Nyár közepén ígértem, h írok valamikor fogyással/edzéssel kapcsolatban, örülök, h senki nem kért számon azóta, az eredmények változóak
Alapból 181 cm-ről (ez nem változott

) és 90 kilóról indultam. Annyit tudni kell, amikor Szegeden futsaloztam, a versenysúlyom 76-78 kiló volt

Előbbi eredmény a sokéves masszív alkoholfogyasztásnak, illetve másfél éves gerincsérvemnek és nem mozgásnak köszönhető.
Szóval, nyár közepén elkezdtem egy eat stop eat diétát, több változata van, én úgy csináltam, h egy héten 2x24 óra böjtöt tartottam, másfél hónapig csináltam...az eleje brutálisan látványos, de csak ez első pár kiló, cserébe az utolsó 4-5 óra kegyetlen kínlódós, főleg, ha nincs semmi dolga az embernek. Másfél hónap után azért hagytam abban, mert nagyon nehezen lehetett összeegyeztetni az edzéssel, többször úgy jött ki, h edzés előtt nem ehettem, semmi energiám nem volt, a közepén kb. elfogyott az erőm. A másik, betartottam a 2x24 órát, viszont azt vettem észre, h a többi napon lelkiismeretfurdalás nélkül zabáltam, könnyen előfordulhat, h sokszor simán több kalóriát vittem be még így is, h heti kétszer böjt volt. Azóta figyelek a kajára, de nincs benne sok szabályszerűség.
Alcantara tanácsára elkezdtem kettlebell edzésre járni, a héten végzek a 3. hónappal, heti kétszer, emellett heti egyszer személyi edzés. Sérvemben csak kis változás állt be, ellenben a testem, a kondim kegyetlenül fejlődik. Összesen 5 kilót fogytam, most 85 kiló vagyok, de ilyen rövid idő alatt is elég látványos változáson ment át a testem. Fas vagyok, mert nem találom azt a papírt, amin anno lemértem zsírszázalékot, stb, úgyh az már nem derül ki, h mennyit változott, bár most jut eszembe, lehet, h az autóban van. Olyan vállam, hátam, lepkém van, amit még az életben nem láttam magamon, megszűnt a petyhüdt test, magamhoz nyúlok és egyszerűen kemény vagyok

Ja, és még valami, kiegyenesedtem, volt olyan ismerős, aki megkérdezte pár hónap találkozás után, h nőttem, mintha magasabb lennék? Nagyon szép lett a tartásom.
Mindezek ellenére nem lettem szerelmes ebbe a sportba, nem tudom, én nem szeretek súlyokat emelgetni, azért járok csak, mert nagyon erős és fókuszált a motivációm. Az edző nagyon jó, küzdősportos volt előtte, úgyh a bemelegítő és levezető gyakorlatok elég érdekesek, egyáltalán nem tetszenek, nagyon beteg feladatokat talál ki. Másrészt 90% férfi jár, mit ne mondjak, nem nagy élmény
Emellett heti egy személyi edzés, ahol a bellen kívül hasonló saját testes gyakorlatokat csinálunk. Ez jobban bejön, és úgy érzem, h a sérvemnek jobb, jobban felszabadul tőle a derekam, lábam, úgyh eldöntöttem, h most egy hónapot pihentetem a kettlebellt, és heti kétszer járok az edzőhöz, meglátom hoz-e változást.
Hozzáteszem, kettlebellen nem ismerek határokat, mivel gyorsan fejlődött a testem, ezért egyre csak növeltem a súlyokat, sztem sokszor megerőltettem magam, edzés végére szinte kinyírtam a testem, másnap jobban éreztem a lesugárzást. A probléma csak annyi, h a személyi edző órája 4.500 Ft, míg egy óra kettlebell kb 1.200 Ft-ra jön ki, szóval így is nagyon fájdalmas a dolog, de már nem érdekel, szeretnék újra focizni. A legrosszabb állapotomhoz képest kb. 60%-ot javultam, ami jó, de egyáltalán nem kielégítő..."dolgozunk tovább", ahogy Détári mondta a Fradi vereségek után
Nagyjából ennyi a történet, valahol van egy before képem, lehet egyszer majd bedobom a változást