Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csongor Csongor... mit ittál?chonggy írta:Ha tudjuk hogy Bogyó lány,kicsit félreérthető,nem?Bogyó az ereklyék topicban írta: Fuuu...Ez nagyon kemény!
Hatalmas grat!
![]()
bocsesz,de ezt muszáj volt...
Am Sukta barátunk nem jelezte,a szerelmi dilemma hogy alakult?
Ha tudjuk hogy Bogyó lány,kicsit félreérthető,nem?Bogyó az ereklyék topicban írta: Fuuu...Ez nagyon kemény!
Hatalmas grat!
ez a kungfu-tengó
Ez mekkora.csababarca írta:Fejbe kéne csapkodni péklapáttal,és kész.
Gondoltam, mivel nem oda raktadFecooo írta:ugye nem gondoltad komolyan, h ezt zenének tekintem?![]()
Tocy írta:
amúgy asszem olyat mondott, hogy csak poénnak gondolta, és az újságok stb fújták fel az egészet...ettől függetlenül az ilyet büntetni kéne kb...
amúgy asszem olyat mondott, hogy csak poénnak gondolta, és az újságok stb fújták fel az egészet...ettől függetlenül az ilyet büntetni kéne kb...Barcaman14 írta:...Fecooo írta:Grammy-díj esélyes... (jah csak saját felelősségre, hányingert okozhat...)Ezzel megint az a legnagyobb gond hogy ő ezt komolyan gondolja!
![]()
...Fecooo írta:Grammy-díj esélyes... (jah csak saját felelősségre, hányingert okozhat...)
Erre még hszt se kéne nagyon pazarolni...Fecooo írta:Grammy-díj esélyes... (jah csak saját felelősségre, hányingert okozhat...)
ha lenne szánalom topic, akkor odaraktam volna inkább...
még jó, h életemben először hallottam erről a ribancról(már bocsánat a hölgyektől, de nem tudok szebb jelzőt az ilyenre...), ez azt jelenti, h immunis vagyok a retekklubra...
Hofinak volt asszem egy mondása(nem pontosan idézem):
-Milyen a performansz?
-egy f.s
-és ha még dolgozunk rajta?
-akkor lehet még s@r is...
Hát lehet, hogy a kocsinak igen, de a benne ülő palinak nincs ki mind a négy kereke...Game90 írta:BMW 1M - Helipad - MPowered Performance
Ez meg mi???Game90 írta:Star Tours: Darth Vader goes to Disneyland
Bezzeg románoknál működik mindenCapon írta:Hát ez fantasztikus.
Magyarország 2011!
Se a UPC honlapján nem lehet megrendelni az internetet neten keresztül, se a Digi honlapján a tányéros TV-t. Elmennek a 3,14-ba mindketten![]()
Azt mondja, hogy nincs olyan település, hogy Budapest biztos Bukarestet kellet volna megadnom.
A lényeget mondd, (már bocs a modiktóldaffy írta:lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megteveszto
készdaffy írta:lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megteveszto
igyál valamit, és fogd rá a "nyuszi"-radaffy írta:lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megtevesztobence-barca írta:De akkor honnan vetted, h csaj?daffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
kretan nyaralok. felszallt a buszra egy foszer meg a "noje". nezem a "csajt",[auto_cenzúra] mekkora vadlija van. nezem feljebb,szoros a keze. ez a gorogok eseteben meg belefer. feljebb erek,szakalla van es alonso feje. hat ilyet meg nem nagyon lattam,mondhatom megalapozta a napom hangulatat. gyonyoru volt.![]()