Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Próbáld meg ilyen online filmes oldalakon.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
A segítségetekre lenne szükségem. a Step up 2 c. filmhez kellene egy torrent, de bárhol találnék, meghívásos torrent oldalakon van csak. Aki tud segíteni, linkeljen egyet.. előre is köszönöm!
Ment egy pü!danikaa10 írta:Valaki tudna adni egy linket ahonnan magyarul, viszonylag jó minőségűen le tudnám tölteni a Másnaposok című filmet, állítólag nagyon jó.
http://isohunt.com/torrents/?ihq=step+up+2Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
A segítségetekre lenne szükségem. a Step up 2 c. filmhez kellene egy torrent, de bárhol találnék, meghívásos torrent oldalakon van csak. Aki tud segíteni, linkeljen egyet.. előre is köszönöm!
Az előzetes alapján tetszett a dolog,és nemrég láttam egyben az első évadot torrenten.Most,h ajánlod (nah,persze nem egyedül!ozsimiki írta:számomra új sorozatom:
Chuck![]()
![]()
természetesen az eksön jelenetekbe bele lehetne kötni,de a sorozat inkább vígjáték,és egyben olyan esetlegesen "aranyos" mint a főszereplő karaktere. első évadot magyarul szedtem le és néztem meg, szerintem nagyon el van találva a magyar szinkron ennél, második még csak eredetibe van,így így álltam neki, szerencsére hamar megszoktam az eredetit.
3.évad elvileg jövő tavasszal jön.
Láttam angolul a 2. évadot is, hát az eléggé nagy volt szerintem. Főleg az évadfinálé ütött nagyotSlither írta:Tényleg egész sorozat, bár kicsit kezd ellaposodni.ozsimiki írta:számomra új sorozatom:
Chuck![]()
![]()
természetesen az eksön jelenetekbe bele lehetne kötni,de a sorozat inkább vígjáték,és egyben olyan esetlegesen "aranyos" mint a főszereplő karaktere. első évadot magyarul szedtem le és néztem meg, szerintem nagyon el van találva a magyar szinkron ennél, második még csak eredetibe van,így így álltam neki, szerencsére hamar megszoktam az eredetit.
Jó kis cliffhangerrel ért véget a mostani szezon, Chuck most már talán igazi kémként fog tudni funkcionálni.
Én is szétröhögöm magamat kedd esténként, de nekem a Minden lében 4 kanál c. sorozat is bejön, bár közel sem annyira, mint a Chuck!Slither írta:Tényleg egész sorozat, bár kicsit kezd ellaposodni.ozsimiki írta:számomra új sorozatom:
Chuck![]()
![]()
Jó kis cliffhangerrel ért véget a mostani szezon, Chuck most már talán igazi kémként fog tudni funkcionálni.
Tényleg egész sorozat, bár kicsit kezd ellaposodni.ozsimiki írta:számomra új sorozatom:
Chuck![]()
![]()
Nálam ez az első résznél kiderült... gáz az összes, annyira erőltetett h fájt mire megnéztemHouse írta:Óriási csalódás! Kik ezek a filmek, mi ez h Santi a Tottenhamben van? Olcsó, sz*r kölcségvetésű film. A focis jelenetek meg egyszerűen borzasztóak.adam_1519 írta:Ki látta a gool 3-at ? mert én igen de...
Fecooo írta:találtam egy igazi ritkaságot, amin igencsak meglepődtem.
egyikük 80, másikuk 70 éves!
http://vids.myspace.com/index.cfm?fusea ... D=38884736
sztem sokan vannak, akik az ő filmjeiken nőttek fel!(köztük persze én is)
Az éjjel én is megnéztem ezt a filmet.messi4ever írta: 1.
Meg néztem a közellenségek-et.
Johnny Depp rohadt jó volt benne. A film szerintem nagyon jó lett. Van egy két szaggatott rész benne. A csaj is jó benne, de Cristian Bale ismét jót alakított. Aki látta a Blöfföt( aki nem látta sürgősen nézze meg az alap műveltsség tárgyát képezo) annak a Tommy szerepét betöltő színész itt is előhozza állatságát a nézők nem ki örömére. ÖSszeségében 10/9-esre itélném.(16-os)
Nem valószínű, hogy lesz 4. rész, mert már az elején trilógiára tervezték.Forcabarca8 írta:goal 3 cinkes lett, de annyira nem gyenge. cinkes, mert nem santi a főszereplő, hanem az a 2 másik noname srác. elszúrták. nem kicsit. nagyon. és még nem látom jelét, h lenne 4... abban reménykedek, h arra azért összekapják magukat, és santi eligazol a barcába![]()
egyszer nézhető,ha bírod ezt az autóversenyzős témát akkor tetszeni is fog, egyébként közepes film.LM10 írta:Srácok mi a véleményetek a felpörgetve című filmről? Stallone a főszereplő és az F1-ről szól. Tegnap késő este volt a Viasaton, és alig láttam tegnap már vmit belőle+már eléggé rég is láttam, szal lehet, h beszerzem.
Óriási csalódás! Kik ezek a filmek, mi ez h Santi a Tottenhamben van? Olcsó, sz*r kölcségvetésű film. A focis jelenetek meg egyszerűen borzasztóak.adam_1519 írta:Ki látta a gool 3-at ? mert én igen de...
Nekem tetszettLM10 írta:Srácok mi a véleményetek a felpörgetve című filmről? Stallone a főszereplő és az F1-ről szól. Tegnap késő este volt a Viasaton, és alig láttam tegnap már vmit belőle+már eléggé rég is láttam, szal lehet, h beszerzem.