Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is lenne kedvem, mondjuk már én sem fociztam versenyszerűen kb egy éveRobcsyy írta:felőlem mehet, bár ezer éve nem fociztamRinku írta:Kinek lenne itt kedve Nyíregyházán egy össznépi Barcás focira?Elsősorban a nyíregyháziakhoz szólnék, a stadkában valamikor szóbeli érettségi vége után össze kellene gyűlni és nyomni egy kis labdarúgást!
Kit érdekelne a dolog?
A részleteket megbeszéljük egy másik időpontban, még nincs semmi sem lefixálva, csupán közvéleménykutatás jellegű a hozzászólás, eddig!
felőlem mehet, bár ezer éve nem fociztamRinku írta:Kinek lenne itt kedve Nyíregyházán egy össznépi Barcás focira?Elsősorban a nyíregyháziakhoz szólnék, a stadkában valamikor szóbeli érettségi vége után össze kellene gyűlni és nyomni egy kis labdarúgást!
Kit érdekelne a dolog?
A részleteket megbeszéljük egy másik időpontban, még nincs semmi sem lefixálva, csupán közvéleménykutatás jellegű a hozzászólás, eddig!
Oké, köszi, akkor más hely után kell nézniSlither írta:Már egy jó ideje minden helyet lefoglaltak. A különteremben talán azért be tudtok ülni az ajtó melletti padra, csak az nincs a legjobb szögben...bence-barca írta:60%, h egy haverommal mennék Paulnerba.
Lenne ott még hely v. már foglalt? Csak mert úgy terveznénk, ha végül úgy adódna, h csak ketten maradunk.
Már egy jó ideje minden helyet lefoglaltak. A különteremben talán azért be tudtok ülni az ajtó melletti padra, csak az nincs a legjobb szögben...bence-barca írta:60%, h egy haverommal mennék Paulnerba.
Lenne ott még hely v. már foglalt? Csak mert úgy terveznénk, ha végül úgy adódna, h csak ketten maradunk.
Ezzel itt mi újság???Krojf írta:Elment a Paulanernek az e-mailem a BL-döntő megtekintése ügyében.
Egyébként is a fővárosban leszek aznap.
A szállást pedig majd megoldjuk valahogyan...
Remélem el fanático földim is csatlakozik hozzám!
K.
Sajnos ez most nekem sem fog összejönni mert az nap szerenádozunkbarca 1986 írta:szerdán újabb közvetítés az offside-ban.
jön valaki?
én igen, bár most kocsival, tanulva a múlt hetiből (fejreálltam, szó szerint is)
Sajnos én most ebből kimaradok, mert péntekig órám van, csütörtökön meg egy elég komoly zh-t írok, meg amúgy se állok vmi jól benzinnel mostbarca 1986 írta:szerdán újabb közvetítés az offside-ban.
jön valaki?
én igen, bár most kocsival, tanulva a múlt hetiből (fejreálltam, szó szerint is)
Remélem hogy nem ez volt az első és egyben utolsó találkozó itt Nyiregyengergo9 írta:Remélhetőleg azért legközelebb vidámabb véget ér a mini fórumtali
Meg nem csak egy meccsnézés lesz benne.
A hely egészen parádés volt igényes és nevetségesen olcsó legalább is azokhoz képest amikhez mi szoktunk hozzá
Remélhetőleg a kamerás cuccból sem lesz semmi , eléggé b*ssza az agyamat.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 6200_n.jpgMihu írta:OkAmúgy egy facebook vagy iwiw profil linket bedobhatna mindenki aki jön mert tényleg ez így érdekes lesz
Nagyjából legalább legyünk már ismerősek egymásnak
Azt hiszem hogy ezen az alkalmon az az opció hogy Barca mezben leszek, nem fog sok eredményt hozni
![]()
Disz iz mí![]()
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 2392_n.jpg