Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.02.16. 17:24:44

Kösz a válaszokat és az infókat.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.16. 17:17:57

messideco írta:Múltkor volt téma. Kb. egy hónapja már, hogy meg van szűnve.
Jujj ez fáj. Mivel offtopic belefér, hogy megjegyezzem, hogy a magyarban nem létezik a meg van szűnve , passzív forma. Angolban igen, de a magyarban nem. Ne haragudj, nem akarlak bántani, csak erre mondom azt, amit a vicc második felében van: Hallod, olyan erotikus a hangod... A második felét nem írom le, mert alpári, de tudjátok mire gondolok :D
messideco
Presidente del Barça

2011.02.16. 17:08:43

Múltkor volt téma. Kb. egy hónapja már, hogy meg van szűnve.
Kép
"And my heart will leave you never."
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.02.16. 17:08:29

Gauchomester írta:Srácok! Van valaki, aki szokott Sztár Sportot venni szerdánként? A mai a harmadik szerda, hogy nem jelent meg aktuális szám, írtam nekik e-mailt, de semmi válasz. Valaki nem tud esetleg hírt, akár pletykát, hogy most megszűntek se szó se beszéd, vagy mi van velük?
Jól mondják a srácok. Tényleg megszűnt. :?

Bezzeg az a Képes Sport meg továbbél, amelyikbe betesznek egy 11 évvel ezelőtti Gary Neville posztert... A baj csak az, hogy a poszteren Phil Neville volt. 8) Na az nálam nagyon kiverte a biztosítékot. :lol:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.02.16. 17:21:44-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.16. 17:05:23

Gauchomester írta:Srácok! Van valaki, aki szokott Sztár Sportot venni szerdánként? A mai a harmadik szerda, hogy nem jelent meg aktuális szám, írtam nekik e-mailt, de semmi válasz. Valaki nem tud esetleg hírt, akár pletykát, hogy most megszűntek se szó se beszéd, vagy mi van velük?
Az már megszűnt. Nézd meg a Sztár Sport Facebookját,ha esetleg nekem nem hiszel.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.16. 17:05:14

Ha jól tudom megszűnt, volt is téma egy másik topicba, de nem vagyok benne biztos. :wink:
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.02.16. 17:00:11

Srácok! Van valaki, aki szokott Sztár Sportot venni szerdánként? A mai a harmadik szerda, hogy nem jelent meg aktuális szám, írtam nekik e-mailt, de semmi válasz. Valaki nem tud esetleg hírt, akár pletykát, hogy most megszűntek se szó se beszéd, vagy mi van velük?
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.16. 14:05:47

L.Messi 10 írta:
hady írta:V.V.4 vitára:

http://napinemszar.hu/like/1297790073
Érdekesen fog kijönni a srác, ha nem a CR Béci nyer...
elolvastam, fele igaz szntem, még pedig az a fele, ami Oli kiejtéséről szólt.

De azt 1000%ra veszem,h ez a beképzelt Béci nem nyeri meg. :wink:

amióta visszament a villába, csak is olyan összefoglalót nyomatnak,amiből negatívan jön le, Oli kiejtése arra is jó volt,hogy a Béci brancs ellen most jóval több néző fog szavazni, mint eddig bármikor. Remélem úgy is alakítják a szálakat,h szépen lassan elfogyjanak.

eddig soha nem nyert egy vv-t sem olyan,aki hasonlóan nagy arccal rendelkezne mint ez a gyík. Szabolcs,Laci,Milo ha jól rémlik, mind a villában szereplőkhöz képest! (de némelyik a normál életben is) teljesen korrekt,és normális emberek voltak.

persze ebben a vv4ben nehéz találni ilyet, de hogy a Béci nem olyan, az tuti. Márpedig a csatorna olyat fog kihozni győztesnek. Az egy dolog,h az addig vezető úton bent tartja a hasonlókat.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Capon
Llegenda del Barça

2011.02.16. 13:52:43

A Való Világ témához hozzá szólva. Mindenki azt néz amit akar engem mégis elszomorít, hogy az összes barátom nézi (embert barátjáról :)) Pedig nem ilyen trendi divat majmok mégis minden nap nézik. Bár tisztában vannak vele, hogy kész agymosás a műsor. Én akkor szoktam látni a műsort amikor éppen valamelyikőjüknél vagyok szóval kb hetente 1 részt, bár sok örömük nincs a műsorban amikor én ott vagyok :D ezt garantálom nektek.
Mégis abból a kevésből amit láttam teljesen nyilvánvaló volt, hogy manipulált műsorról van szó. Többen ismerték egymást vagy éppen a stábtagokat, itt ott elszólják magukat a "játékosok" óhatatlanul. Aki elhiszi, hogy a nézők befolyásolják a műsort sőt még szavaznak is azokat csak sajnálni tudom a naivitásukért. Arról nem is beszélve, hogy pénzt költenek egy ilyen kaki műsorra meg az egyébként is horribilis összegeket kereső Retek klubra.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
kamaj
Capitá del Barça

2011.02.16. 13:41:20

Miért akarják egyes emberek hithűen bebizonyítani, hogy hazudnak ott. Szerintem mindannyian, akik nézik tudják ezt. Én is tudom, hogy vannak részek amiket Ők generálnak, de élvezem, és nem lettem azóta hülyébb amióta megy ez a műsor. Nem küldök smst, nem esek kétségbe, ha kiesik valaki, max csak sajnálom, hogy nem látom ott többé (pl Olivér :)). Olyan mint bármilyen más műsor, de ezt meg lehet találni, lehet fikázni, és még jobban lesz ezáltal a köztudatban. Ez a lényeg semmi más.
Direkt adnak ilyen kétes jeleket, mert nézzétek meg mióta megy itt erről a "vita". Én elfogadom a látásmódotokat, de egyet nem értek. Kérlek Ti se állítsátok be azokat az embereket hülyének, agyilag zokninak, vagy vaknak aki még reménykedik benne, hogy van benne igazság is. Nem értem miért kell ráerőltetni egy nézetet valamire.
Fogadjátok el ezt, hogy ezt is lehet nézni, és a többség nem hisz benne úgy, mint ahogy gondoljátok.
Eddig nem írtam le erről a véleményemet, de egy kicsit sok lett itt már ez. Nem akarok senkit megbántani ezzel a gondolatmenettel, és nem is irányul senkinek sem.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.16. 13:17:50

http://nol.hu/lap/mo/20110216-kozjegyzo ... #kommentek

nem én intéztem így, de úgy tűnik gyorsabban terjednek a hírek, mint gondoltam :D

ha már neveket is említ a cikk: török márknak még aktív jogviszonya se volt, már egyszer kirúgták a testület éléről is, most mégis ő az EHÖK elnöke...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.02.16. 07:40:22

a manipuláció lényege egyfelől pont az, hogy az ember a büszkesége miatt nem hajlandó beismerni végső soron magának, hogy őt itt most nagyon átkúrják. Ez még a jobbik eset. Akik azzal sincsenek tisztában, hogy itt fent áll a manipuláció lehetősége azokat annyira elvakították már, hogy ha esetleg közlik velük, hogy az RTL bevételéért 'dolgozó' báb vagy akkor érzelemdús hőbörgéssel reagálnak.

akik azt mondják, hogy na jó biztos manipulálnak egy kicsit, de... azok ezt hogy képzelik el? Egy bizonyos pontig (mondjuk a protekció a beválasztásnál) manipuláció, de aztán megszállja a rendezőket az ó idők ó erkölcse és nem rendezik meg az egészet mert az gonosz dolog lenne?

ezt nem az előbb belinkelt cikkre hivatkozva írtam...
Pocsa11
Jugador del Barça

2011.02.16. 04:45:23

Ehhez a kis témához csak egy rövidke videót linkelnék.
Mellesleg én is vetemedtem olyan szégyenre, hogy jó dolgomban néztem az élő adást. Gondolom emlékeztek még a Zsófikára. Na ő elkezdett beszélni arról, hogy már az elején a szerződéssel gondok voltak, mert az egyik srác nem volt hajlandó aláírni, mert nem tetszett neki benne valami. Erre mondta fika, hogy ő is elgondolkozott ezen, és lehet perel. Erre egyből beugrott az a cuki kis fekete képernyő "Pillanatnyilag nincs közvetítés" felirattal. Eltelt cirka 2-3 perc, és már teljesen másról beszélgettek.
miihii
KHAL

2011.02.16. 02:06:21

Krojf írta:
socio66 írta:

hát,nem tudom.
én viszonylag folyamatosan figyelemmel követem a műsort,ha ezek a sírások,veszekedések,meg egyebek mind megjátszások,akkor a bentlévők nagyon jó színészek.
szerintem a beszavazásoknál voltak 'protekciósok',illetve az elején nagyjából elmondhatták hogy kinek mit kell képviselni,de hogy utána fél évig mindent és mindenkit irányítanak,úgy hogy mi ezt nem vesszük észre noha egyszerű emberekről van szó,hát..
elég hihetetlenül hangzik. egy ilyen levél pedig név nélkül nem lehet bizonyíték,ráadásul béci jövőbeli győzelmén kívül nem említ olyan dolgot,ami később számonkérhető lenne.
ennyi erővel leírhatta volna a következő két kiesőt,a legközelebbi generált vitát,vagy akármit ami kézzelfogható.
Koma!
Vedd már észre végre, hogy MANIPULÁLNAK!!!
Elveszik a drága, jobbra, többre, nemesebbre való idődet ezzel a borzalommal!
A rengeteg kiskorú épül tőle lefelé, egyes kevesek hatalmasat kaszálnak vele, Te meg beveszed a cumit!
Ott van egy belsőstől minden fehéren-feketén, Te meg még mindig nem hiszed el, amit látsz???
Úgy érzem Nálad elérték a hatást, csak nehogy menthetetlenné váljál!
Inkább lázadnál az ellen, hogy becsaptak és hülyének néztek Téged!
Nyíljon már ki a szemed/szemetek végre!
K.
Annyiban megvédeném mindenképpen socio kollegát,h készpénznek sem lehet venni ezt a postot.Mert ez nem egy cikk Krojf koma,hanem egy sima bejegyzés,amit akár én is írhattam volna.Az egyik haverom kirakta arckönyvön is h itt a nagy leleplezés...
Neki is írtam rá pár észrevételt,például h egy lájkolós oldalon leírtakat nem biztos h szerencsés szentírásnak venni.Aztán megfordult a fejemben az is,amit a helyesírásról szóltak már korábban.Ha ennyire közel van a tűzhöz az illető,h hall meg tud mindent,akkor talán a helyesírás a minimum.De a legütősebb érvem,h mi a túróért kellene "titkos küldetésekben" megtennie akármit is a lakóknak?Nem adják 24 órában,tehát akár 120 emberke is bemehet hozzájuk bármikor és azt vesznek fel,amit akarnak.

Nyilvánvaló ,h manipuláció az egész.Azt kétlem h egy előre megírt konkrét forgatókönyv lenne,de h vázlat van róla,az biztos.Van egy elképzelésük és a nézők visszajelzései alapján nyúlnak bele a történésekbe.Az sem mindegy h melyik jelenetet adják be,milyen felhanggal és szájbarágós kommentár mellett (mert a Buciék igencsak éreztetik h mit kell gondolni az eseményekről,szereplőiről éppen).Az sms-ek csak pénzszerzési célzatúak,nem azokon múlik h ki megy be és jön ki.Bővebben már nem akarom fejtegetni,mert annyit nem ér az egész.De annyit még mindenképpen,h nem biztos,h síktopa az,aki nézi és nagy részü(n)k igenis átlátja a dolgot.De ettől még vannak szórakoztató részei is a műsornak,amiért nézhető mégis.Feltéve h nem képzeli túl az ember... :wink:

Jah,és bocs a modiktól a piramisért :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.15. 22:36:39

socio66 írta:jó,amúgy én nem sz.rok be akkor sem,ha megrendezett az egész. ha ehhez igazítanám a napomat,ha rendszeresen szavaznék,ha érzelmeket váltana ki belőlem a műsor,akkor csalódnék és akkor mondhatnák hogy átvertek.
de mivel ez nem így van,így különösebben nem rendít meg a dolog.
bárcsak ez lenne a legnagyobb dolog a világon,amivel 'átvernek'.
Szerintem minden mindennel összefügg és a kis hazugságok teremtik meg a nagyobbaknak a teret, a lehetőséget, de ti tudjátok. Nem ítélek el senkit, csak szomorúan olvasom, hogy olyan emberek, akikről értelmes dolgokról, értelmesen is lehet beszélgetni, ezt nézik, erről beszélnek ( és itt nem rád, sőt, főleg nem rád, gondolok, mert tőled keveset olvastam még erről a témáról). A fogyasztói társadalomnak épp az a lényege, hogy nem húz meg világos határokat a követendő, követhető, vagy épp nem követhető kategóriák közt. Elhomályosítva a dolgokat, bízva az emberek létező alantas vágyaiban. Persze először még csak a VV nem nagy hazugság Vagy miért pont ettől lenne bajom, mikor millió dolog van? ( ételeknél is szokták azzal védeni a szemetet, hogy nem ettől halunk meg stb.) . Aztán ez egyeseknél ( nem mindenkinél) eredményes és tovább fajul, a határok elhomályosodnak és egy szinttel lejjebb, vagy épp a fogyasztói társadalom szempontjából feljebb lép az illető delikvens, áldozat.
socio66

2011.02.15. 22:32:46

jó,amúgy én nem sz.rok be akkor sem,ha megrendezett az egész. ha ehhez igazítanám a napomat,ha rendszeresen szavaznék,ha érzelmeket váltana ki belőlem a műsor,akkor csalódnék és akkor mondhatnák hogy átvertek.
de mivel ez nem így van,így különösebben nem rendít meg a dolog.
bárcsak ez lenne a legnagyobb dolog a világon,amivel 'átvernek'.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.15. 22:23:40

socio66 írta:

hát,nem tudom.
én viszonylag folyamatosan figyelemmel követem a műsort,ha ezek a sírások,veszekedések,meg egyebek mind megjátszások,akkor a bentlévők nagyon jó színészek.
szerintem a beszavazásoknál voltak 'protekciósok',illetve az elején nagyjából elmondhatták hogy kinek mit kell képviselni,de hogy utána fél évig mindent és mindenkit irányítanak,úgy hogy mi ezt nem vesszük észre noha egyszerű emberekről van szó,hát..
elég hihetetlenül hangzik. egy ilyen levél pedig név nélkül nem lehet bizonyíték,ráadásul béci jövőbeli győzelmén kívül nem említ olyan dolgot,ami később számonkérhető lenne.
ennyi erővel leírhatta volna a következő két kiesőt,a legközelebbi generált vitát,vagy akármit ami kézzelfogható.
Balázs azóta tényleg nem vezetett műsort?

Amúgy 24órából összevágnak 45percet... semmit nem tudunk arról,hogy mi megy bent :)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.02.15. 22:18:28

socio66 írta:

hát,nem tudom.
Koma!
Vedd már észre végre, hogy MANIPULÁLNAK!!!
Elveszik a drága, jobbra, többre, nemesebbre való idődet ezzel a borzalommal!
A rengeteg kiskorú épül tőle lefelé, egyes kevesek hatalmasat kaszálnak vele, Te meg beveszed a cumit!
Ott van egy belsőstől minden fehéren-feketén, Te meg még mindig nem hiszed el, amit látsz???
Úgy érzem Nálad elérték a hatást, csak nehogy menthetetlenné váljál!
Inkább lázadnál az ellen, hogy becsaptak és hülyének néztek Téged!
Nyíljon már ki a szemed/szemetek végre!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.15. 22:17:01

Fecooo írta:
csababarca írta:Más téma:

Használ valaki nokia e72 telefont? vagy e71et, vagy olyan nokiát,amiben GPS van?

Mert e72-t tervezek venni, vonzó a gps, csak nem tudom,hogy az ingyenes működik? mert ha ilyen netre felmászós a cucc az nem jó:D

Illetve,ha valaki használ,akkor benyomások e72ről érdekelnének.
van olyan, amihez nem kell net ;)

upfone.hu-n nézegesd a symbian navigációkat ;)

a Sygic meg az Ndrive tudtommal nem használ netet :)

Köszi.
Kicsit félek ezektől az okostelefonoktól,nehogy itt költségekbe verjenek :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.15. 22:06:30

csababarca írta:Más téma:

Használ valaki nokia e72 telefont? vagy e71et, vagy olyan nokiát,amiben GPS van?

Mert e72-t tervezek venni, vonzó a gps, csak nem tudom,hogy az ingyenes működik? mert ha ilyen netre felmászós a cucc az nem jó:D

van olyan, amihez nem kell net ;)

upfone.hu-n nézegesd a symbian navigációkat ;)

a Sygic meg az Ndrive tudtommal nem használ netet :)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.15. 22:00:21

Más téma:

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
socio66

2011.02.15. 21:59:35

hát,nem tudom.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.15. 21:56:02

Fecooo írta:
Messithebest írta:
Ez nagyon nagy fake. Az RTLnél dolgozó emberek 99,9%-a tud normálisan írni... Szóval ennyit erről....
nah ezt nem írtam volna a helyedben... jónéhányuknak még az értelmes beszéd is nehezükre esik, nemhogy az írás...

gondolom nem hallottál arról az esetről, amikor egy retkes klub bérenc meginterjúvolta Buttont... a csaj mindent tudott, csak angolul beszélni nem, és mégis engedték, h ő beszéljen a pilótával, szóval nagyon igényesek...

a kereskedelmi adóknál nem azok tudnak elhelyezkedni, akik valóban érdemesek rá, hanem...
Nem véletlen írtam 99,9%-ot :D Az a csaj pont akkor jutott eszembe,na ezért... :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.02.15. 21:54:41

Aki a napinemszar.hu cikke után bármiféle védelmébe veszi a V.V.-t, azt mélységesen sajnálom!
Remélem a "műsor" végleg a médiaszemétdombra kerül!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.15. 21:44:44

Fecooo írta:
Messithebest írta:
Ez nagyon nagy fake. Az RTLnél dolgozó emberek 99,9%-a tud normálisan írni... Szóval ennyit erről....
nah ezt nem írtam volna a helyedben... jónéhányuknak még az értelmes beszéd is nehezükre esik, nemhogy az írás...

gondolom nem hallottál arról az esetről, amikor egy retkes klub bérenc meginterjúvolta Buttont... a csaj mindent tudott, csak angolul beszélni nem, és mégis engedték, h ő beszéljen a pilótával, szóval nagyon igényesek...

a kereskedelmi adóknál nem azok tudnak elhelyezkedni, akik valóban érdemesek rá, hanem...
Ne légy ilyen negatív Fecó :lol: Csak a rossz csak a rossz :lol: Interjús kiscsaj száját nem az angol nyelv ékes beszédére használta, de az a száj sok minden mást tudott :lol:

A legszebb az egészben ha igaz a leírt cikk hanem, megint reklám azoknak a majmoknak.....Ha jó történik ha nem a VV-ről beszélnek, s ez bizonyos embereknek jó!

Nagyon bízom majd a médiatörvényben, s ha "cenzúra" kell akkor legyen, de az ilyen emberek akik ezeket a "showkat" kitalálják s ömlesztik a kakit azok .....
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése