mintha úgy lenne, hogy 2évig nem vezethetsz külföldön. Te esetben is így van szerintem.Z.Chris írta:Olyan problémám van, hogy én Debrecenben sulizom, és ott csináltam meg a a jogosítványomat, de Romániában lakom, és azt nem tudom, hogy itthon vezethetek-e ha még nem töltöttem be a 18.ik életévemet. Van magyar személyim,lakcímkártyám minden, de nem azt nem tudom, hogy így vezethetek-e, mert Romániába addig nem adnak jogosítványt amíg nem töltöd be a 18.at, de mivel én Debrecenbe csináltam, ezért már megvan.
Valaki? Már interneten próbáltam utána olvasni, de nem találtam semmi használható információt.
elbastad!!!--> sose lehetsz liverpool csatársoadroli írta:Szerintem se volt az...én is bajba kerülök?![]()
Amúgy meg egy focista nem tudom minek ír ki ilyet..
Köszi,esetleg a vidi címét vgy a labda nevét nem tudod? vagy ne legyek ennyire telhetetlenS.Agüero írta:dame vida a szám címemessibarca írta:Valaki még régen belinkelt ide egy olyan vidit . amiben egy olyan labda reklámja szerepelt amivel ha focizunk áramot termel.ebben a videóban szerepel sok híre játékos is ,D.Alves biztos több nem jut eszembe xD +jó a zene is.Aki tudja melyik videóra gondolok kérem linkelje be ? Előre is köszönöm!
Szerintem se volt az...én is bajba kerülök?
dame vida a szám címemessibarca írta:Valaki még régen belinkelt ide egy olyan vidit . amiben egy olyan labda reklámja szerepelt amivel ha focizunk áramot termel.ebben a videóban szerepel sok híre játékos is ,D.Alves biztos több nem jut eszembe xD +jó a zene is.Aki tudja melyik videóra gondolok kérem linkelje be ? Előre is köszönöm!
Azaz rosszat mert mondani a vélemény- és szólásszabadság hazájára. Van benne egy kis irónia
Itt konkrétan 2001.09.11-ről van szó, arról tudtak nem csak úgy általában. Szaniszlót pedig lehet bántani, de én biztosan nem avattam volna egy amerikai elnöknek sem a szobrát Pesten, mert nem érdemlik meg. Ezért szidták őket a 80-as években és jogosan....Boixos írta:az, hogy készülnek valamire, már kb 90 óta tudott dolog volt, sőt, ha megnézed a charlie wilson háborúja c. filmet tom hanks-szel, akkor abból nagyjából tudható, h a cia már akkor képben volt mondjuk bin laden ambícióval kapcsolatban is, amikor afganisztánból ami segítséggel kitolták a mudzsahedek a ruszkikat. ehhez jött a vak gyilkos által megtervezett 93mas wtc támadás, ami után már deklaráltan azt hirdették, h kitépik amerika szívét. tehát ez azért nem akkora újdonság, ennek a szitunak bizonyos részeiről még a közvélemény is tudhatott, mert publikus információk voltak. nem tudom, miért nem kapcsolták le őket, főleg, h ha jól tudom attát meg egy másik gyökeret konkrétan figyeltek, de lejöttek rúlok nem sokkal a támadások előtt. most h ez töketlenség volt-e, v műhiba, esetleg direkt dolog... ezt nem tudom, de nem gondolnám, h direkt volt. a negyedik gépből azért maradtak cuccok, viszont a pentagonos bugit én sem tudom hova tenni. főleg úgy nem, h a wtc-s gépek maradványait négyháztömbnyi körből szedték össze. hol van az a gép?Kalap1988 írta:Egy dolgot kérem magyarázzatok már meg: Valaki tud arról, amit én már felvetettem, csak nem reagáltatok rá, hogy megjelent egy nyugdíjazott, volt CIA tiszt cenzurázott könyve, amiben világosan benne van, hogy ők figyelték az Al-Kaida-t és tudtak a dologról már jó rég. Ezt mivel magyarázzátok? Na meg azt, hogy az is szerepel benne, hogy lekapcsolhatták volna őket, volt rá alkalom,de a vezetőség nem engedte.... ennek nyugodtan utána lehet nézni, az egyik bizonyos Szaniszló műsorban ( talán 3 is volt belőle) felolvas belőle részeket és mutatják....
Mi lett a 7. épülettel?
Az mondjuk nem bonyolult, hogy a Pentagonba berepülő gép mondjuk véletlen a tengerben van ( ez nem állítás, csak kérdeztétek, hogy hol van...) . Mint, ahogy a 4. gép krátere is viszonylag gyanús, ráadásul nem maradt meg belőle szinte semmi...
néhány szaniszló-féle műsorról meg a 80as évek panorámái jutnak az eszembe, ahol eltorzult arccal szídták az utóbbi idők legtökösebb amerikai elnökét, akiről nemrég szobrot avattak budapesten.
az, hogy készülnek valamire, már kb 90 óta tudott dolog volt, sőt, ha megnézed a charlie wilson háborúja c. filmet tom hanks-szel, akkor abból nagyjából tudható, h a cia már akkor képben volt mondjuk bin laden ambícióval kapcsolatban is, amikor afganisztánból ami segítséggel kitolták a mudzsahedek a ruszkikat. ehhez jött a vak gyilkos által megtervezett 93mas wtc támadás, ami után már deklaráltan azt hirdették, h kitépik amerika szívét. tehát ez azért nem akkora újdonság, ennek a szitunak bizonyos részeiről még a közvélemény is tudhatott, mert publikus információk voltak. nem tudom, miért nem kapcsolták le őket, főleg, h ha jól tudom attát meg egy másik gyökeret konkrétan figyeltek, de lejöttek rúlok nem sokkal a támadások előtt. most h ez töketlenség volt-e, v műhiba, esetleg direkt dolog... ezt nem tudom, de nem gondolnám, h direkt volt. a negyedik gépből azért maradtak cuccok, viszont a pentagonos bugit én sem tudom hova tenni. főleg úgy nem, h a wtc-s gépek maradványait négyháztömbnyi körből szedték össze. hol van az a gép?Kalap1988 írta:Egy dolgot kérem magyarázzatok már meg: Valaki tud arról, amit én már felvetettem, csak nem reagáltatok rá, hogy megjelent egy nyugdíjazott, volt CIA tiszt cenzurázott könyve, amiben világosan benne van, hogy ők figyelték az Al-Kaida-t és tudtak a dologról már jó rég. Ezt mivel magyarázzátok? Na meg azt, hogy az is szerepel benne, hogy lekapcsolhatták volna őket, volt rá alkalom,de a vezetőség nem engedte.... ennek nyugodtan utána lehet nézni, az egyik bizonyos Szaniszló műsorban ( talán 3 is volt belőle) felolvas belőle részeket és mutatják....
Mi lett a 7. épülettel?
Az mondjuk nem bonyolult, hogy a Pentagonba berepülő gép mondjuk véletlen a tengerben van ( ez nem állítás, csak kérdeztétek, hogy hol van...) . Mint, ahogy a 4. gép krátere is viszonylag gyanús, ráadásul nem maradt meg belőle szinte semmi...
Boixos írta:Kennyke, nem az a probléma, h nem tud az ember egy ilyet "kinézni" az ottani döntéshozókból (egyébként nem tudok kinézni. ez van), hanem az, h ha ilyet megtennének, ahhoz hogy ez ne derüljön ki, gyakorlatilag minden politikával foglalkozó embernek az egyetértése kellene. nem hiszem el, h nem lett volna egy olyan vki, aki nem indíttatott volna el egy vizsgálatot ezügyben, amikor ennél ezerszer pitibb dolgokat veséznek ki odakint már-már fájóan aprólékos módon. ne ahhoz hasonlítsuk már a kinti hozzáállást, amit mondjuk kishazánkban tapasztalhatunk, odakint azért amellett, h természetesen nem minden tökéletes, de ezeket szitukat másképp kezelik.
az egészségügyükről meg annyit, h ott azért működik a társadalombiztosítás, és ha olyan szr lenne, akkor nem tüntetnének 10ezrek az obamacare ellen, arról nem is beszélve, h inkább itt kell nagy lóvékat kicsengetni, ha nem vmi szakbarbár állattal akarja rendberakatni magát az ember...
Miki, inkább nem kommentálnám.de mindenképpen köszi!
ozsimiki írta:
2.torony ledőlését tisztán látni az amatőr felvételeken is (időrendben 2.), ott én semmiféle robbantást nem láttam, csak annyit,h a repülőgép ütötte részen összecsuklik, rázuhannak a felső emeletek,és egészen az alsó 5-10emeletig egymásba roskad az épület.
SZERK:
leírná ide mindenki az ő általa látott dokumentum filmek címeit ezzel a témában kapcsban?
én ezeket ismerem:
-Szeptember 11- A katasztrófa után
-Szeptember 11-Az utolsó telefonhívások
-Az én szeptember 11-ém
-Mi történt szeptember 11-én?
-102 perc ami megrengette a világot
-Film: World Trade Center
2.torony ledőlését tisztán látni az amatőr felvételeken is (időrendben 2.), ott én semmiféle robbantást nem láttam, csak annyit,h a repülőgép ütötte részen összecsuklik, rázuhannak a felső emeletek,és egészen az alsó 5-10emeletig egymásba roskad az épület.daffy írta:amitől ugye max onnan dől össze,ahol a repülő bele ment,nem lesz porrá az egész torony,illetve az összedőlés előtt nem robban fel,mert mi robbanna?!Drigo írta: Pedig Daffynak igaza van, pusztán attól, hogy berepült a gép, még nem dőlt volna össze. A gond ott volt, hogy az üzemanyag szétfolyt, az épület kigyulladt és a tartó elemek egyszerűen megolvadtak.
Ezeknek az épületeknek "normál üzemben" is olyan igénybevételeknek kell megfelelniük, hogy kis túlzással tényleg kijelenthetjük, a repülőt meg sem érezte volna, ha utána nem gyullad ki.