Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pite gyenge, Náci zombikon jót nevettem, egyszer érdemes megnézni aki szereti a gagyi horrorokat. Utolsó kettőt még nem láttam.FtcSikiHun írta:Amerikai pite 6.
Náci zombik
Vén csontok
Titkok szigete
Aki már látta őket, mondana véleményt? Megéri letölteni?
Előre is köszönöm
Hali!szergoka írta:Szeretnék egy sorozatot ajánlani a figyelmetekbe, amiről itt még nem nagyon olvastam.
A neve: Damages( A hatalom hálójában)
Glenn Close főszereplésével. Egy kérlelhetetlenül kegyetlen ügyvédnőt alakít benne aki ha kell átszeg minden szabályt, hogy az igazát bizonyítsa a jó cél érdekében.
Valami egészen zseniálisan alakítja benne ezt a karaktert, én leborulok a színésznői nagysága elött. Két évad jelent meg eddig magyarul, és egy angolul. Mesterien adagolja a sorozat az izgalmakat egészen az évad végéig és rengeteg csavar van benne, és a befejezése valami pazar.
Nagyon ajánlós.
Hmm,érdekes...bence-barca írta:Én úgy tudom, 13 részesre fogják megcsinálni az utolsó évadot.miihii írta:Úgy hírlik,h befellegzett a Hősöknek...
Állítólag nem kaptak zöld utat az 5. évadra,de azért egy 2-3 órás lezárást terveznek még.
Én úgy tudom, 13 részesre fogják megcsinálni az utolsó évadot.miihii írta:Úgy hírlik,h befellegzett a Hősöknek...
Állítólag nem kaptak zöld utat az 5. évadra,de azért egy 2-3 órás lezárást terveznek még.
Úgy látom ki hagyták a nagy klasszikust a Piszkos 12FtcSikiHun írta:Háborús, katonai filmeket keresek.
Valaki tudna segíteni pár címmel?![]()
Pl.: Katonák voltunk, Iraki misszió![]()
Előre is köszönöm
-A HazafiFtcSikiHun írta:Háborús, katonai filmeket keresek.
Előre is köszönöm
A Nap könnyeiFtcSikiHun írta:Háborús, katonai filmeket keresek.
Előre is köszönöm
Ryan közlegény megmentése, Ellenség a kapuknál, Band of Brothers (10 részes HBO mini-sorozat), A leghosszabb nap, Szakasz, Szarvasvadász, Acéllövedék, Sólyom végveszélyben, Bőrnyakúak, Bombák földjén,FtcSikiHun írta:Háborús, katonai filmeket keresek.
Előre is köszönöm
A rész megnézése előtt beléptem ide, ennyiből tudtam, hogy mire számíthatok. (A sárgát, már nem olvastam.)ozsimiki írta: