Áhhh, látom a '90es évek a téma - számomra a boldog, gondtalan tinédzserkor, ballagás általánosból, szakközép, érettségi, technikusi vizsga, nyári gyaksik, bulik a Rock táncházban, hétvégi kocsmázások, az első szerelem meg a második és még megannyi emlék
A '90es évek elején apám Münchenben melózott a BMW gyárban / mint akkoriban sokan / így már 1991ben ettem Kinder tojást, ittam Sprite-ot, míg itton még 4-5 év múlva lehetett csak kapni, ezért minden osztálytársam ipari mennyiségben ontotta rám az irigységet, de nem is ezt élveztem a legjobban, hanem:
Volt parabola-antennánk is és jött rajta a MTV UK - az angol MTV zenetévé.
Így 11 éves koromtól kezdve olyan MTV-függő voltam -ahol ez akkoriban tényleg zenét jelentett, nem voltak valóságshow-k, csak töménytelen mennyiségű zene - hogy irdatlan mennyiségben használtam a VHS kazettákat, annyi videoklippem volt felvéve és persze a videó lejátszófejének takarításában is hamar jártasságra tettem szert, mert csórikámat gyilkoltam rendesen. Meg persze a magnót is, ment a kazetta másolás is, többször olyan tré minőségben voltak meg a zenék, de kit érdekelt?! Megvolt a kazi és kész. De még megvolt a régi táska-lemezjátszónk is, így a régi bakeliteket is sokat hallgattam.
...és hát a meccsek. A '90es években lettem Barça drukker, csak a meccsek közvetítéséből egy -két szónál többet sosem értettem, mivel német csatornán néztem, talán a Sat1-en voltak, az Eurosport az már akkoriban sem adott szinte semmi focit.
Sorozatokból pedig kimaradtak a nagy krimi klasszikusok eddig, pedig ezek is kedvencek voltak: Derrick, Tetthely, Két férfi -egy eset, San francisco utcáin, TJ Hooker, Simlis és a szende