Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
12
24%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 49
messideco
Presidente del Barça

2011.08.01. 20:07:05

Hogy van az az oldal, ahol kezdő 11-ket lehet írni?
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.08.01. 20:04:57

daffy írta:lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megteveszto
A lényeget mondd, (már bocs a modiktól :oops: ), de volt melle vagy sem? :D Ha nem láttad, akkor sztem búza volt :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.01. 19:49:01

daffy írta:lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megteveszto
kész :lol: :lol:
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2011.08.01. 19:48:26

daffy írta:
bence-barca írta:
daffy írta:ma olyat lattam,besirtam.
kretan nyaralok. felszallt a buszra egy foszer meg a "noje". nezem a "csajt",[auto_cenzúra] mekkora vadlija van. nezem feljebb,szoros a keze. ez a gorogok eseteben meg belefer. feljebb erek,szakalla van es alonso feje. hat ilyet meg nem nagyon lattam,mondhatom megalapozta a napom hangulatat. gyonyoru volt.
De akkor honnan vetted, h csaj? :-k :lol:
lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megteveszto
igyál valamit, és fogd rá a "nyuszi"-ra
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
daffy
Madridista

2011.08.01. 19:45:46

bence-barca írta:
kretan nyaralok. felszallt a buszra egy foszer meg a "noje". nezem a "csajt",[auto_cenzúra] mekkora vadlija van. nezem feljebb,szoros a keze. ez a gorogok eseteben meg belefer. feljebb erek,szakalla van es alonso feje. hat ilyet meg nem nagyon lattam,mondhatom megalapozta a napom hangulatat. gyonyoru volt.
lntrol kezdtem stirolni es a noi papucs,a szoknya es az egesz ruhazata ugy elso pillantasra megteveszto
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.01. 17:48:53

bence-barca írta:
Mond valamit a srác...én is azon gondolkodtam, nem lehet, h végül is egy férfit láttál és esetleg fogyasztottál a lentebb kibeszélt dolgokból? :D :twisted:
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.08.01. 17:08:24

gergo9
Director del Fútbol

2011.08.01. 16:51:03

Hát ez nekem is betenne :lol:
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.01. 15:06:05

Hát ez fantasztikus.
Magyarország 2011!
Se a UPC honlapján nem lehet megrendelni az internetet neten keresztül, se a Digi honlapján a tányéros TV-t. Elmennek a 3,14-ba mindketten :!:
Azt mondja, hogy nincs olyan település, hogy Budapest biztos Bukarestet kellet volna megadnom. :x
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.01. 14:48:30

elhiszem, h feldobta a hangulatot :lol: :lol: :lol:
daffy
Madridista

2011.08.01. 14:46:17

ma olyat lattam,besirtam.
sjd
Llegenda del Barça

2011.08.01. 12:51:14

shutterisland írta:érdekes ez a zászlós kép, nincs több ? magyar zászló pl ? :lol:
Mondjuk el tudnék képzelni egy ilyet:

piros- adó
fehér- egyéb járulékok
zöld- nettó fizetés
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.01. 11:18:38

MessiFan írta:Ez durva :shock:
Kell egy ilyen :D
ez a szeméttárolás problémáit megoldaná egy időre... (viccen kívül...)
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.08.01. 11:11:06

Ez durva :shock:
Kell egy ilyen :D
Tdavid
Entrenador del Barça

2011.08.01. 11:10:19

Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.01. 08:03:32

geridoss írta:
ALEXDP írta: BUTA vagy, erre nem tudok mást mondani.
Attól, hogy nem értek veled egyet még nem... Mindegy.

Én úgy gondolom, hogy aki a droghoz nyúl, mint végső megoldás, az igenis viselje a következményeket. Saját döntése, nem hiszem, hogy fegyverrel kényszerítenek bárkit is, hogy forduljon az e fajta szerekhez...

Van kivétel, persze, hogy van. Mindig van. Nem is róluk beszélek.

Számomra aki heroint, krokodilt vagy crack-et használ, mind ugyanolyan.
Ha ez arra utal, akkor igen, buta vagyok. Attól még nem változik a véleményem a kábítószerfüggőkről.
Jo, lehet ez így kicsit erős volt, és sorry!

Nem csak függő drogfogyasztó van, és pont ezt írtam lentebb, hogy miért feltétlen végső megoldásként?

A többivel egyetértek!
geridoss
Director del Fútbol

2011.08.01. 00:46:44

ALEXDP írta: BUTA vagy, erre nem tudok mást mondani.
Attól, hogy nem értek veled egyet még nem... Mindegy.

Én úgy gondolom, hogy aki a droghoz nyúl, mint végső megoldás, az igenis viselje a következményeket. Saját döntése, nem hiszem, hogy fegyverrel kényszerítenek bárkit is, hogy forduljon az e fajta szerekhez...

Van kivétel, persze, hogy van. Mindig van. Nem is róluk beszélek.

Számomra aki heroint, krokodilt vagy crack-et használ, mind ugyanolyan.
Ha ez arra utal, akkor igen, buta vagyok. Attól még nem változik a véleményem a kábítószerfüggőkről.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.01. 00:41:15

"Ez, hogy a józan pillanatában látnia kellene, nem állja meg a helyét, rengetegen látják. Csak valami náluk erősebbel kezdtek ki."

Erre mondom, hogy itt lép be az emberi tényező!

Én csak annyit próbálok mondani hogy szerintem a baj nem A "bármilyenszerrel" van, hanem a fogyasztóval!

Olyasmire gondolok hogy a nyíl élelemszerzésre használva nem hinném hogy rossz lenne,ellenben ha embert ölsz vele akkor a nyíl válik rosszá??
Szerintem nem.
És ugyanez a helyzet a drogokkal,kábcsikkal is, nem ezek a rosszak,hanem az emberek. plusz a társadalom általános szintje elég jól mérhető a benne résztvevők kábítószer fogyasztási szokásain is.
Homály van e téren.
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.01. 00:32:02

geridoss írta:
ALEXDP írta: "normális" drogfogyasztótól sosem hallottam hogy krokit enne, vagyhogy katit szúrna stb...
Normális drogfogyasztó? Te miről beszélsz???
Teljesen mindegy, hogy roma, vagy orosz, gazdag vagy szegény aki használja. A drog az drog. Nincs olyan, hogy normális fogyasztó.
BUTA vagy, erre nem tudok mást mondani.
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.08.01. 00:20:33

Hamár szőrszálhasogatunk, akkor különböztessük meg a drogot és a kábítószert. A kávé is lehet drog. A kábítószer drog, de nem minden drog kábítószer is. A cigaretta is drog. Drog lehet minden, ami függőséget okoz.
Vannak újszülött kábítószer függők is (terhesség alatt kábszerező anyáktól). Én nem mondom, hogy a kábszeresek nem tehetnek semmiről, de olyat nem tudtok elképzelni, hogy valaki rosszkor van rossz helyen? Lehet, hogy hárításnak tűnik, de nem biztos, hogy sok dohányos, ha nem a cigaretta lett volna elérhető, akkor nem más szerhez nyúl.
A dohányosok is tudják, hogy nem minden szál élvezet, sőt egyre kevesebb lesz az. Attól józan bírsz maradni, mégis rágyújt az ember, akkor is mikor nincs kedve fázni kint télen a teraszon stb. Ez, hogy a józan pillanatában látnia kellene, nem állja meg a helyét, rengetegen látják. Csak valami náluk erősebbel kezdtek ki.
Én mondjuk a részeg sofőrökre sokkal jobban haragszom, de nem mondom, hogy, ha egy balesetben kimegy a mentő, és megállapítja, hogy részeg, akkor dögöljön meg.
Ítélkezni könnyű, s az csak még nagyobb problémákat indukál. Elég megnézni a drogpolitikai helyzetet.

Barca99!
Ne szívd mellre, nem reagáltam rájuk, elfogadtam a véleményed, emészthető stílusban fogalmaztál. csak ki akartam fejezni, hogy általában nem értek veled egyet (bár inkább csak a minden más kategóriában, többi topicba nem ásom bele annyira magam), de látszik, hogy ezzel a problémával még nem találkoztál.
Xanthor írta:Érdekes nekem sose jutott eszembe se, hogy drogozzak és ha le lennék csúszva akkor is így lenne. Mit segít az az ember helyzetén? Pénz és szétrombol.
(Ez persze a kemény drogokra vonatkozik.)
Ezt azért igazán nem tudhatod.
geridoss
Director del Fútbol

2011.08.01. 00:17:00

ALEXDP írta: "normális" drogfogyasztótól sosem hallottam hogy krokit enne, vagyhogy katit szúrna stb...
Normális drogfogyasztó? Te miről beszélsz???
Teljesen mindegy, hogy roma, vagy orosz, gazdag vagy szegény aki használja. A drog az drog. Nincs olyan, hogy normális fogyasztó.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.01. 00:14:59

Tim írta:
ALEXDP írta:
A crack-ről írtak nem pontosak, csak feltételes módban helytálló!

Másrészt nagyon érdekelne hogy miért kell a drogfogyasztást feltétlen problémához, gondhoz vagy negatívumhoz kapcsolni?
........
Ezek az újhullámos cuccok meg nem igazán drogok, hanem mérgező vegyszerek adalékai, és a tudatosan ilyet fogyasztók nagy része 1 társadalmi csoporthoz köthető...
Ismerek pár embert aki drogfüggő,és egyik sem úgy kezdte hogy "hej de szépen süt ma a nap! Mi lenne ha főznék egy adagot magamnak.."
Vagy "ma volt az esküvőm,mivel tehetném még emlékezetesebbé?"
A marihuána fogyasztása (amire te akarsz kilyukadni,ha jól sejtem),teljesen más téma,a maga kultúrájával együtt.
Abban speciel egyetértünk hogy,az új cuccok inkább vegyszerek,amiknek a hosszútávú hatásait még a tervezők sem ismerik. A társdalmi csoportot illetően viszont nem feltétlenül. A mai fiatalok nagy része már találkozott velük,a szokásos hétvégi túrák során.
Nem, nem a marihuánára célzok, hanem általában a drogokkal kapcsolatos megítélés és tájékoztatás hibás.

Had kérdezzek valamit!

Ha a drog rossz, akkor miért kell tiltani?
Ösztönösen nem iszunk hipót, nem szúrjuk nyaki ütőéren magunkat , gondolom érted mégha nem is a legjobb a 2 példa.

2, a drogfogyasztás(nem csak a marihuána,lásd ópiátok pl) kb minimum 1idős az alkohollal.

És igen a legtöbben találkoznak ezekkel a sz@rokkal a hétvégéken, de ezen mocskok nagy része amennyire látom jellemzően a romák, a nagyvárosi elhanyagolt valamint ugy alles s szegényebb fiatalok.

"normális" drogfogyasztótól sosem hallottam hogy krokit enne, vagyhogy katit szúrna stb...
ALEXDP
Capitá del Barça

2011.08.01. 00:07:55

Idejön, aztán tökönrúg?... :P
Xanthor
Capitá del Barça

2011.07.31. 23:25:30

A drog ártalmas? Dehogy. :D
Én nem tudom sajnálni a drogosokat akik szétb.sszák a szervezetüket, ők döntöttek így (le lehet hurrogni, de ez így van).
Érdekes nekem sose jutott eszembe se, hogy drogozzak és ha le lennék csúszva akkor is így lenne. Mit segít az az ember helyzetén? Pénz és szétrombol.
(Ez persze a kemény drogokra vonatkozik.)
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Xanthor 2011.08.01. 00:20:04-kor.
Tim
Mezei fórumozó

2011.07.31. 23:10:56

ALEXDP írta:
A crack-ről írtak nem pontosak, csak feltételes módban helytálló!

Másrészt nagyon érdekelne hogy miért kell a drogfogyasztást feltétlen problémához, gondhoz vagy negatívumhoz kapcsolni?
........
Ezek az újhullámos cuccok meg nem igazán drogok, hanem mérgező vegyszerek adalékai, és a tudatosan ilyet fogyasztók nagy része 1 társadalmi csoporthoz köthető...
Ismerek pár embert aki drogfüggő,és egyik sem úgy kezdte hogy "hej de szépen süt ma a nap! Mi lenne ha főznék egy adagot magamnak.."
Vagy "ma volt az esküvőm,mivel tehetném még emlékezetesebbé?"
A marihuána fogyasztása (amire te akarsz kilyukadni,ha jól sejtem),teljesen más téma,a maga kultúrájával együtt.
Abban speciel egyetértünk hogy,az új cuccok inkább vegyszerek,amiknek a hosszútávú hatásait még a tervezők sem ismerik. A társdalmi csoportot illetően viszont nem feltétlenül. A mai fiatalok nagy része már találkozott velük,a szokásos hétvégi túrák során.
Kép
Válasz küldése