Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
89Fecooo írta:off az off-ban:lluisllach89 írta: Szüleim 86-ban voltak ugyanígy, hál'Istennek ők is meggondolták magukat
csak nem te is jóminőségű csernobili évjárat vagy?![]()
(a másik tippem a 89
)
Majd előre leszögezem, hogy én választom a fiú nevet ő pedig a lánynevet.Bob_Marley írta: Nem kekecből mondom, de mi van ha a feleséged meg nem akarja, hogy Tibor legyen?
És mondjuk azt mondja a 2ik neve legyen csak Tibor?
Ezeket előre eldönteni nagyon nehéz!
Szép, s becsülendő dolog a hagyomány, de ha pl mást szeretne s szereted azt hiszem félre teszed a hagyományokat
off az off-ban:lluisllach89 írta: Szüleim 86-ban voltak ugyanígy, hál'Istennek ők is meggondolták magukat
Nem kekecből mondom, de mi van ha a feleséged meg nem akarja, hogy Tibor legyen?MessiFan írta:Ha nekem fiú gyerekem lesz akkor azt fogja kapni amit dédpapámtól papám, papámtól apám, és én apámtól vagyis a Tibor nevet.
Ha pedig lány akkor az anyjának adom a névadás lehetőségét
Szüleim 86-ban voltak ugyanígy, hál'Istennek ők is meggondolták magukatBob_Marley írta:Névválasztás az valóban egy nehéz ügy!
4-5 évvel ezelőtt én ha fiú gyerek akkor Zoltán, ha lány akkor Évát szerettem volna!
Nálam:messideco írta:Már szóba hozódott egyszer, de leírom én is a favoritaimat:
Fiúnév: Imre, Ádám,Péter,Ferenc
Női: Anita, Anna,Erzsébet.
A mi környékünkön: Galambos Nintendócsababarca írta:Tim írta:Érdekes linkre bukkantam:Anyakönyvi bejegyzésre alkalmas utónevek
Mit is mondhatnék..tisztában vagyok vele hogy milyen nehéz nevet találni a
leendő gyermeknek(egyszer majd elmesélem,zokogni fogtok),de vajon milyen elvetemült szülő az aki a lányát Balzsam néven küldi a nagybetűs életbe? Esetleg Árpádia(csak nem elirigyelték az Árpádot?),Epifánia,Britni,
Béta(nyilván még teszt verzió..)Peggi.
A fiúknak sem kell elkeseredni:Airton,Benvenútó,Bonaventúra,Dasztin,Olaf(a berserker)Periklész..Érdekes lenne egy statisztika hogy hányan viselik ezeket a neveket.Meglepődnék ha tíz feletti szám lenne.
Az én lakhelyemen van egy ilyen nevű kisgyerek: Lakatos MarlonbrandoDe van Gáspár Ronaldó is...
Helyi újságba mindig benne vannak az újszülött babák nevei, vannak mindig csemegék
Bob_Marley írta:Én egy hölgyet ismerek akinek a neve Inka, csak hát a vezetékneve Pál
Mára már sok idióta lett sajnos. Nem is olyan rég linkelte valaki,úgy nevezték el a srácot h Rácz Alekosz..... De ezek a Nintendo,Marlonbrando,Brendon,stb ezek a c-k "találmányai"....Tim írta:Érdekes linkre bukkantam:Anyakönyvi bejegyzésre alkalmas utónevek
leendő gyermeknek(egyszer majd elmesélem,zokogni fogtok),de vajon milyen elvetemült szülő az aki a lányát Balzsam néven küldi a nagybetűs életbe? Esetleg Árpádia(csak nem elirigyelték az Árpádot?),Epifánia,Britni,
A fiúknak sem kell elkeseredni:Airton,Benvenútó,Bonaventúra,Dasztin,Olaf(a berserker)Periklész..Érdekes lenne egy statisztika hogy hányan viselik ezeket a neveket.Meglepődnék ha tíz feletti szám lenne.
Itt még a vezetéknevek is kellő mennyiségű feszültséget és előítéletet gerjesztenek bennemcsababarca írta:Tim írta:Érdekes linkre bukkantam:Anyakönyvi bejegyzésre alkalmas utónevek
Az én lakhelyemen van egy ilyen nevű kisgyerek: Lakatos MarlonbrandoDe van Gáspár Ronaldó is...
Helyi újságba mindig benne vannak az újszülött babák nevei, vannak mindig csemegék
Tim írta:Érdekes linkre bukkantam:Anyakönyvi bejegyzésre alkalmas utónevek
Térdszorító + Fastum gél együttes alkalmazása és pihentetés - ha nem egy hét múlva sem jobb, akkor doki felkeresése.Rewolution5 írta:üdv! tudnátok ajánlani valamit? ... már hetek óta fáj a térdem..ha lépek vagy ha lépcsőzök, akkor olyan mintha egy tűvel szurdogálnának a térdembe ..nagyon kellemetlen..futni csak alig alig birok, holott lassan kezdődik a szezonValaki esetleg találkozott már ilyennel? MIt lehetne tenni ez ellen?
Lehet a Camp Nou-ból wifizett, ennyi pénzért kapott jelszót a BarcaWLAN-hozlui1698 írta: én 3000 juróra emlékszek és szép volt, hogy ott egyből valaki meg is cáfolta neki, de ő csak erősködött. aztán a klasszikus alatt is itt volt a fórumon.