Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jujj ez fáj. Mivel offtopic belefér, hogy megjegyezzem, hogy a magyarban nem létezik a meg van szűnve , passzív forma. Angolban igen, de a magyarban nem. Ne haragudj, nem akarlak bántani, csak erre mondom azt, amit a vicc második felében van: Hallod, olyan erotikus a hangod... A második felét nem írom le, mert alpári, de tudjátok mire gondolokmessideco írta:Múltkor volt téma. Kb. egy hónapja már, hogy meg van szűnve.
Jól mondják a srácok. Tényleg megszűnt.Gauchomester írta:Srácok! Van valaki, aki szokott Sztár Sportot venni szerdánként? A mai a harmadik szerda, hogy nem jelent meg aktuális szám, írtam nekik e-mailt, de semmi válasz. Valaki nem tud esetleg hírt, akár pletykát, hogy most megszűntek se szó se beszéd, vagy mi van velük?
Az már megszűnt. Nézd meg a Sztár Sport Facebookját,ha esetleg nekem nem hiszel.Gauchomester írta:Srácok! Van valaki, aki szokott Sztár Sportot venni szerdánként? A mai a harmadik szerda, hogy nem jelent meg aktuális szám, írtam nekik e-mailt, de semmi válasz. Valaki nem tud esetleg hírt, akár pletykát, hogy most megszűntek se szó se beszéd, vagy mi van velük?
Ha jól tudom megszűnt, volt is téma egy másik topicba, de nem vagyok benne biztos.Gauchomester írta:Srácok! Van valaki, aki szokott Sztár Sportot venni szerdánként? A mai a harmadik szerda, hogy nem jelent meg aktuális szám, írtam nekik e-mailt, de semmi válasz. Valaki nem tud esetleg hírt, akár pletykát, hogy most megszűntek se szó se beszéd, vagy mi van velük?
elolvastam, fele igaz szntem, még pedig az a fele, ami Oli kiejtéséről szólt.L.Messi 10 írta:Érdekesen fog kijönni a srác, ha nem a CR Béci nyer...
Annyiban megvédeném mindenképpen socio kollegát,h készpénznek sem lehet venni ezt a postot.Mert ez nem egy cikk Krojf koma,hanem egy sima bejegyzés,amit akár én is írhattam volna.Az egyik haverom kirakta arckönyvön is h itt a nagy leleplezés...Krojf írta:Koma!socio66 írta:hát,nem tudom.
én viszonylag folyamatosan figyelemmel követem a műsort,ha ezek a sírások,veszekedések,meg egyebek mind megjátszások,akkor a bentlévők nagyon jó színészek.
szerintem a beszavazásoknál voltak 'protekciósok',illetve az elején nagyjából elmondhatták hogy kinek mit kell képviselni,de hogy utána fél évig mindent és mindenkit irányítanak,úgy hogy mi ezt nem vesszük észre noha egyszerű emberekről van szó,hát..
elég hihetetlenül hangzik. egy ilyen levél pedig név nélkül nem lehet bizonyíték,ráadásul béci jövőbeli győzelmén kívül nem említ olyan dolgot,ami később számonkérhető lenne.
ennyi erővel leírhatta volna a következő két kiesőt,a legközelebbi generált vitát,vagy akármit ami kézzelfogható.
Vedd már észre végre, hogy MANIPULÁLNAK!!!
Elveszik a drága, jobbra, többre, nemesebbre való idődet ezzel a borzalommal!
A rengeteg kiskorú épül tőle lefelé, egyes kevesek hatalmasat kaszálnak vele, Te meg beveszed a cumit!
Ott van egy belsőstől minden fehéren-feketén, Te meg még mindig nem hiszed el, amit látsz???
Úgy érzem Nálad elérték a hatást, csak nehogy menthetetlenné váljál!
Inkább lázadnál az ellen, hogy becsaptak és hülyének néztek Téged!
Nyíljon már ki a szemed/szemetek végre!
K.
Szerintem minden mindennel összefügg és a kis hazugságok teremtik meg a nagyobbaknak a teret, a lehetőséget, de ti tudjátok. Nem ítélek el senkit, csak szomorúan olvasom, hogy olyan emberek, akikről értelmes dolgokról, értelmesen is lehet beszélgetni, ezt nézik, erről beszélnek ( és itt nem rád, sőt, főleg nem rád, gondolok, mert tőled keveset olvastam még erről a témáról). A fogyasztói társadalomnak épp az a lényege, hogy nem húz meg világos határokat a követendő, követhető, vagy épp nem követhető kategóriák közt. Elhomályosítva a dolgokat, bízva az emberek létező alantas vágyaiban. Persze először még csak a VV nem nagy hazugság Vagy miért pont ettől lenne bajom, mikor millió dolog van? ( ételeknél is szokták azzal védeni a szemetet, hogy nem ettől halunk meg stb.) . Aztán ez egyeseknél ( nem mindenkinél) eredményes és tovább fajul, a határok elhomályosodnak és egy szinttel lejjebb, vagy épp a fogyasztói társadalom szempontjából feljebb lép az illető delikvens, áldozat.socio66 írta:jó,amúgy én nem sz.rok be akkor sem,ha megrendezett az egész. ha ehhez igazítanám a napomat,ha rendszeresen szavaznék,ha érzelmeket váltana ki belőlem a műsor,akkor csalódnék és akkor mondhatnák hogy átvertek.
de mivel ez nem így van,így különösebben nem rendít meg a dolog.
bárcsak ez lenne a legnagyobb dolog a világon,amivel 'átvernek'.
Balázs azóta tényleg nem vezetett műsort?socio66 írta:hát,nem tudom.
én viszonylag folyamatosan figyelemmel követem a műsort,ha ezek a sírások,veszekedések,meg egyebek mind megjátszások,akkor a bentlévők nagyon jó színészek.
szerintem a beszavazásoknál voltak 'protekciósok',illetve az elején nagyjából elmondhatták hogy kinek mit kell képviselni,de hogy utána fél évig mindent és mindenkit irányítanak,úgy hogy mi ezt nem vesszük észre noha egyszerű emberekről van szó,hát..
elég hihetetlenül hangzik. egy ilyen levél pedig név nélkül nem lehet bizonyíték,ráadásul béci jövőbeli győzelmén kívül nem említ olyan dolgot,ami később számonkérhető lenne.
ennyi erővel leírhatta volna a következő két kiesőt,a legközelebbi generált vitát,vagy akármit ami kézzelfogható.
Koma!socio66 írta:hát,nem tudom.
Fecooo írta:van olyan, amihez nem kell netcsababarca írta:Más téma:
Használ valaki nokia e72 telefont? vagy e71et, vagy olyan nokiát,amiben GPS van?
Mert e72-t tervezek venni, vonzó a gps, csak nem tudom,hogy az ingyenes működik? mert ha ilyen netre felmászós a cucc az nem jó:D
Illetve,ha valaki használ,akkor benyomások e72ről érdekelnének.
upfone.hu-n nézegesd a symbian navigációkat
a Sygic meg az Ndrive tudtommal nem használ netet
van olyan, amihez nem kell netcsababarca írta:Más téma:
Használ valaki nokia e72 telefont? vagy e71et, vagy olyan nokiát,amiben GPS van?
Mert e72-t tervezek venni, vonzó a gps, csak nem tudom,hogy az ingyenes működik? mert ha ilyen netre felmászós a cucc az nem jó:D
Illetve,ha valaki használ,akkor benyomások e72ről érdekelnének.
hát,nem tudom.
Nem véletlen írtam 99,9%-otFecooo írta:nah ezt nem írtam volna a helyedben... jónéhányuknak még az értelmes beszéd is nehezükre esik, nemhogy az írás...Messithebest írta:
Ez nagyon nagy fake. Az RTLnél dolgozó emberek 99,9%-a tud normálisan írni... Szóval ennyit erről....
gondolom nem hallottál arról az esetről, amikor egy retkes klub bérenc meginterjúvolta Buttont... a csaj mindent tudott, csak angolul beszélni nem, és mégis engedték, h ő beszéljen a pilótával, szóval nagyon igényesek...
a kereskedelmi adóknál nem azok tudnak elhelyezkedni, akik valóban érdemesek rá, hanem...
Ne légy ilyen negatív FecóFecooo írta:nah ezt nem írtam volna a helyedben... jónéhányuknak még az értelmes beszéd is nehezükre esik, nemhogy az írás...Messithebest írta:
Ez nagyon nagy fake. Az RTLnél dolgozó emberek 99,9%-a tud normálisan írni... Szóval ennyit erről....
gondolom nem hallottál arról az esetről, amikor egy retkes klub bérenc meginterjúvolta Buttont... a csaj mindent tudott, csak angolul beszélni nem, és mégis engedték, h ő beszéljen a pilótával, szóval nagyon igényesek...
a kereskedelmi adóknál nem azok tudnak elhelyezkedni, akik valóban érdemesek rá, hanem...