Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az emlékképek pont, h azt sugalták az a nézőnek, h ez egy beteg elme, vmi tuti nem tiszta a palinál, + az uccsó 20 perc is arról szólt, h a rendőrbíró valójában őrült, csak a végén jött a csattanó, mikor a lépcsőn mondta a társának, h nyugi Hutch meglépünk innen, Hutch pedig csóválta a fejét a dokiknak.kennyke04 írta:Én írtam és nem értem mi ezen viccesBarcaforever írta:Írta itt vki, h a film felénél, rájött, h mi lesz a vége.![]()
különben az emlékképek amiket látott néha sejtette velem a végét...
Én is lefigyeltem a bemutatót.Barcaman14 írta:Megnéztem az első részt! Nekem bejött úgyhogy nézni fogom mind a 10 részt!varnagykrisztian írta:The Pacific - A hős alakulat!
Az elit alakulat folytatása!HBO, március 15, hétfő, 20:00, amerikai minisorozat, 1. rész, 2010,
Megnéztem az első részt! Nekem bejött úgyhogy nézni fogom mind a 10 részt!varnagykrisztian írta:The Pacific - A hős alakulat!
Az elit alakulat folytatása!HBO, március 15, hétfő, 20:00, amerikai minisorozat, 1. rész, 2010,
én nézem...fifaorult írta:Valaki esetleg néz innen Skinst?
teljesen egyetértek, bűn rossz film, bár végig se bírtam nézniIlúvatar írta:Legion
Nos megnéztem. Mekkora szhar egy film... Nincs kezdete, nincs vége. Az egész egy elszhart história. Constantine veri a Legiont lazán. Pedig a Constantine nem egy ász film.
1/10
kerüljétek a filmet kilométerekkel.
Én írtam és nem értem mi ezen viccesBarcaforever írta:Írta itt vki, h a film felénél, rájött, h mi lesz a vége.![]()
"Isten haragja" szerintem amire gondolsz.bouba írta:keresnék egy filmet:
a sztorija: van egy családapa aki bűnözőket öl és a fiai segítenek neki....
régen láttam és tetszett ,de nem jut eszembe a címe...
ha ennyiből tudná valaki ,hogy mi lehet ez a film az jó lenne...
Hát minket annyira megfogott, h a film után 2 órával is arról beszéltünk, h most akkor mi, h....Kluivertinho írta:Most jöttem a moziból, a barátnőmmel néztük meg a Viharszigetet. Nekem nagyon tetszett, egész jól játszik benne DiCaprio, érdemes megnézni. Jó a cselekmény, nem olyan film, amelyiknél 20 perc után tudod, hogy mi a vége. Aztán a végén a csavar, amire nem is számítasz. No, de elég ennyi, tessék moziba menni és megnézni!
gergo9 írta:
Amikor láttam nagyon tetszett, most visszagondolva is elég jó, de azért kicsit visszavettemKrojf írta:A "Doctor Parnassus és a képzelet birodalma" című filmet ki látta?
Valamikor meg szeretném nézni, mivel nemsokára vetíteni fogjuk és rá akarok szánni némi időt az életemből.
Amíg válaszoltok, addig ajánlok némi néznivalót: www.agorathemovie.com/
K.