Kalap1988 írta:...
pont ezért írtam 2 olyan vitamint,melyet kifejezetten sportolóknak,azon belül testépítőknek fejlesztett ki európa legnagyobb táplálékkiegészítő gyártója és nem a kiskegyed ajánlata

nekem működött és számomra ez az egy fontos. ezért javasoltam bátran a kollégának és azért,mert a sportszakma talán 2 legjavasoltabb vitaminja,márpedig a testépítőknél válogatottabb ételeket aligha fogyaszt bárki is.
ui: nem engedhetem meg magamnak,hogy az összes vitamint és ásványi anyagot gyümölcsből egyem meg,mert azzal annyi cukrot vinnék be,hogy bekómálok
szerk: az,hogy te egészséges vagy a hétköznapi kaják mellett,az genetika. az ilyen hulladékok,mint én,betegeskedünk. gondolom a srác is próbált gyümölcsöt enni és feltételezem ő is házi koszton élt,de ennek ellenére beteg. ez ismét a te szerencsédre mutat rá. ha egészséges lenne a gyümölcstől,szerintem nem kérne tippeket "hardcore" szerekre
Akkor már itt is elgondolkodhatunk, hogy amit te gyümölcs-koncetrátumnak hiszel, valóban az-e. Sok helyen kimutatták már, hogy a legtöbb gyógyiban sima c vitamin van. Az emberek attól gyógyulnak meg, mert azt hiszik, valami hasznosat vesznek be, közben nem.
csak példa volt a gyümölcs koncentrátum,nem kell szó szerint érteni. nyilván nem darált almát tartalmaz(viszont ha utána olvasol az oldalon,amit linkeltem mellé,akkor láthatod,hogy 1-2 összetevőnél oda van írva a származása).ha a bérescsepptől gyógyul meg,akkor szedjen azt,nekem édesmindegy,csak írtam,hogy nekem és sok társamnak ez bevált.
neked is csak azt tudom írni,ez nem cetebe,meg centrum tabletta. ha nem működne,nem szedné többmillió sportoló. a többibe nem mennék bele,ha érdekel olvass utána