Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
inkább marad a pm, mert nem akarom hogy rezegjen alattam a léclui1698 írta: Asszem láttam anno 1-2 olyan videót. Tényleg elég durvák. Szerintem ide is betolhatod nyugodtan aztán mindenki eldönti, hogy meg akarja-e nézni.
Hát ha ide akarod betenni, akkor először pain-ben ctrl+v aztán elmented a képet. Feltöltöd valahova, hsz-ben meg bemásolod a linket és közé teszed.S.Agüero írta:srácok! print screen-eztem vagy mi, szóval lementettem egy képet és azt ide hogy lehet betenni?
Annyit tudok, h valahogy painten keresztül kell, de nemtudom hogy.
Valaki segítene?
Asszem láttam anno 1-2 olyan videót. Tényleg elég durvák. Szerintem ide is betolhatod nyugodtan aztán mindenki eldönti, hogy meg akarja-e nézni.Ilúvatar írta:ugh, skacok... mostnéztem meg a youtube -n az ilyen férges fertőzéseket... Mármint bőröd alatt bujkál a lárva, és szedik ki az orvosok csipesszel... Lezsibbadt a tarkóm tőle. 4 vagy 5 ilyen videót néztem meg...
ha valakit érdekel, dobjon PM -et.
én 1kor keltem, de itt állítólag jégeső volt reggel, és annyira beborult, h olyan sötét volt mint éjjel szokott.Messa írta:Dettó, állítólag itt is egész éjszaka villámlott és dörgött, én nyitott ablaknál alszom, és délben ébredtem.Victor_Valdes írta:Sajnálom azokat akik nem tudnak viharban aludni.Állítólag itt is volt valamikor délelőtt vihar, de én átaludtam az egészet.
Mellettem bombát lehet robbantani, ha alszok akkor alszok.
a barátnőmnek van jogsija,de mégis csak én akarok elöl ülnigergo9 írta:[
Elvileg nem. De anno mi Paralián jópárszor voltunk egy db rendőrt nem látni magán az üdülőterületen belül. 5 vagy 6 alkalomból egyszer sem látam ott.
Ezenkívül Sartin, Marmarason, Zakinthos-on sem.
Jogsi nélkül is kényelmesen járkáltunk a városon belül quaddal,robogóval.
Magához a bérléshez viszont kell.
És a görögök elég kcsögök a visszavételnél mi egy db karcért fizettünk 120eurót. És ez mindenhol így van szóval ha béreltek két szemetek rá.
Dettó, állítólag itt is egész éjszaka villámlott és dörgött, én nyitott ablaknál alszom, és délben ébredtem.Victor_Valdes írta:Sajnálom azokat akik nem tudnak viharban aludni.Állítólag itt is volt valamikor délelőtt vihar, de én átaludtam az egészet.
Mellettem bombát lehet robbantani, ha alszok akkor alszok.
Az szép....El fanático írta:Ne is monddd bakker, mert nálunk akkora vihar volt - Krojf hibája amúgy, mert ő reklamál állandóan, hogy itt rég nem volt márMessithebest írta:Csak itt volt az imént akkora vihar hogy majdnem kiszakadt a ház?![]()
- hogy 5 !!! órán keresztül villámlott, dörgött és szakadt az eső! De úgy villámlott, mint discoban a stroboszkóp lámpa - folyamatosan, szünet nélkül szürkés-lilásan világított az ég. Be is csapott a közelben vagy háromszor a villám - szóval aludtam összesen vagy 3 órát
looooldaffy írta:de még mennyire. nekem tiszadadán volt szerencsém eltölteni 10 napot egy régi "parasztházban". az első és eddig utolsó látogatásom volt ilyen környezetbe,de nagy élmény volt.geridoss írta: A Tiszától nehéz elszakadni, jó kis hely a táborozásra!
Elvileg nem. De anno mi Paralián jópárszor voltunk egy db rendőrt nem látni magán az üdülőterületen belül. 5 vagy 6 alkalomból egyszer sem látam ott.hogy jogsi nélkül ott engedélyezett-e 50es robogót vezetni?
Ne is monddd bakker, mert nálunk akkora vihar volt - Krojf hibája amúgy, mert ő reklamál állandóan, hogy itt rég nem volt márMessithebest írta:Csak itt volt az imént akkora vihar hogy majdnem kiszakadt a ház?![]()
a turistákból élnek,így nem aggódom,pláne,hogy nem athén közelébe megyünk.Bob_Marley írta: Azért a 2 hét Kréta daffynál mindent visz, bár lehet addigra már nem is lesz Görögország
Mert augusztus 22-i hétre tudtunk nyaralást leszervezni!Én egyszer voltam még gyerekként az F1-en, pedig elég közel van a Hungaroring, de nem jött azóta sem össze!Majd remélhetőleg a BL sorsoláson kapunk egy német vagy francia ellenfélt, s akkor ki tudok menni Barca meccsreMessithebest írta: Én inkább járnék azokra a helyekre ahova te mész, mint az F1re, F1re most megyek idén 9edszer szóval már rutinos vén róka vagyok e térenAm. Bob miért nem most mész Horvátba? Még látnál is egy jó kis Barca meccset is
![]()
Én inkább járnék azokra a helyekre ahova te mész, mint az F1re, F1re most megyek idén 9edszer szóval már rutinos vén róka vagyok e térenBob_Marley írta:Augusztus végére Horvátország van betervezve!10 nap múlva meg megyek ki Nimes-be!
Akik meg mennek a Hungaroringre, azoknak jó szórakozást (de rohadjatok meg, hogy ki tudtok menni)!
Igazad van, de jobban felvillanyozna az F1daffy írta:már mindjárt sajnállak,hogy mész nyaralni
nekem szombattól két hét kréta,fincsi kis lazulás a tengerparton 2 hétig,mégsem sírok,hogy nem látom az f1-et
Ők minden honnan hordanak árut szóval lehet ismerik egymást,de silós cégnél van.Nem tudom h a te apukád hol dolgozik.MessiFan írta:Hey Szabi, véletlen nem Spanyolországból hordja apukád a dolgokat? Mert az enyém igen, és lehet ismerik egymást