Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
danko94 írta:Srácok, tudnátok segíteni?! Egy csajjal mek jövő 7en moziba és őszintén nmtom melyik filmet nézzük meg. Ő azt mondta válasszak én, de nmtom h melyik tetszene neki...(ugyanis ez a lényeg...engem a film fog legkevésbé érdekelni) Ha tudtok ajánlani vmit ami tetszene egy csajnak a mostani mozifilmek közül pls írjatok!!!
UI: Ilyen Hana Montanák meg Zac Efronos f.sok szóba sem jöhetnek![]()
na akkor ezentúl én is jövök majd ilyen lányos témákkal.G-Jay írta:!
de tök vicces hogy lány ügyben milyen segítőkész mindenki, ez tök jó
Jó a mozi, klasszikusdanko94 írta:Srácok, tudnátok segíteni?! Egy csajjal mek jövő 7en moziba és őszintén nmtom melyik filmet nézzük meg. Ő azt mondta válasszak én, de nmtom h melyik tetszene neki...(ugyanis ez a lényeg...engem a film fog legkevésbé érdekelni) Ha tudtok ajánlani vmit ami tetszene egy csajnak a mostani mozifilmek közül pls írjatok!!!
nézd meg van e vmi horror azon parázni fog és könnyen közeledhetszdanko94 írta:Srácok, tudnátok segíteni?! Egy csajjal mek jövő 7en moziba és őszintén nmtom melyik filmet nézzük meg. Ő azt mondta válasszak én, de nmtom h melyik tetszene neki...(ugyanis ez a lényeg...engem a film fog legkevésbé érdekelni) Ha tudtok ajánlani vmit ami tetszene egy csajnak a mostani mozifilmek közül pls írjatok!!!
egy másik megközelítés: olyat válassz, ami nem fog neki tetszeni, így ő is rád fog koncentrálnidanko94 írta:Srácok, tudnátok segíteni?! Egy csajjal mek jövő 7en moziba és őszintén nmtom melyik filmet nézzük meg. Ő azt mondta válasszak én, de nmtom h melyik tetszene neki...(ugyanis ez a lényeg...engem a film fog legkevésbé érdekelni) Ha tudtok ajánlani vmit ami tetszene egy csajnak a mostani mozifilmek közül pls írjatok!!!
Hipervandor-Jumper Nincs alkuHouse írta:Nem tudtok ajánlani egy filmet mit most du le tudnék tölteni?
Eléggé unatkozom.
Ezekből válogass, csak van amit még nem láttál belőlük:House írta:Nem tudtok ajánlani egy filmet mit most du le tudnék tölteni?
Eléggé unatkozom.
Journey - Separate Waysozsimiki írta:Megnéztem én is a YesMan-t, úgy ahogy tetszett, egy segítségre lenne szükségem: rögtön az első percben csörög a mobilja,annak a számnak a címe kellene,ami a csengőhangja, azt hiszem a Tango & Cashben is volt ez a zene.
előre is köszi aki megfejti, és esetleg fel is tölti
más:
taxi4, volt vasárnap tv2,de akkor nem tudtam megnézni, leszedtem,és pozitív csalódás volt a számomra nagyon tré 3 után. Giber felügyelőn lehetett szakadni
Eltört a bokám, 4 napja itthon vagyok.Perrero írta:két ötletem is vanHouse írta:Nem tudtok ajánlani egy filmet mit most du le tudnék tölteni?
Eléggé unatkozom.
1. Gyakorold a szerkeszt gomb működését
2. menj levegőre
Mit akarsz? Nevetni, ijedni?House írta:Nem tudtok ajánlani egy filmet mit most du le tudnék tölteni?
Eléggé unatkozom.
Nekem sem jött be a T4.Ronal.10 írta:mit szoltok a terminator 4. hez? Sztem túl nagy volt a szeleVagy csak azért ne jött be mert nem volt ott svájcenegger?
![]()
Na majd a Transformers 2 kielégit
Nekem tetszett a T4. Természetesen nyomába sem ér a régieknek de tetszik.Ronal.10 írta:mit szoltok a terminator 4. hez? Sztem túl nagy volt a szeleVagy csak azért ne jött be mert nem volt ott svájcenegger?
![]()
Na majd a Transformers 2 kielégit