Nem rossz film, de a f.satós horrortól messze van.miihii írta:Szintén éjjel az RTL-en lesz a Ház a Kísértet hegyen c. horror 23:35től.Állítólag király,bár én nem láttam...

Nem rossz film, de a f.satós horrortól messze van.miihii írta:Szintén éjjel az RTL-en lesz a Ház a Kísértet hegyen c. horror 23:35től.Állítólag király,bár én nem láttam...
igazad van, azokról el is feledkeztem, pedig a jó öreg Tommy Lee Jones is rosszfiút alakított az úszó erődbenozsimiki írta:
Ölve vagy Halva nagyon el van találva tényleg, legjobb filmje!![]()
Na meg még bírtam tőle az úszó és a száguldó erőd címűttöbbi nem tetszik sajnos. de ez a 3 bejött.
Úszó erődős erika ííílenyákos tortából kimászós jelenet nagyon már kiskoromban is![]()
Az úszó erőd az első filmes élményem. Kb 4-5 éves voltam amikor láttam előszőr már akkor nagyon megfogottozsimiki írta:
Na meg még bírtam tőle az úszó és a száguldó erőd címűttöbbi nem tetszik sajnos. de ez a 3 bejött.
Úszó erődős erika ííílenyákos tortából kimászós jelenet nagyon már kiskoromban is![]()
Ölve vagy Halva nagyon el van találva tényleg, legjobb filmje!Fecooo írta:
két filmjét szeretem nagyon, egyik se mai darab
-Ölve vagy halva
-Lángoló jég
különösen előbbi, ami szvsz nagyon jól sikerült filmje(de csak eredeti szinkronnal nézzétek, ne az ürülék szintű új retekklubos szinkronnal)
két filmjét szeretem nagyon, egyik se mai darabFernando írta:Lehet lehurrogtok, de szerintem az ismert színészek közül az egyik legborzasztóbb színész Steven Seagal. 2 féle téma van: tényleg a csihi-puhi, meg a világmegváltó, még talén van egy 3.: a kettő kombinálva (pl Tűz a mélyben). Borzalmas.miihii írta:Régebben igen csíptem Steven Seagal filmjeit.De amikor ráállt ezekre a Greanpeace jellegű témákra,elment tőle a kedvem.Na,most találtam egy tavalyi filmjét,gondoltam adok neki egy esélyt.
Könyörtelen csapás (Killswitch)
Asszem ez tette be a kaput végleg a filmjeivel kapcsolatban.Ez nem a világmegváltó vonal,hanem a régi,kőkemény zsarus történet.Egy sorozatgyilkost üldöz a filmben.A képi világa botrány.A verekedős jelenetekből semmi sem látszik szinte,rángatják a kamerát,mint a veszedelem.Mostanában ez jellemző,de ennyire hülyén megoldani...A sztori sem egy nagy vaszisz,de így az egész egy nagy rakás...
Annyi figyelemre méltó,h a nagy Sztív is öregszik.Már majdnem 6-7 percig kell ütni-vernie,falhoz csapkodnia egy rosszfiút,mire lent marad.És újdonság,h most már kapott ő is gazdagonRégebben egy-két hókuszpókusszal eldobálta az ellent,aztán pár koki és kampó.
Lehetetlen volt elérni őt,nemh még jól összeverjék.
A lényeg,h több S. S. filmet sztem nem nézek...
Ezért jó,hogy a világban rengeteg különböző ember él és mindegyiküknek más tetszik.Én sem tartom jó színészek,de azt elismerem,hogy volt egy-két jó filmje.Főelg azok számára akik szeretik ezt a fajta stílusát az akció filmeknek.Szerintem egy akció filmben nem a színészi játék a legfontosabb,hanem az a másfélórányi "akció" amitől ki tud kicsit kapcsolni az ember.Persze azok a világmegváltó filmjei már tényleg a szánalmas kategória felé húz,de hát kell ilyen is.Fernando írta: Lehet lehurrogtok, de szerintem az ismert színészek közül az egyik legborzasztóbb színész Steven Seagal. 2 féle téma van: tényleg a csihi-puhi, meg a világmegváltó, még talén van egy 3.: a kettő kombinálva (pl Tűz a mélyben). Borzalmas.
Lehet lehurrogtok, de szerintem az ismert színészek közül az egyik legborzasztóbb színész Steven Seagal. 2 féle téma van: tényleg a csihi-puhi, meg a világmegváltó, még talén van egy 3.: a kettő kombinálva (pl Tűz a mélyben). Borzalmas.miihii írta:Régebben igen csíptem Steven Seagal filmjeit.De amikor ráállt ezekre a Greanpeace jellegű témákra,elment tőle a kedvem.Na,most találtam egy tavalyi filmjét,gondoltam adok neki egy esélyt.
Könyörtelen csapás (Killswitch)
Asszem ez tette be a kaput végleg a filmjeivel kapcsolatban.Ez nem a világmegváltó vonal,hanem a régi,kőkemény zsarus történet.Egy sorozatgyilkost üldöz a filmben.A képi világa botrány.A verekedős jelenetekből semmi sem látszik szinte,rángatják a kamerát,mint a veszedelem.Mostanában ez jellemző,de ennyire hülyén megoldani...A sztori sem egy nagy vaszisz,de így az egész egy nagy rakás...
Annyi figyelemre méltó,h a nagy Sztív is öregszik.Már majdnem 6-7 percig kell ütni-vernie,falhoz csapkodnia egy rosszfiút,mire lent marad.És újdonság,h most már kapott ő is gazdagonRégebben egy-két hókuszpókusszal eldobálta az ellent,aztán pár koki és kampó.
Lehetetlen volt elérni őt,nemh még jól összeverjék.
A lényeg,h több S. S. filmet sztem nem nézek...
az alul felsoroltak nagy részével csak egyet tudok érteni...ozsimiki írta: olyan igazi besz.ratós horrort
Esetleg a The Descent szívbajosaknak nem ajánlottozsimiki írta: Holnap lesz nálam egy kis party...olyan igazi besz.ratós horrort (akár többet is) szeretném ha a ajánlanátoklehet mostani, kicsit régebbi is. írjatok többet ha több jót ismertek, köszi.
Hát én Az Álmos völgy legendáján nagyon kaksiztam, bár sokan lehúzták a filmet anno. Blair Witch? Hát nem vagyok nagy horroros, de mondjuk még a REC-ről hallottam, hogy durva.ozsimiki írta:Üdv all!
Holnap lesz nálam egy kis party...olyan igazi besz.ratós horrort (akár többet is) szeretném ha a ajánlanátoklehet mostani, kicsit régebbi is. írjatok többet ha több jót ismertek, köszi.
U.i.: Fűrész típusú filmeket ne, azok is jók,csak nem horror.
még elég régen valami szikla szeme (lehet nem ez volt a címe) be volt ide téve,arról valakinek vélemény? nah de várom az ajánlásokat, előre is köszi!
én még a Tükrök című filmet tudom ajánlani. elég fosós. vagy még nem biztos, hogy ez a címe Azért mert otthon voltál. ez lehet, hogy csak az alcím... de elég jóozsimiki írta:Üdv all!
Holnap lesz nálam egy kis party...olyan igazi besz.ratós horrort (akár többet is) szeretném ha a ajánlanátoklehet mostani, kicsit régebbi is. írjatok többet ha több jót ismertek, köszi.
még elég régen valami szikla szeme (lehet nem ez volt a címe) be volt ide téve,arról valakinek vélemény? nah de várom az ajánlásokat, előre is köszi!
Sziklák szeme (The Hills Have Eyes)ozsimiki írta:Üdv all!
Hát itt látszik, h senkinek se hasonló az ízlésvilága.rhynn írta:Lui: Becstelen Brygantik: az év filmje. Nincs ezen mit ragozni
Hallgass Csongorra és Miihii-re!kudu írta:Újfent a segítségeteket kérném!
Mivel vége már a Szökésnek, szeretnék valami másik sorozatot elkezdeni nézni.
Eddig 3 évad ment le,most fog beindulni a 4. (egy rész már ki is jött előzetesben).A címszereplő egy rendőr,egész pontosan egy vérnyom-elemző.Hivatalosankudu írta: Dexter