Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kitiltották vagy mi, h te írsz helyette?messideco írta: Remy írta
Remy írtavisca el barca írta:ugyanmár, ne tegyél tulzó kijelentéseket, két nap múlva uis meggondolod magadmessideco írta:Ezzel végeztem a filmklubbal és köszönöm, hogy részt vehettem benne. Sajnos a következő körbe nem tudok jelentkezni időhiány miatt.
Nektek jó szórakozást![]()
vállald be nyugodtam, itt van minden filmre nyugodta 5-6 heted, nem kell kapkodni!
ugyanmár, ne tegyél tulzó kijelentéseket, két nap múlva uis meggondolod magadmessideco írta:Ezzel végeztem a filmklubbal és köszönöm, hogy részt vehettem benne. Sajnos a következő körbe nem tudok jelentkezni időhiány miatt.
Nektek jó szórakozást
Pontosan értetted, hogy mire gondoltam...Bob_Marley írta:Örülök hogy dicséretes hogy el vagyok maradva
Nekem is van eddig 2.messideco írta:
Amúgy gondolkoztok a következő filmen, amit ajánlani szeretnétek?
Jaja, van 1-2 jelölt.messideco írta: Amúgy gondolkoztok a következő filmen, amit ajánlani szeretnétek?
Ez tuti? Én nem látok semmi kutyulást, utolsó módosítást meg a nick alapján feltételezem bence-barca csinálta 3 napja. (Ami egybe is esik az itteni hsz-ével). Utolsó 3 film (Leland, Fountain, Gengszterek) nincs meg Neked.kanty írta:Valaki összekutyulta a doc-ot, így nem tudom, hogy miket kell bepótoljak.
Jövő hét vasárnapig mindenképp van idő mindent pótolni, a továbbiakat majd akkor meglátom. Én is csak ma fogok tudni nekiülni a Lelandnek.sjd írta: A végső határidő vasárnap? Vagy lesz valamennyi haladék az elmaradásokra tekintettel?