Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.02. 20:45:12

miihii írta:Szintén éjjel az RTL-en lesz a Ház a Kísértet hegyen c. horror 23:35től.Állítólag király,bár én nem láttam...
Nem rossz film, de a f.satós horrortól messze van. :) Mindenesetre én ma megnézem, ha már így szóltál. :)
miihii
KHAL

2009.09.02. 20:36:35

Az Úszó Erőd ma lesz az RTL Klubon,21:20tól :D
Én is naon szeretem ezt a filmjét,az Ölve vagy halva-t,a NICO-t ,Halálra jelölve,Törvényre törve...Tényleg egészen addig elég jó,szórakoztató filmeket csinált,amíg el nem kapta ez a "Greenpeace-es",spirituális lendület.
Még annyit megjegyeznék,h az általam írt filmben már akkora,mint egy hegyomlás.Rendesen akkora feje van,mint egy kisebb földgömb.Hosszú haj nuku :shock:
Fernando!
Nem lesz hurrogás,mert ebben egyetértünk sztem mindannyian.Nincs ember a világon,aki a színészi játéka miatt nézi a filmjeit :lol: A mimikája vetekszik egy arcideg bénult emberével.De jól állt neki a pókerarcú,zord zsaru,aki hanyag eleganciával gépeli a rosszakat.Tetszik a stílusa,ez az aikidos cucc sirály,ahogy előadja.

Miki!
Szintén éjjel az RTL-en lesz a Ház a Kísértet hegyen c. horror 23:35től.Állítólag király,bár én nem láttam...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.09.02. 20:16:08

ozsimiki írta:
Ölve vagy Halva nagyon el van találva tényleg, legjobb filmje! :wink:

Na meg még bírtam tőle az úszó és a száguldó erőd címűt :D többi nem tetszik sajnos. de ez a 3 bejött.

Úszó erődős erika ííílenyákos tortából kimászós jelenet nagyon már kiskoromban is :P :lol:
igazad van, azokról el is feledkeztem, pedig a jó öreg Tommy Lee Jones is rosszfiút alakított az úszó erődben :D

szóval akkor javítom magam: nem 2, hanem 4 filmje tetszik Sztivinek :D
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.02. 18:33:35

ozsimiki írta:
Na meg még bírtam tőle az úszó és a száguldó erőd címűt :D többi nem tetszik sajnos. de ez a 3 bejött.

Úszó erődős erika ííílenyákos tortából kimászós jelenet nagyon már kiskoromban is :P :lol:
Az úszó erőd az első filmes élményem. Kb 4-5 éves voltam amikor láttam előszőr már akkor nagyon megfogott :roll:
Az ő filmjei legalábbis számomra igazi nyugtató filmek. Nem kell sokat agyalni rajta csak a full a action van benne.
Fiatalabb koromban bejöttek az ilyen tipusú filmek, most már kevés legalábbis nekem.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Benga
Entrenador del Barça

2009.09.02. 18:17:00

Na végeztem a Skins harmadik évadával.
Ha átlagolnom kell a három évadot akkor simán 10/9. Kijelenthetem, hogy ez a legjobb sorozat amit eddig láttam. Természetesen számomra,előtte a HIMYM-t néztem végig és az se rossz,(sőt imádom azt is) de ez valahogy jobban megérintett, meg közelebb is állt hozzám témájában és ugye korosztályban is. Kb mindkettő hasonlóan vicces, de a drámai részek nagyon komolyra sikeredtek, tényleg üt.
Most így kicsit rossz, mert hiányolom eléggé :D De februárban jön a 4. évad.
Az első két évad szereplőgárdája talán kicsikét erősebb volt. De itt is volt pár eltalált szereplő, pl Freddie, vagy Cook aki amúgy végig rettentő ellenszenves volt, mégis tudtam kicsit sajnálni őt itt-ott. JJ-nél volt a legkövethetőbb a karakterfejlődés talán, szóval mélyebbről indult, de behozta a többieket, elején eléggé kilógott negatív értelemben. Effy meg :shock: a végén nem tudom mit akartak ezzel, szerintem jobban is megoldhatták volna, ez egy apró hiba. Ismét mindenkinek csak ajánlani tudom, az amcsi tinisorozatok ehhez képest sehol sincsenek.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.02. 18:11:56

Fecooo írta:
két filmjét szeretem nagyon, egyik se mai darab :D

-Ölve vagy halva
-Lángoló jég

különösen előbbi, ami szvsz nagyon jól sikerült filmje(de csak eredeti szinkronnal nézzétek, ne az ürülék szintű új retekklubos szinkronnal ;) )
Ölve vagy Halva nagyon el van találva tényleg, legjobb filmje! :wink:

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.09.02. 17:51:47

Fernando írta:
miihii írta:Régebben igen csíptem Steven Seagal filmjeit.De amikor ráállt ezekre a Greanpeace jellegű témákra,elment tőle a kedvem.Na,most találtam egy tavalyi filmjét,gondoltam adok neki egy esélyt.
Könyörtelen csapás (Killswitch)
Asszem ez tette be a kaput végleg a filmjeivel kapcsolatban.Ez nem a világmegváltó vonal,hanem a régi,kőkemény zsarus történet.Egy sorozatgyilkost üldöz a filmben.A képi világa botrány.A verekedős jelenetekből semmi sem látszik szinte,rángatják a kamerát,mint a veszedelem. :roll: Mostanában ez jellemző,de ennyire hülyén megoldani...A sztori sem egy nagy vaszisz,de így az egész egy nagy rakás...
Annyi figyelemre méltó,h a nagy Sztív is öregszik.Már majdnem 6-7 percig kell ütni-vernie,falhoz csapkodnia egy rosszfiút,mire lent marad.És újdonság,h most már kapott ő is gazdagon :shock: Régebben egy-két hókuszpókusszal eldobálta az ellent,aztán pár koki és kampó. 8) Lehetetlen volt elérni őt,nemh még jól összeverjék.
A lényeg,h több S. S. filmet sztem nem nézek...
Lehet lehurrogtok, de szerintem az ismert színészek közül az egyik legborzasztóbb színész Steven Seagal. 2 féle téma van: tényleg a csihi-puhi, meg a világmegváltó, még talén van egy 3.: a kettő kombinálva (pl Tűz a mélyben). Borzalmas.
két filmjét szeretem nagyon, egyik se mai darab :D

-Ölve vagy halva
-Lángoló jég

különösen előbbi, ami szvsz nagyon jól sikerült filmje(de csak eredeti szinkronnal nézzétek, ne az ürülék szintű új retekklubos szinkronnal ;) )
sneco7
Capitá del Barça

2009.09.02. 16:48:40

Fernando írta: Lehet lehurrogtok, de szerintem az ismert színészek közül az egyik legborzasztóbb színész Steven Seagal. 2 féle téma van: tényleg a csihi-puhi, meg a világmegváltó, még talén van egy 3.: a kettő kombinálva (pl Tűz a mélyben). Borzalmas.
Ezért jó,hogy a világban rengeteg különböző ember él és mindegyiküknek más tetszik.Én sem tartom jó színészek,de azt elismerem,hogy volt egy-két jó filmje.Főelg azok számára akik szeretik ezt a fajta stílusát az akció filmeknek.Szerintem egy akció filmben nem a színészi játék a legfontosabb,hanem az a másfélórányi "akció" amitől ki tud kicsit kapcsolni az ember.Persze azok a világmegváltó filmjei már tényleg a szánalmas kategória felé húz,de hát kell ilyen is. :wink:

Egyébként én Bruce Willis filmjeivel vagyok úgy,hogy bármelyik jöhet,mindegyiket el tudom nézni.Mondjuk őt amúgy is jobb színésznek is tartom,mert azért neki több stílusban is vannak maradandó alkotásai. De ahogy mondtam akinek tetszik ez a stílus,annak mindegy,h jó-e a színész vagy sem.A szórakozás a lényege az ilyen filmeknek!Gondolom én! :wink: :)
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.02. 16:36:00

miihii írta:Régebben igen csíptem Steven Seagal filmjeit.De amikor ráállt ezekre a Greanpeace jellegű témákra,elment tőle a kedvem.Na,most találtam egy tavalyi filmjét,gondoltam adok neki egy esélyt.
Asszem ez tette be a kaput végleg a filmjeivel kapcsolatban.Ez nem a világmegváltó vonal,hanem a régi,kőkemény zsarus történet.Egy sorozatgyilkost üldöz a filmben.A képi világa botrány.A verekedős jelenetekből semmi sem látszik szinte,rángatják a kamerát,mint a veszedelem. :roll: Mostanában ez jellemző,de ennyire hülyén megoldani...A sztori sem egy nagy vaszisz,de így az egész egy nagy rakás...
Annyi figyelemre méltó,h a nagy Sztív is öregszik.Már majdnem 6-7 percig kell ütni-vernie,falhoz csapkodnia egy rosszfiút,mire lent marad.És újdonság,h most már kapott ő is gazdagon :shock: Régebben egy-két hókuszpókusszal eldobálta az ellent,aztán pár koki és kampó. 8) Lehetetlen volt elérni őt,nemh még jól összeverjék.
Lehet lehurrogtok, de szerintem az ismert színészek közül az egyik legborzasztóbb színész Steven Seagal. 2 féle téma van: tényleg a csihi-puhi, meg a világmegváltó, még talén van egy 3.: a kettő kombinálva (pl Tűz a mélyben). Borzalmas.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kurdt
Megmentő :)

2009.09.02. 16:09:51

ozsimiki írta: olyan igazi besz.ratós horrort
az alul felsoroltak nagy részével csak egyet tudok érteni...

a korai (1977-'86) Wes Craven-filmek (Hills have Eyes, Elm Street, stb.), ezenkívül Tobe Hooper és George Romero (Zombis vonal) filmek közt vannak elég jók, nameg az alap, a Ragyogás egyik kedvenc rendezőmtől abszolút kedvenc színészemmel :D
Emellett én még szerelmes vagyok a régi (20as 30as évek) Fritz Lang horrorjaiba (Dr. Mabuse), de az nem "besz.ratós".

ja és persze ott van michael powell 1960as Kamerales (Peeping Tom)

egy kicsivel offabb mint fent: ha bejön a zombis dolog akkor a Shuan of the dead c. filmet muszáj látni!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kurdt 2009.09.02. 16:50:49-kor.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Guardiola
Capitá del Barça

2009.09.02. 16:01:48

ozsimiki írta: Holnap lesz nálam egy kis party...olyan igazi besz.ratós horrort (akár többet is) szeretném ha a ajánlanátok :) lehet mostani, kicsit régebbi is. írjatok többet ha több jót ismertek, köszi.
Esetleg a The Descent szívbajosaknak nem ajánlott :shock: :)
Ha szeretitek a zombis filmeket akkor meg: Dawn of the Dead
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.09.02. 15:40:54

ozsimiki írta:Üdv all!

Holnap lesz nálam egy kis party...olyan igazi besz.ratós horrort (akár többet is) szeretném ha a ajánlanátok :) lehet mostani, kicsit régebbi is. írjatok többet ha több jót ismertek, köszi.

U.i.: Fűrész típusú filmeket ne, azok is jók,csak nem horror.

még elég régen valami szikla szeme (lehet nem ez volt a címe) be volt ide téve,arról valakinek vélemény? nah de várom az ajánlásokat, előre is köszi!
Hát én Az Álmos völgy legendáján nagyon kaksiztam, bár sokan lehúzták a filmet anno. Blair Witch? Hát nem vagyok nagy horroros, de mondjuk még a REC-ről hallottam, hogy durva.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.09.02. 15:24:58

SOS-ben kellene nekem egy film,az a címe,hogy A mocskos zsaru.... :D
felirat kizárva,csak szinkronnal a jó..ha valaki tudna esetleg segíteni,annak nagyon hálás lennék!
miihii
KHAL

2009.09.02. 15:14:01

Régebben igen csíptem Steven Seagal filmjeit.De amikor ráállt ezekre a Greanpeace jellegű témákra,elment tőle a kedvem.Na,most találtam egy tavalyi filmjét,gondoltam adok neki egy esélyt.
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.09.02. 12:11:27

Holnap lesz nálam egy kis party...olyan igazi besz.ratós horrort (akár többet is) szeretném ha a ajánlanátok :) lehet mostani, kicsit régebbi is. írjatok többet ha több jót ismertek, köszi.

még elég régen valami szikla szeme (lehet nem ez volt a címe) be volt ide téve,arról valakinek vélemény? nah de várom az ajánlásokat, előre is köszi!
én még a Tükrök című filmet tudom ajánlani. elég fosós. vagy még nem biztos, hogy ez a címe Azért mert otthon voltál. ez lehet, hogy csak az alcím... de elég jó

szerk.: Hivatlanok a film címe :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Puyol05 2009.09.02. 15:32:45-kor.
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
miihii
KHAL

2009.09.02. 11:36:22

Sziklák szeme (The Hills Have Eyes)
Ennek van már második része is.Én láttam őket és tudom ajánlani.Sztem igen jó film mind a kettő.
Az első arról szól,h egy család megreked egy kihalt környéken,mert letérnek az útról.És egy eltorzult család,akik már régóta ott lapulnak a sziklák közt,cseszegetik őket rendesen.
A másodikban pedig katonák tévednek a területükre és megy a hajkurászás.

Még gondolkodom vmi jó kis filmen,ha van vmi,jelzem!

Köszi :wink: el is kezdtem szedni mindkettőt. Ozsi

Trélerek,kedvcsinálónak:
http://www.youtube.com/watch?v=O76m3kpgPTQ
http://www.youtube.com/watch?v=xNms2gGt ... re=related
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.02. 11:25:40

Üdv all!

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.09.02. 09:51:23

rhynn írta:Lui: Becstelen Brygantik: az év filmje. Nincs ezen mit ragozni :)
Hát itt látszik, h senkinek se hasonló az ízlésvilága. :roll:
Kép
Guardiola
Capitá del Barça

2009.09.02. 01:27:05

imdbn szeptember 21re írják a 4. évad első részét.
gonosz
Jugador d'estrella

2009.09.02. 01:11:14

Ki tud valamit a Heroesról??? Tudom, hogy már nem az igazi, de azért jó lenne, ha folytatnák. Mikor várható?
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Guardiola
Capitá del Barça

2009.09.02. 00:28:41

A Sopranost én is csak ajánlani tudom nagyon jó kis sorozat. 24-ből csak pár részt láttam az alapján az sem tűnt rossznak.
A How i met your mother se rosz de véleményem szerint nem ér fel a Friendsel különben sok tekintetben mutat hasonlóságot.

Ha szereted a scifit akkor a 4400-at érdemes megnézni szerintem jobb mint a Heroes. (imdb).

Ami még nagyon tetszett az a Carnivàle (imdb) mindenkinek csak ajánlani tudom. Izgalmas , néha borzongós de végig nagyon hangulatos.

Aki meg szereti a háborús témájú filmeket ott van a Band of Brothers (imdb). Mást nem is mondok róla csak azt, hogyha most kéznél lenne újra tudnám nézni :)

Mindháromban (4400, Carnivàle, Band of Brothers) van egy közös jellemvonás, sok sorozattal ellentétben a teljes forgatókönyv megvolt amikor nekikezdtek forgatni, ettől a történet kerek egész, nincsenek elvarratlan szálak, látszik, hogy amikor elkezdték tudták, hogy mi lesz a vége. (bár azt hiszem a 4400 3 szezonra volt tervezve, sőt be is fejezték, majd közönségkívánatra csináltak egy 4. évadot)
kurdt
Megmentő :)

2009.09.01. 22:38:10

kudu írta:Újfent a segítségeteket kérném!

Mivel vége már a Szökésnek, szeretnék valami másik sorozatot elkezdeni nézni.
Hallgass Csongorra és Miihii-re!

24, Shield, The Wire, Sopranos, Oz, How i met your mother, bár az kicsit más és esetleg a Dexter, bár az nekem annyira nem jött be
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
miihii
KHAL

2009.09.01. 22:30:45

kudu írta: Dexter
Eddig 3 évad ment le,most fog beindulni a 4. (egy rész már ki is jött előzetesben).A címszereplő egy rendőr,egész pontosan egy vérnyom-elemző.Hivatalosan :wink: Privátban pedig sorozatgyilkos :P De csak a gondos kutatómunka után kiválasztott áldozatokat gyilkolássza le,akik a saját(os) szabályrendszerébe beleférnek és tényleg elkövettek vmit,amit megúsztak.
Nagyon komolyan fel vannak építve az egyes évadok szálai.Sztem megér egy próbát és max 2-3 rész után rájössz,h érdekel e vagy sem.De tuti ajánlós!

Alább már felsoroltak párat,ezek közül a Hősöket,a Kemény Zsarukat én is támogatom (a többit nem láttam).Ezeken kívül természetesen az alapok:
A drót (The Wire) és a Maffiózók (The Sopranos).Bár ezek már nem mai "gyerekek",de ha eddig kimaradtak,akkor van mit pótolni. :wink:

Más.
Megnéztem a
Viszlát Bajnok! (Resurrecting The Champ) c. filmet.
Nekem tetszett,jó kis történet S. L. Jacksonnal és J. Hartnettel.
A fiatal újságíró nagy dobásra készül,ezért mélyriportot készít egy lecsövesedett ex-nehézsúlyúval.Megjelenik,óriási siker.Igen ám,de kiderül,h .... :-#

Még egy filmről szót ejtenék,de ez a NEM ajánlom kategória.
Maffiás testőr (Bodyguard-The new beginning)
Bakker,ez mekkora egy híg kaksi! :roll: Sztem nem érdemes időt szakítani a próbájával sem. [-X
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.09.01. 22:40:58-kor.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.09.01. 21:29:47

sorozatgokról: kedvenceim közé tartozik a Chuck, Dexter, Family guy, mindegyiket csak ajánlani tudom mert engem nagyon lekötöttek

most néztem meg az Árvaházat (2007, El Orfanato) és nagyon tetszett a hangulata, hihetetlen jó az egész viszont a végénél egy dolog nem tiszta, leírná valaki nekem aki már látta?

most tulajdonképp a nő mikor halt meg? és a fiára akkor hogy akadt rá? nekem kicsit kavaros volt az is hogy kerültek oda a volt játszótársai a legvégén, bár ez gondolom azzal magyarázható hogy meghalt
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Válasz küldése