Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehetni lehet, de én nem vettem észre, hogy segítené vmit. Igaz, nekem egy ideje már nagyon komoly problémák vannak a térdemmel, és csak akkor kezdtem szedni, mikor már megvolt a baj. De ha egy komolyabb sérülésnél törik a porc, arra aligha lehet az ilyen szereknek hatása, max ilyen mikro sérüléskét korrigál.MQuCsabi írta:Szerintem (és egyre nagyobb körben terjed el) egyébként az izületvédőt is folyamatosan lehet adni az ízületeidnek, hiszen a tested más részeinek is folyamatosan biztosítod a tápanyagot, miért lenne ez alol kivétel az izület, amit talán a legjobban kell kíóvni?!
Azért vannak, pl. AS, Puyol, Lewa, Forlán, Hulk, Alpay, Zokora, Richards, stb. Igazából csak a négerek között nagyon sok van.de nem nagyon látni hasonló embereket. Legalábbis a futballban egyáltalán nem.
Pont hogy ez az, hogy sokan rávágják hogy nem akkora cucc csak szálkás, de nem nagyon látni hasonló embereket. Legalábbis a futballban egyáltalán nem. Lehet hogy túl lihegem, de nálam ez a tökéletes remélem egyszer leszek ilyen. Most itt tartok.MQuCsabi írta:Ez ki ?![]()
![]()
Egyébként ez egy sima sportolói test, nyugi, natural. Ehhez "csak" normalis edzes es kaja kell. Meg uhye a genetikaja. De neki sem ez a max.
Igen, ha csak a labdarúgókat nézzük, közöttünk is találni hasonló fizikumú játékosokat, pl. Alexis Sanchez, a chilei bár kisebb, hasonlóan szálkás, erőben, dinamikában pedig még szerintem oda is veri a portugált. De a fénykorában lévő R10 is elég komoly volt, róla is simán lepattogtak az emberek.MQuCsabi írta:Ez ki ?![]()
![]()
Egyébként ez egy sima sportolói test, nyugi, natural. Ehhez "csak" normalis edzes es kaja kell. Meg uhye a genetikaja. De neki sem ez a max.
Nem is Te vagy a példaképem a témábanMQuCsabi írta:Az a pár kiló megvan nálam is, erős gyanúm, hogy nekem több is![]()
Bíztam benned....de én magát Bobot akarom!MQuCsabi írta:A megbolondulást meg ki lehet küszöbölni. Kapuból, mikor megindulnál véletlenül, rádcsúszunk Bob-osan
Kösz Csabi, jó fej vagy. Cserébe vendéged vagyok egy sörre 3-ánMQuCsabi írta:Ez nagyon komoly eredmény, gratulálok. Már alapból az is, hogy a tartásod változik, mert azzal nagyon sok dolgot kiküszöbölsz, amik gondot okoznának. GOndolok itt a sérülésekre, becsípődésekre. Az meg, hogy pillangó is lett, hab a tortán![]()
Szerintem, ha ekkora változást hozott a kettlebell, ne iktasd ki, csak cseréld fel az arányokat. 2-1 a személyi edzés javára és úgy figyeld meg a változást. Súly meg ugye annyira nem is lényeges, mivel izmaid teremtek, így súlyban nincs akkora változás és ugye egyre kisebb lesz, vagyis lassabb a csökkenés, de ezzel nincs is semmi gond. Csak így tovább!
ui.: Dec 3-án classico, akkor lesz forumos foci