Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.15. 15:51:50

MQuCsabi írta:Szerintem (és egyre nagyobb körben terjed el) egyébként az izületvédőt is folyamatosan lehet adni az ízületeidnek, hiszen a tested más részeinek is folyamatosan biztosítod a tápanyagot, miért lenne ez alol kivétel az izület, amit talán a legjobban kell kíóvni?!
Lehetni lehet, de én nem vettem észre, hogy segítené vmit. Igaz, nekem egy ideje már nagyon komoly problémák vannak a térdemmel, és csak akkor kezdtem szedni, mikor már megvolt a baj. De ha egy komolyabb sérülésnél törik a porc, arra aligha lehet az ilyen szereknek hatása, max ilyen mikro sérüléskét korrigál.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.12.15. 15:38:53

Tisztázzunk valamit. A naturál testépítők IS használnak táplálék kiegészítő termékeket, mivel azok kb. instant élelmiszerek/tápanyag. Nem tiltott vegyi anyagok, nem gyógyszerészeti készítmény, ergo nem kox.... #-o

Szerintem (és egyre nagyobb körben terjed el) egyébként az izületvédőt is folyamatosan lehet adni az ízületeidnek, hiszen a tested más részeinek is folyamatosan biztosítod a tápanyagot, miért lenne ez alol kivétel az izület, amit talán a legjobban kell kíóvni?!
Kép
Res
Jugador d'estrella

2016.12.15. 14:24:03

Pontosan mit értetek kox alatt???
A fehérjepor már annak számít?
Nem tudom például, hogy az úgynevezett "naturál" testépítőknek ez is tilos vagy sem.
Amúgy teljesen egyetértek veletek én is "csak úgy" edzek, nem is fejlődök látványosan, de nekem ez így megfelel. Nem használok táplálékkiegészítőket, csak vitamint szedek, meg kampányszerűen izületre, porcra ezt-azt.
Nem érdemes olyan sportot választani, amit az ember nem élvez, mert sokáig úgysem fogja csinálni, ha nem szereti... No meg olyan sincs, hogy két év alatt kigyúrom magam kox-szal aztán onnantól nem kell csinálnom semmit...
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.12.15. 09:57:37

Ennyi, daffy szorol szoral leirta a tuti. Egyebkent mas ember fizikuma nem is lehet cel. Tepjesen mas genetika, eredesek es tapadasok. Sosem lesz olyan, azzal csak magat kinozza az ember.

Azt ki lehet tuzni, hogy 10% legyen a testzsirod vagy kevesebb. De a lenyeg az -ahogy daffy irta -, hogy elvezd es egeszseges maradj.
Kép
daffy
Madridista

2016.12.15. 09:40:00

Kox nelkul a tokeletes testet csak eletvitelszeru edzessel lehet elerni. Rengetegen hasznalnak szereket es sokkal konnyebbe es gyorsabba teszi. Egy ev alatt brutalis fejlodes erheto el,tobb mint mondjuk 5 ev edzessel.
De nekem az edzes szorakozas. Ugy edzek hogy elvezzem az egeszet. Ehhez nem kell kox. Egeszsegtudatosan etkezek,kemenyen es megfeleloen edzek mellette,naponta nyujtok. Szamomra ez a tokeletes es ez szerez oromet. Aztan igy is nottem 20 kilot a kezdetekhez kepest. Nekem a favoritom amerika kapitany vagy thor. De nem cel,csak tetszik.
zola8787
Director del Fútbol

2016.12.15. 08:55:52

Bödéről is csak úgy pattognak le az emberek.

Viccet félretéve és maradván a tökéletes férfi testeknél (kicsit se volt homo mondat), elrugaszkodván a focitól, a világ legkomolyabb férfi teste szerintem Lazar Angelov-é. Nála mondhatni, hogy a tökéletes genetika + edzés + kaja + x vegyszer.

Amúgy ki hogy áll a koksszal? Kíváncsi vagyok rá, utána majd én is leírom a véleményemet.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.15. 00:42:57

de nem nagyon látni hasonló embereket. Legalábbis a futballban egyáltalán nem.
Azért vannak, pl. AS, Puyol, Lewa, Forlán, Hulk, Alpay, Zokora, Richards, stb. Igazából csak a négerek között nagyon sok van.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.12.15. 00:07:51

MQuCsabi írta:Ez ki ? :-D :-D :-D

Egyébként ez egy sima sportolói test, nyugi, natural. Ehhez "csak" normalis edzes es kaja kell. Meg uhye a genetikaja. De neki sem ez a max.
Pont hogy ez az, hogy sokan rávágják hogy nem akkora cucc csak szálkás, de nem nagyon látni hasonló embereket. Legalábbis a futballban egyáltalán nem. Lehet hogy túl lihegem, de nálam ez a tökéletes remélem egyszer leszek ilyen. Most itt tartok. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.14. 23:58:18

MQuCsabi írta:Ez ki ? :-D :-D :-D

Egyébként ez egy sima sportolói test, nyugi, natural. Ehhez "csak" normalis edzes es kaja kell. Meg uhye a genetikaja. De neki sem ez a max.
Igen, ha csak a labdarúgókat nézzük, közöttünk is találni hasonló fizikumú játékosokat, pl. Alexis Sanchez, a chilei bár kisebb, hasonlóan szálkás, erőben, dinamikában pedig még szerintem oda is veri a portugált. De a fénykorában lévő R10 is elég komoly volt, róla is simán lepattogtak az emberek.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.12.14. 23:21:51

Ez ki ? :-D :-D :-D

Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.12.14. 23:00:01

https://www.instagram.com/p/BN6a_zUAmGC/" target="_blank

Félre téve azt hogy hol játszik es mennyire túlértékelt, azért ez a fizikum nem semmi. Szerintem abszolút ez a legjobb, nekem egy testépítő már túl sok, ezen látszik hogy mennyire atlétikus, mindene kivan edzve, bár szerintem nem naturál.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.09. 17:46:45

Nem is Te vagy a példaképem a témában :mrgreen:
Fogytam én már 20 kilót anno 8)
[/Bíztam benned....de én magát Bobot akarom!quote]
Én mióta mondom ezt, de ne mlátok rá reális esélyt sajnos :(
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.11.09. 15:10:26

MQuCsabi írta:Az a pár kiló megvan nálam is, erős gyanúm, hogy nekem több is :mrgreen:
Nem is Te vagy a példaképem a témában :mrgreen:

Az a baj, h nagyon jó barátságot kötöttünk az évek során az alkohollal, nem tudunk elválni egymástól. Tavaly ilyenkor kipróbáltam, h nem iszok egy hónapig semmit, hátha jobb lesz a hátamnak meg fogyok. Na, egyik sem történt meg, cserébe életem legkilátástalanabb időszaka volt :D
MQuCsabi írta:A megbolondulást meg ki lehet küszöbölni. Kapuból, mikor megindulnál véletlenül, rádcsúszunk Bob-osan :D
Bíztam benned....de én magát Bobot akarom!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.09. 12:53:19

Az a pár kiló megvan nálam is, erős gyanúm, hogy nekem több is :mrgreen: A megbolondulást meg ki lehet küszöbölni. Kapuól, mikor megindulnál véletlenül, rádcsúszunk Bob-osan :D Sör meg alap.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.11.09. 11:01:43

MQuCsabi írta:Ez nagyon komoly eredmény, gratulálok. Már alapból az is, hogy a tartásod változik, mert azzal nagyon sok dolgot kiküszöbölsz, amik gondot okoznának. GOndolok itt a sérülésekre, becsípődésekre. Az meg, hogy pillangó is lett, hab a tortán :mrgreen:

Szerintem, ha ekkora változást hozott a kettlebell, ne iktasd ki, csak cseréld fel az arányokat. 2-1 a személyi edzés javára és úgy figyeld meg a változást. Súly meg ugye annyira nem is lényeges, mivel izmaid teremtek :D , így súlyban nincs akkora változás és ugye egyre kisebb lesz, vagyis lassabb a csökkenés, de ezzel nincs is semmi gond. Csak így tovább!

ui.: Dec 3-án classico, akkor lesz forumos foci :twisted:
Kösz Csabi, jó fej vagy. Cserébe vendéged vagyok egy sörre 3-án :)

Sosem volt motivációm arra, h kidolgozottt testem legyen, most először van, mégha nem is ez az elsődleges cél. Jó lett volna ezt prevenció formájában, már mindegy. 4-5 kiló hurka még mindig van hasi, meg oldal tájékon, úgy látom, h ezt csak tudatos kajálással tudom eltüntetni, de ahhoz egyelőre nem sok energiám meg kitartásom van.

Az egy hónap pihenőt eldöntöttem (legfeljebb Alcantara lecsesz, ha olvassa :) ), ma edzés után meg is beszélem az edzővel, tényleg úgy érzem, h ez a jó döntés, 1 hónap múlva kiderül. Bár csalóka a dolog, mert logók denevérpadon, szedek porcépítőt, kenem egy vietnami kenőccsel a derekam, vagyis nem tudom, h mitől javul pontosan, így el-el hagyok dolgokat időközönként, mert sem pénzt, sem energiát nem akarok arra pazarolni, ami nem segít.

Visszatérve, beszéltük Matyival, h focira beszállok, de csak kapuba, másra biztosan alkalmatlan vagyok. Ezt még meglátom, addig van egy hónap. Örök szerelem ez a foci, egyszerűen nem bírom elfelejteni, elengedni, megbolondulok, ha labda közelébe kerülök, ezért nem biztos h jó ötlet beszállni, illetve másfél éve tényleg nem rúgtam labdába.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.11.09. 10:28:35

Ez nagyon komoly eredmény, gratulálok. Már alapból az is, hogy a tartásod változik, mert azzal nagyon sok dolgot kiküszöbölsz, amik gondot okoznának. GOndolok itt a sérülésekre, becsípődésekre. Az meg, hogy pillangó is lett, hab a tortán :mrgreen:

Szerintem, ha ekkora változást hozott a kettlebell, ne iktasd ki, csak cseréld fel az arányokat. 2-1 a személyi edzés javára és úgy figyeld meg a változást. Súly meg ugye annyira nem is lényeges, mivel izmaid teremtek :D , így súlyban nincs akkora változás és ugye egyre kisebb lesz, vagyis lassabb a csökkenés, de ezzel nincs is semmi gond. Csak így tovább!

ui.: Dec 3-án classico, akkor lesz forumos foci :twisted:
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.11.09. 09:39:49

Nyár közepén ígértem, h írok valamikor fogyással/edzéssel kapcsolatban, örülök, h senki nem kért számon azóta, az eredmények változóak :D

Alapból 181 cm-ről (ez nem változott :D ) és 90 kilóról indultam. Annyit tudni kell, amikor Szegeden futsaloztam, a versenysúlyom 76-78 kiló volt :shock: Előbbi eredmény a sokéves masszív alkoholfogyasztásnak, illetve másfél éves gerincsérvemnek és nem mozgásnak köszönhető.

Szóval, nyár közepén elkezdtem egy eat stop eat diétát, több változata van, én úgy csináltam, h egy héten 2x24 óra böjtöt tartottam, másfél hónapig csináltam...az eleje brutálisan látványos, de csak ez első pár kiló, cserébe az utolsó 4-5 óra kegyetlen kínlódós, főleg, ha nincs semmi dolga az embernek. Másfél hónap után azért hagytam abban, mert nagyon nehezen lehetett összeegyeztetni az edzéssel, többször úgy jött ki, h edzés előtt nem ehettem, semmi energiám nem volt, a közepén kb. elfogyott az erőm. A másik, betartottam a 2x24 órát, viszont azt vettem észre, h a többi napon lelkiismeretfurdalás nélkül zabáltam, könnyen előfordulhat, h sokszor simán több kalóriát vittem be még így is, h heti kétszer böjt volt. Azóta figyelek a kajára, de nincs benne sok szabályszerűség.

Alcantara tanácsára elkezdtem kettlebell edzésre járni, a héten végzek a 3. hónappal, heti kétszer, emellett heti egyszer személyi edzés. Sérvemben csak kis változás állt be, ellenben a testem, a kondim kegyetlenül fejlődik. Összesen 5 kilót fogytam, most 85 kiló vagyok, de ilyen rövid idő alatt is elég látványos változáson ment át a testem. Fas vagyok, mert nem találom azt a papírt, amin anno lemértem zsírszázalékot, stb, úgyh az már nem derül ki, h mennyit változott, bár most jut eszembe, lehet, h az autóban van. Olyan vállam, hátam, lepkém van, amit még az életben nem láttam magamon, megszűnt a petyhüdt test, magamhoz nyúlok és egyszerűen kemény vagyok :D Ja, és még valami, kiegyenesedtem, volt olyan ismerős, aki megkérdezte pár hónap találkozás után, h nőttem, mintha magasabb lennék? Nagyon szép lett a tartásom.

Mindezek ellenére nem lettem szerelmes ebbe a sportba, nem tudom, én nem szeretek súlyokat emelgetni, azért járok csak, mert nagyon erős és fókuszált a motivációm. Az edző nagyon jó, küzdősportos volt előtte, úgyh a bemelegítő és levezető gyakorlatok elég érdekesek, egyáltalán nem tetszenek, nagyon beteg feladatokat talál ki. Másrészt 90% férfi jár, mit ne mondjak, nem nagy élmény :D

Emellett heti egy személyi edzés, ahol a bellen kívül hasonló saját testes gyakorlatokat csinálunk. Ez jobban bejön, és úgy érzem, h a sérvemnek jobb, jobban felszabadul tőle a derekam, lábam, úgyh eldöntöttem, h most egy hónapot pihentetem a kettlebellt, és heti kétszer járok az edzőhöz, meglátom hoz-e változást.

Hozzáteszem, kettlebellen nem ismerek határokat, mivel gyorsan fejlődött a testem, ezért egyre csak növeltem a súlyokat, sztem sokszor megerőltettem magam, edzés végére szinte kinyírtam a testem, másnap jobban éreztem a lesugárzást. A probléma csak annyi, h a személyi edző órája 4.500 Ft, míg egy óra kettlebell kb 1.200 Ft-ra jön ki, szóval így is nagyon fájdalmas a dolog, de már nem érdekel, szeretnék újra focizni. A legrosszabb állapotomhoz képest kb. 60%-ot javultam, ami jó, de egyáltalán nem kielégítő..."dolgozunk tovább", ahogy Détári mondta a Fradi vereségek után :)

Nagyjából ennyi a történet, valahol van egy before képem, lehet egyszer majd bedobom a változást :lol: 8)
Nero.
Llegenda del Barça

2016.11.06. 20:00:43

Jaja vegyél hozza nem tétel én is hasonlót rakok a feherjemhez.
davi10
Llegenda del Barça

2016.11.06. 19:46:35

Na ha minden okés, holnap veszek fehérjét (azért tartott ennyi ideig, mert egy hetet ki is hagytam, de volt még a Carnivorból)
Az Iso Whey Zerot fogom kipróbálni, csak egy félkilósat veszek, nem is kerül sokba.
Érdekelne viszont, hogy van-e értelme ilyet venni mellé pluszba?
Okés, hogy tömegelni szeretnék, de nem akarok azért elhízni. Másrészről mivel anyámékkal élek nem mindig van itthon gyúrós kaja, általában tojást meg puffasott búzaszeletet szoktam tolni edzés után ezerrel, meg ami épp van vacsora :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.28. 18:20:18

Pont ma jött meg. :D
hank1ee
Director del Fútbol

2016.10.27. 22:19:48

Érdemes kipróbálni a Panhellent is szerintem.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
davi10
Llegenda del Barça

2016.10.27. 21:32:10

Ezt olvastam el meg még pár helyen utánaolvastam, és nekem az jött le, hogy akkor éri meg a marhafehérje, ha a tejsavótól valamilyen bajod lesz (pattanás, hasmenés stb.)

Még mindig vacillálok az Iso Whey Zero és a Carnivor között :D
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.10.27. 20:44:07

Mivel indokolják azt a baromságot, hogy nem érdemes marhafehérjét venni?
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.27. 20:27:24

Tejsavó legyen a többi nem számít. Myprotein Impact Whey árban talán a legjobb. Kajára figyelj oda az számít.
davi10
Llegenda del Barça

2016.10.27. 20:24:54

Sziasztok!
Fehérjevásárlás előtt állok, és egy kicsit tanácstalan vagyok. Régebben Brutal Muscle Ont iszogattam (az volt a terembe), de mostanában átálltam a Carnivorra, mert kaptam egy kb. negyed dobozt belőle. Ez ugye marhafehérje, és még ha minimális, de kreatin is van benne.
Nekem nem volt vele bajom, még az íze is jó volt, de sok helyen olvasom, hogy nincs értelme marhafehérjét venni, illetve ennek az ára is kicsit magasabb a többinél, ezért elbizonytalanodtam.
Izomtömeget szeretnék növelni, de se kreatint, se más tömegnövelőt nem akarok használni, szóval ez lenne az egyetlen táplálékkiegészítőm.
Kép
Válasz küldése