Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valamilyen linket azért dobhatnálmiihii írta:Rátaláltam egy nagyon régi kedvencemre.
A film címe:
Ultra/A kemény mag
1990es múví és a Roma ultráiról szól ez a dráma.Összeakadnak a szurkolótáborok,főleg a juvésokkal és ez nem sok jót sejtet.
Fociszurkolóknak különösen ajánlós
Bár még nem láttam,de az Így neveld a sárkányodat c. animációs film ígéretesnek tűnik.kudu írta:Jövő héten mennék barátnőmmel moziba, de igazából nem nagyon tudom milyen filmet lenne jó megnézni.
Jöhet akármi, csak ne legyen ilyen "nehéz" agyforgatós film most![]()
![]()
Melyiket tudnátok azok közül ajánlani, ami most megy a moziban?
Csak ne a Légiót
Megnéztem én is a filmet.Bányász írta: Brothers
Ez viszont tetszett.Tudom,h van ennek egy dán verziója is ami állítólag sokkal jobb de én ez mellett döntöttem.Még azt is elnéztem a filmnek,h Tobey Meguire nem tűnt túl hitelesnek háborús hős szerepében.Túl gyerekfeje van hozzá vagy nem is tudom.Viszont a végére már Ő is elkapta a fonalat sztem.Hitelesen kattant be. Egyébként nagyon érdekes a történet.Nem is tudom elképzelni,h egy hasonló dolgot hogyan tudnék feldolgozni.
lassan utolérem a "valós" időt, 6.évad elejénél tartok (3hete kezdtem a sorozatotSanama írta:2men and a half / 2pasi meg egy kicsi
könnyesre röhögöm magam majdnem minden rész alatt
10/10
mindenkinek ajánlom!
Bizony hogy nem vígjáték!miihii írta:Nos,nem tudom,lehet,h én tudom rosszul,de a FG nem éppen vígjáték,mégha sok mókás jelenet is van bennemessideco írta:Nekem a Forrest Gump viszi a prímet a vígjátékoknál..![]()
De ha neked ez a film a kedvenc vígjátékod,akkor érdekes humorérzéked lehet
Nos,nem tudom,lehet,h én tudom rosszul,de a FG nem éppen vígjáték,mégha sok mókás jelenet is van bennemessideco írta:Nekem a Forrest Gump viszi a prímet a vígjátékoknál..
Nem hinném, hogy benned van a hiba. Már én is írtram, hogy egy tök átlagos háborús film amiből tucatnyi ilyen készült már. Rengeteg sokkal jobb ilyen témájú filmet csináltak már és azok nem kaptak ekkora figyelmet.Bányász írta:Időt szakítottam pár filmre.
Bombák földjén
Nem igazán értem az Oscart.De biztos bennem van a hiba.Engem valahogy nem érintett meg.Nem éreztem a feszültséget nem éreztem,h milyen nehéz neki.Meg sok volt a sztem értelmetlen cselekedet benne.Az olyan dolgok amiket nem igazán tudok elképzelni egy háborúban(pl többször parancsot szeg a csávó stb)
Van nekem is sok. Szinte minden kategóriában megvan a nr1.fcb4ever írta:Miért éppen az a kedvenc filmetek, amelyik?
Nekem spec 2 van, nem mai darabok:fcb4ever írta:Miért éppen az a kedvenc filmetek, amelyik?
nekem nincs kedvenc kedvenc, mert jó sok van szerencsére, de leginkább azokat csípem, aminek a végén leesik az állam (hetedik, harcosok klubja), magával ragad a film hangulata (benjamin button, életem) várom h mikor csinálok magam aláfcb4ever írta:Miért éppen az a kedvenc filmetek, amelyik?
hát ezen el lehetne vitatkozni elég hosszasan, de én most is könnyesre röhögtem magam, a mai részenfcbarca0827 írta:Tök vicces lenne, ha ez lenne a címe!ozsimiki írta:ez az így jártam az anyátokkal-ra hízelgő...Így jártam az anyátokkal.
Tök, komolyan hangzik.
Nekem egyáltalán nem jön be a HIMYM, láttam pár részt,nem jött át. Jóbáratok mindörökké, bármelyik rész huszadszor is viccesebb. (nekem)
(is) Ozsi
Az természetes hogy a jóbarátok marad az örök kedvenc (nálam is), de egyedül csak ez a sorozat tudja megközelíteni a maga kategóriájában. Egy ideje már nagyon rá vagyok kattanva a HIMYR-re és amikor ezt a vidit láttam, a zene hallatán elfogott egy kellemes nosztalgikus érzés, ekkor kiestem a himym hipnózisból és újra tudtam hogy melyik a legjobb sorozat a világon.ozsimiki írta:ez az így jártam az anyátokkal-ra hízelgő...barcafan0911 írta:Most akadtam rá: http://www.youtube.com/watch?v=Yo74dhs7 ... re=related
A két örök kedvenc ötvözve.
bár nekem ez a zene csak is egyetlen egy "kliphez" társítható az évek alatt kialakult szokásokból kifolyólag
Tök vicces lenne, ha ez lenne a címe!ozsimiki írta:ez az így jártam az anyátokkal-ra hízelgő...
ez az így jártam az anyátokkal-ra hízelgő...barcafan0911 írta:Most akadtam rá: http://www.youtube.com/watch?v=Yo74dhs7 ... re=related
A két örök kedvenc ötvözve.
bizony,ezt bírtam mindig is én is, mixerként melózik, de azért ennél többről szól a film:DFernando írta:Nem igazán sikerült megszeretnem jó pár film után sem Tom Cruise-t, de van egy filmje amit már 15 ször láttam, ma 16-szorra néztem meg. A címe: Coctail. Eszméletlenül bejön, talán 90-es évek eleje. Ajénlós még mindig.
Pedig sajnos gondolkodtam, így már nagyon hamar rájöttem hogy mi az ábra...kennyke04 írta:1 tanács: NE GONDOLKODJ KÖZBEN! Ritkán kérnek ilyet is, de ne próbálj rájönni, hagyd magad sodródni, úgy garantáltan tetszeni fog