Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismerősnek ilyen van: http://www.furgenyuszi.hu/salta-torino- ... .html#listS.Agüero írta:Nekem cipőim mindig szétmennek egy év után.![]()
szétrúgom biztos, de nem éri meg 15-ért venni nekem, mert úgyanúgy szétmegy mint ami 5ezer.
Louie életéből mind a 3 évad fent van ncore-onS.Agüero írta: Húú Andy a vagány az is nagyon jó, meg A három jóbarát és Jerry, összes részét láttam mind kettőnek.megunhatatlan volt sokadjára is.
![]()
Jetixen na tényleg.most már nincs is Jetixem.
![]()
![]()
lehet megnézném még most is őket.
Húú Andy a vagány az is nagyon jó, meg A három jóbarát és Jerry, összes részét láttam mind kettőnek.FtcSikiHun írta:A legjobb az Andy a vagány volt![]()
De mellette még Lui élete, A három jóbarát és Jerry
http://www.lionsport.hu/catalog/index.p ... 51_271_285Messa írta:Nekem is hasonló van most, egész pontosan ilyenem, de épp most szeretnék majd szeptemberre újat venni. De mivel jelenleg úgy tűnik abbahagyom a nagypályás karrieremet (), teremcipőt szeretnék. Elképzelés is van, de sehol nem találok olyat, ahonnan tudnék rendelni/venni. Ha esetleg tudtok segíteni, szívesen fogadom
![]()
Ilyenre gondoltam. Egyébként Adizeroval valakinek van tapasztalata?
Mármint a Jetix-en?S.Agüero írta:arra emlékszemLui élete az egyik legnagyobb.szerettem én is. mindig minimaxon volt.
Nekem is hasonló van most, egész pontosan ilyenem, de épp most szeretnék majd szeptemberre újat venni. De mivel jelenleg úgy tűnik abbahagyom a nagypályás karrieremet (FtcSikiHun írta:Amíg fociztam addig pedig egy ilyenben toltam. Vagyis votl több is, de ez volt a kedvenc
Három évesen nem izlés kérdése. A szüleid ültettek oda. Amúgy ez Teletabi egy degenerált műsor, előbb nézetnék egy gyerekkel Pkemont. Annak ellenére, hogy jómagam semelyikért nem voltam oda. Vannak rendes rajzfilmek ami szorakoztató és nem butít. Lui élete az egyik legnagyobb.S.Agüero írta:kb 3 éves lehettem mikor ezeket néztem amúgy.![]()
ízlések és pofonok...![]()
nem humor volt. tényleg szerettem régen.barca99 írta:Remélem ez valójában humor volt.S.Agüero írta:ezek voltak még a jó mesék, nem azok amik most vannak. verekedős meg öldöklős baromságok...
itt egy rész : http://www.youtube.com/watch?v=i-Vie27L ... re=related![]()
Én csak sajnálni tudom, akik ilyeneken szocializálódtak:
Az öldöklős, verekedős baromságok meg csak azt hozzák, ami mindig is a mesék/mondák/történetek része volt: a jó és a rossz harca.
Remélem ez valójában humor volt.S.Agüero írta:ezek voltak még a jó mesék, nem azok amik most vannak. verekedős meg öldöklős baromságok...
itt egy rész : http://www.youtube.com/watch?v=i-Vie27L ... re=related
így már tudom.S.Agüero írta:Ez az a meseAnnyira azért nem vágom a témát.
De attól lehet hogy tényleg nem rossz.
vagy itt is láthatod
Ez az a meseAnnyira azért nem vágom a témát.
De attól lehet hogy tényleg nem rossz.
Ez az isten cipő.szajko írta:
Nekem most egy ilyenem
Annyira azért nem vágom a témát.S.Agüero írta:A Blue megy még ott ha jól tudom. azaz képzeletbeli barátok.Nemrég kapcsolgatós kedvemben a Cartoon Network-re kapcsoltam...na a mi most ott megy az nem mese hanem animációs akciófilm.![]()
az nem rossz.
A Blue megy még ott ha jól tudom. azaz képzeletbeli barátok.Nemrég kapcsolgatós kedvemben a Cartoon Network-re kapcsoltam...na a mi most ott megy az nem mese hanem animációs akciófilm.
Nekem összesen van 117 poszter a falamon, szekrényen, de nem mind Barcás.S.Agüero írta:nemtudom meg van-e még rajtam kívül valakinek a Mosó Masa Mosodája című meseköny? kedvencem volt régen.![]()
![]()
Más: Közben találtam egy óriás Roni posztert, elég régi már és csak most találtam meg.Ki is teszem gyorsan falra.
![]()
Ti nektek vannak barcás posztereitek a falon?
nekem 11 van.
Angliában mostanában tiltották be, mert a homoszexualitást reklámozta rejtetten, meg az egyik szereplő talán transzi is volt (ja meg állítólag közösültek egy porszívóval)S.Agüero írta: mindig simogatták egymás hasát.de minek
![]()
![]()
![]()