Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem azért de a szegények támogatása nem feltétlenül a legjobb dolog ezzel már próbálkoztak(szocializmus) és nem volt kifizetődő.Ha csak támogatod őket akk sose fog pénzt keresni mindig csak a segítségre fog várni ami nem jó dolog és olyan nincs a kapitalizmusban h mindenkinek ugyan úgy jól megy.Ez van el kell fogadni a szocializmus lehetne ésszerűsíteni, keverni a kapitalizmussal és talán az lenne a lehető legjobb gazdasági forma,de ez ahhoz elég bonyolult és túl kicsik vagyunk mi ahhoz h ezekbe érdemlegesen is beleszólhassunk.MessiFan írta:Mert van rá pénzük. 80 billió forintnak felel meg az építkezés ára. Ennyi pénzből talán az összes rászorulónak lehetne segíteni, hogy jobb élete legyen, de nem.
Mert van rá pénzük. 80 billió forintnak felel meg az építkezés ára. Ennyi pénzből talán az összes rászorulónak lehetne segíteni, hogy jobb élete legyen, de nem.daffy írta:szaudiak építkeznek. 1600m magas felhőkarcolót csinálnak
kérdem én: minek?
érdekes lesz minden esetre. nem könnyű egy ekkora épületet állva tartani. ott már komoly kilengés van,nagyon nehéz az épület és akkor még ott vannak a külső hatások. szél,földrengés(bárhol lehet),repülőkbowlinggolyo írta:Nem csak az arabok teszik azt hanem az összes állam csak ők nem feltétlenül építkezésben mutatják meg hanem gazdasági téren lásd az USA és a Szovjetunió közti versenyzést.daffy írta:tehát akkor azzal versenyeznek,hogy kinek a "f***a" nagyobb?! érdekesek ezek az arabok
Nem csak az arabok teszik azt hanem az összes állam csak ők nem feltétlenül építkezésben mutatják meg hanem gazdasági téren lásd az USA és a Szovjetunió közti versenyzést.daffy írta:tehát akkor azzal versenyeznek,hogy kinek a "f***a" nagyobb?! érdekesek ezek az arabok
tehát akkor azzal versenyeznek,hogy kinek a "f***a" nagyobb?! érdekesek ezek az arabokbowlinggolyo írta:Azért h mutassák h az ő gazdaságuk sokkal előrébb áll mint a környező országoké,ami nem igaz,de a térség vezető szerepének betöltéséről is dönthet ez az építkezésdaffy írta:szaudiak építkeznek. 1600m magas felhőkarcolót csinálnak
Azért h mutassák h az ő gazdaságuk sokkal előrébb áll mint a környező országoké,ami nem igaz,de a térség vezető szerepének betöltéséről is dönthet ez az építkezésdaffy írta:szaudiak építkeznek. 1600m magas felhőkarcolót csinálnak
ehh... még az milyen, hogy felrántanak mellé egy 80 ezres várost is.daffy írta:szaudiak építkeznek. 1600m magas felhőkarcolót csinálnak
hetesen hallgathatoda némán kívül 1-10-ig van beosztva.
hány szakaszra van beosztva a hangerő?csabooo írta:nokia c5-n hallgatom a zenét a legtöbbet, mint írtam a leghangosabbtól 3 hangerővel visszább.
de akkor csak úgy megközelítőleg mennyi a hang erő ? 75-n fölül, vagy alúl ?
ez függ attól,hogy min hallgatod a zenét. ha pc-n,akkor milyen a hangkártya,alaplap,fülhallgató,hány ohmos,db?,milyen minőségű a zene,a szoftver,de még az adott zenén belül is változhat. szóval ezt így nem lehet megmondani.csabooo írta:sziasztok!
egy kérdésem lenne, kicsit fura, de ne nézzetek hüjének kérlek
szóval pontos infó kéne arról hogy amikor fülhallgatóval hallgatod a zenét, (a legerősebb hangerőtől 3-al visszább) az mennyi decibel ? csak mert nem szeretnék idő előtt megsüketülni, mert max 75 decibel érheti a fület utána már károsodik.
válaszokat előre is köszi!
az én fejhallgatóm max 108 DB-t tud, gondolom egy kisebb füles kevesebbet, szal ha max hangerőn kb. ennyi a terheléscsabooo írta:sziasztok!
egy kérdésem lenne, kicsit fura, de ne nézzetek hüjének kérlek
szóval pontos infó kéne arról hogy amikor fülhallgatóval hallgatod a zenét, (a legerősebb hangerőtől 3-al visszább) az mennyi decibel ? csak mert nem szeretnék idő előtt megsüketülni, mert max 75 decibel érheti a fület utána már károsodik.
válaszokat előre is köszi!
2000ftba van a sportorvosi ha november óta nem változott, de a csoda honlapjukra elfelejtették feltenni az árlistátkudu írta:Nem tudja valaki, hogy ha sportorvosi kivizsgálásra szeretnék menni /nem sportorvosi igazoláshoz kell, csak saját magam miatt/, akkor az úgy mennyibe kerül?
Helyileg Debrecenről lenne szó.
Ugyanez volt a Transformers 1 -ben... azért fagyasztották Megatront, hogy lelopják onnan a technológiát.torrentkiller írta:Hát biztos az ufókon látták az amcsik a szénszálat először, csak 10 évbe telt mire rájöttek hogyan lehet gyártani
lehet,hogy nem véletlenül képzeli így mindenkitorrentkiller írta:...
daffy írta:lehet.
egyébként egy kis érdekesség:
ugye azt állítják,hogy szénszálas anyag volt a 47es ufok-on.az egyetlen hiba,hogy a szénszálat 10 évvel később fedezték fel az usa-ban.
lehet.Krisztian91 írta:Szerintem még azt is cáfolnák, rasszista vagy mert leufozod a másikat.daffy írta:biztos te voltál az a gané,aki elkezdte terjeszteni.
soha semmit nem fognak beismerni,amely hatással lehet az emberiség mindennapjaira,csak ha már az ufok integetnek az utcán.
Szerintem még azt is cáfolnák, rasszista vagy mert leufozod a másikat.daffy írta:biztos te voltál az a gané,aki elkezdte terjeszteni.
soha semmit nem fognak beismerni,amely hatással lehet az emberiség mindennapjaira,csak ha már az ufok integetnek az utcán.
biztos te voltál az a gané,aki elkezdte terjeszteni.Ilúvatar írta:Na vajon miért nem voltam meglepve?daffy írta: szerk: a cikket cáfolták