ozsimiki írta:szergoka írta:Szeretnék egy sorozatot ajánlani a figyelmetekbe, amiről itt még nem nagyon olvastam.
A neve: Damages( A hatalom hálójában)
Glenn Close főszereplésével. Egy kérlelhetetlenül kegyetlen ügyvédnőt alakít benne aki ha kell átszeg minden szabályt, hogy az igazát bizonyítsa a jó cél érdekében.
Valami egészen zseniálisan alakítja benne ezt a karaktert, én leborulok a színésznői nagysága elött. Két évad jelent meg eddig magyarul, és egy angolul. Mesterien adagolja a sorozat az izgalmakat egészen az évad végéig és rengeteg csavar van benne, és a befejezése valami pazar.
Nagyon ajánlós.
Hali!
felkeltetted az érdeklődésem ezzel, ma végeztem az első évaddal, nagyon bejön nekem is.
héten túl leszek a 2. évadon is
egy kérdés:
szerinted miért akarta kinyíratni végül Allen-t? nekem ez nagyon nem tiszta, félt,hogy elpofázza az ügyvéd halálának előzményeit? hogy megzsarolták? másra nem igen tudok gondolni, elég kemény évadzáró volt...
Szia!
Végre valaki, már azt hittem elsikkad az ajánlásom
Nos a kérdésedre a válasz az, hogy én sem emlékszem pontosan, de valami olyasmi amit írtál. A Második évad vége véleményem szerint még ütősebb lett, pedig a 24 után azt hittem már jobb nem jöhet fordulatokban. Glenn Close egy Istennő, tehetségét tekintve,valamint a karaktere telitalálat, viszont nőként Allen verhetetlen, főleg a második évadban virágzott ki nőiességében

. Azt hiszem nem sokat kellene kérlelnie.

, és még feleségül is venném.