Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...a Hősök - Angyal (első link) nekem se tetszett kb 3. hallgatásig...de utána csak az ment...sztem nagyon yo a szövege!Morminho írta:hú balboa nem rosz 2 szám az amit betettél![]()
jó ez a hősök... főleg a második nem gyengén jó
Thx.Erol Mc szexardi..balboa7 írta:...az "It's rite freestyle battle" -ön, a Gőzzel nyomta a srác...a Gőz csak plussz körbe 4-4 soros szövegekbe tudta csak lenyomni!Saviola írta:Mc Dc vs Gőz![]()
...itt letölthető, bár gyenge minőség!
...az "It's rite freestyle battle" -ön, a Gőzzel nyomta a srác...a Gőz csak plussz körbe 4-4 soros szövegekbe tudta csak lenyomni!Saviola írta:Mc Dc vs Gőz
...a D12-es póló mindent elárul!!!Charlie írta:http://hore.uw.hu/
C.
Mc Dc vs Gőz?balboa7 írta:...jah, nekem még nem szóltak!!!Saviola írta:Balboa kene nyitni egy rap topicot ha a modik nem tépik le az arcomat érte!![]()
![]()
...Charlie!!!...káromkodni tud a csávó!![]()
![]()
![]()
...de MC DC vs Gőz -nél maradok!!!
...jah, nekem még nem szóltak!!!Saviola írta:Balboa kene nyitni egy rap topicot ha a modik nem tépik le az arcomat érte!![]()
...körülményes!Morminho írta:a hip-hop.hu-ról nem lehet letölteni csak meghallgatni a zenéket???
Ezt a humortopicba lecciCharlie írta:http://rapidshare.de/files/4800752/hore.wav.html
Ez a jó zenebalboa értékeld
![]()
Honalp hozzá,Vendégkönyvet ajánlom![]()
http://hore.uw.hu/
C.
"Eládó kiádó most a rímem!"balboa7 írta:...Saviola!
..hát Deegora a Connection-ön belül gondoltam, de igaz, remélem tol valami újat, most hogy hazatért wales-ből!
...én annyira nem szeretem Bobacrome-ot, Akkezdet-et pedig én is hallgatom![]()
...ARTos-ról annyit, hogy amit a BeatSupport-on tol a "Sok mindent tudsz"-ban, az nekem bőven elég!![]()
...hát, igen...külföld, nálam is egyértelmű Nas, 2Pac..![]()
...Fanka sztem meg nagyon életszagú szövegeket ír...
...jah, és Maszkúra Erdélyből!...hát a legrííílebb arc!...lakodalmas,rock és rap zene!...meg ami a hazátlan balladájába művelnek??? - a legjobb!
Halotta hát..érettebbnek éretebb ez így van..vannak rajta jo szamok,de azert ..Morminho írta:a Hősöktől hallottam pár számot,pl Holtpont... az nem roszwww.hosok.hu/letoltesek/zene/bootleg/hosok_angyal.mp3
www.hosok.hu/letoltesek/zene/bootleg/hosok_pixa_rmx.mp3
...Fankadeli:
a Veletek című számmal robbant be a köztudatba. Már majdnem aláírt egy nagyobb lemezcéghez, de hála az égnek nem tette. Kiadót alapított, Night Child néven, ami a magyar underground egyik legnagyobb kiadója itt olvashat többet róla, aki akar!...Fankához annyit, hogy a Minden kincsem című lemezhez képest, az Isten hozott...ördög vihet című cumó, sokkal érettebb egyveleg...sztem...![]()
...esetleg valaki más hallotta???![]()
...ezt ő nyilatkozta még a nyáron!Morminho írta:Remélem igazad van és télleg lesz új SBM lemez...
www.hosok.hu/letoltesek/zene/bootleg/hosok_angyal.mp3Morminho írta:a Hősöktől hallottam pár számot,pl Holtpont... az nem rosz
Ehez még hozzáfűzném Deego-t ,aki hatalmas zenét csinál,Akkezdet Phiai (M.O. legjobb rapcsapat sztem..),Bobacrome vmint az egesz Waacum Airs,balboa7 írta:...nagyon sok ilyet lehet hallani, magyar előadásban...Taibi írta:Ez igen, tényleg jó szám...!
Kár, hogy kevés ilyet hallani....![]()
...ha van lehetőséged rá, és tetszenek az ilyen jellegű, életszerű muzsikák, akkor leírok pár saját kedvencet, akiktől hasonló jellegű zenét lehet hallani...
...Fankadeli - Isten hozott...ördög vihet (a legjobb lemez amit én MO-n belül valaha is hallottam, Feenoocchiz (már felbomlott, de megmaradt számai mind kedvencek, Siska Feenoocchi (az előbbi produkcióból kivált emberke, akit meg kell hallgatni és magával ragad a SiskaMánia)
, MC Gőz (az egyik legjobb hazai MC), ARTosCsaba (mind alapok, mind szöveg terén odaüt), Hősök (ezt sokan ismerhetik, és az egyik legjobb rapcsapat MO-n), Connections v Chump'yanz (aki szereti a partysabb, ragásabb zenét, a rappel keverve annak kötelező), Testament Rec (aki pl szereti DMX-et annak kötelező meghallgatni TM-et a csoportosulásból), na meg a fiatalok, Beta Cafgut Nabis mind 16-17 évesek, de nagyon tudják mit csinálnak
...nekem ők a kedvenceim!
![]()
...Ganxsta-ról meg annyit, hogy emberileg aaz egyik legjobb TV-s arc, de amit a zenében elkövet az egy kalap .... mint rapzene...már minősíti őket, hogy hogy sikerült elkészíteniük az első lemezüket, aki nem tudná az kicsit járjon utána és garantálom megfog lepődni...
![]()
...a Telepcsicskája, meg a magyar hős -ről, nem mondok semmit mer bannolnak!![]()
...de azt látom, hogy SubBass Szabit sokan szeretik, azoknak mondom, hogy ő is ott hagyott a lemezcéges társulással, és önerőből hamarosan jön az új lemeze, aminek az első maxija a "Nem vagyok ideges" címmel jelenik meg...![]()
...Aki még AC-n nőtt fel, azoknak annyit hogy 9-én jelenik meg az új album, amit már előrendelni lehet a hiphop.hu -n, és az új klipp pedig az AC honlapról elérhető...![]()
...meg még azt hozzáfűzném, hogy yo reklámmal a legnagyobb szarok is elathatóak, lásd: pákó, 50 cent, majka, dope, győzike....(bocs ha valakit megsértettem vele!)![]()
...na "csak" ennyit szerettem volna!