AndrésGerardHernandez!
Annyiban vitatkoznék ezúttal csak,hogy szerintem egyáltalán nem gond, ha egy ilyen kaliberű katasztrófa (vagy ki minek ítéli meg) esetén beszélgetünk, megosztjuk a nézőpontjainkat, esetleg linkelgetünk valós,és valótlan bizonyítékokat, érdekességeket. Ettől még nekünk persze nem lesz jobb,de amíg megfelelő mederben folyik a téma, semmi akadálya. Nem értem miért ne érdekelhetne embereket ez a téma, vagy miért ne lehetne Magyarként erről beszélgetni.
Valóban van itthon gond bőven, de azokat a témákat feszegetve már nem tudnánk ilyen mederben maradni (még így is néha átlépjük), és ezért pl nem szabad ezekről írni itt. Rövid időn belül a legkényesebb (olyan szemszögből,hogy még ha vki finoman is akar fogalmazni, megbánt egy másik fórumozót, ő egy 3.at,és durva vita a vége) témákig jutnánk, ahogy erre kismillió precedens volt az elmúlt hónapokban is.
Történelmi kérdések is sajnos neccesek,mert sokak nem bírnak megmaradni,hogy beszélgetnek egyet a múltról, akarva-akaratlanul is belekeverik a jelent, és a jelen kormányát, onnantól pedig.....amit írtam is.
Nemzetközi helyzetek is necces téma,de annyira nem,mint a honi. Legalábbis kevesebb az esély,hogy ha valaki véleményt formál, x ország tevékenységéről,vagy katasztrófákról, azzal itthon megbántana rétegeket.
daffy írta:Drigo írta:
Pedig Daffynak igaza van, pusztán attól, hogy berepült a gép, még nem dőlt volna össze. A gond ott volt, hogy az üzemanyag szétfolyt, az épület kigyulladt és a tartó elemek egyszerűen megolvadtak.
Ezeknek az épületeknek "normál üzemben" is olyan igénybevételeknek kell megfelelniük, hogy kis túlzással tényleg kijelenthetjük, a repülőt meg sem érezte volna, ha utána nem gyullad ki.
amitől ugye max onnan dől össze,ahol a repülő bele ment,nem lesz porrá az egész torony,illetve az összedőlés előtt nem robban fel,mert mi robbanna?!
2.torony ledőlését tisztán látni az amatőr felvételeken is (időrendben 2.), ott én semmiféle robbantást nem láttam, csak annyit,h a repülőgép ütötte részen összecsuklik, rázuhannak a felső emeletek,és egészen az alsó 5-10emeletig egymásba roskad az épület.
SZERK:
leírná ide mindenki az ő általa látott dokumentum filmek címeit ezzel a témában kapcsban?
én ezeket ismerem:
-Szeptember 11- A katasztrófa után
-Szeptember 11-Az utolsó telefonhívások
-Az én szeptember 11-ém
-Mi történt szeptember 11-én?
-102 perc ami megrengette a világot
-Film: World Trade Center