Tegnap meglestem két nagy sorozat évadzáró részét is, jöjjön a rövid beszámoló.
Supernatural: Sokan csalódásként élték meg ezt az epizódot, de nekem tetszett. Ha egy szóban kellene jellemeznem, akkor talán azt mondanám hogy szép volt. Akár a sorozat befejezésének is elment volna ez a rész. Volt benne érzelem, izgalom és nem utolsó sorban sok szálat elvartak. Mégis az utolsó egy percben két olyan esemény is történt, főleg az utolsó, ami kérdéseket hagy maga után és nyitva hagyja a kapuit egy befejező évad előtt. Kiváncsi vagyok mit találnak ki az utolsó évadra, remélem pörgős lesz és méltó befejezést csinálnak a sorozatnak.
The Vampire Diaries: A másik nagy kedvencem. Nem okozott csalódást az évadzáró, izgalomban nem volt hiány. Amerikában az utolsó rész olyan magas nézettséget ért el hogy pl megelőzte a Supernatural évadzáró részét is. Jelzem, nem is hiába. Valóban fergeteges rész volt, az utolsó 20-25 perc csak úgy elrohant. Rengeteg kérdést hagytak nekünk ezzel a befejezéssel, hagy kínlódjanak a nézők szeptemberig. Az első évad alapján magasra tette a mércét a sorozat, ha a második szezon legalább ilyen jó lesz és folytatják ezt a megkezdett utat akkor kimerem állítani hogy eme sorozat egy szinten említhető a Szökéssel és a Supernaturallal (a 4. évadjától kezdve, a supnat onnantól igazán kiemelkedő.)
Más: Egyik ismerősöm már egy ideje nyaggat hogy töltsem le neki valahonnan a Trombitás című filmet. Ha valaki tudna egy lelőhelyet, azt megköszönném.