Nos, nekem is szemet szúrt, mert óriási egyéniségnek tartom Tarantinót, s most talán egy újabb kultfilmet hozott össze.
Más, láttam Maxilopez rövid véleményét. nos, nem tudom, az megállja a helyét, hogy a jó rajzfilmekből nem lehet kinőni, de ebbe aligha tartozik bele a Star Wars - Klónok Háborúja
Én ha tehetem, szívesen nézem a Cartoon Network-t, persze a színvonal nagyott esett, de még mindig vannak nagy kedvencek.
Tom & Jerry (sokan nem is tudják, többszörös Oscar-díjas), Looney Tunes, Chowder, Álmok háza, Nyomi szerencsétlen utazásai, vagy ha eltekintek a CN-től, akkor a Simpson család, a Gumimacik, Runcájsz, Hupikék törpikék, Spongyabob, Cápali és Cápeti, Mekk Elek, Kacsamesék, Chip & Dale, Kisszifúr, Family Guy.
Sokan közülük kihaltak és újak, többnyire szánalmas dolgok léptek helyükbe (elég csak Ben10). Animációs filmeknél még szerencsésre találni nagyon jókat kortól függetlenül. Nekem a favorit a Némó nyomában, de a Sövényen túl, vagy a Wall-e is pazar, s legalább visszaadnak kicsit a gyerekkori csodálatos világból. Nyilván sok mindent nem említettem.