Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, a régi "példányom" már régebben eltűnt, eddig nem találtam sehol. Esetleg feliratot nem tud valaki? Nekem a régihez volt felirat, de mint mondtam, az "elveszett"... Köszi!Slither írta:http://www.megaupload.com/?d=W9L3L4FV
nálunk eddig lement négy évad (13, 16, 15, 15 rész) illetve az 5. évadbó ha jól tudom 14 rész.TZS írta:Nem tudja valaki, hogy a Kés/Alatt sorozatból hány évad jelent meg összesen, és abból mennyit adtad le itthon a tv-ben?
Thx!
Ezzel sztem is a legtöbben így vagyunk.És pl Coelho ezért is nem engedi megfilmesíteni a regényeit mert szte olvasás közben mindenki leforgatja a saját filmjét.És ez tényleg így van.Én pl csalódtam amikor a Da Vinci filmben megláttam Jean Reno-t Bezu felügyelő szerepében...egész egyszerűen nem úgy képzeltem el.torrestoni írta:hogy az ember az olvasás során megalkotja a regény világát a képzeletében, amely űberel mindenféle képi megvalósítást, s ezt követően már egyértelmű csalódás a megfilmesített változat. Nem beszélve arról, hogy egy regény sokkal részletesebb...
Hát egyébként mint olvasmány nekem is jobban tetszett mint a lentebb említett könyvek.De ha választanom kellene akkor én a megtévesztés fokát nézném meg filmben.torrestoni írta:gy ki kell javítanom magam: kasszasiker helyett tehát egy szerintem sokkal inkább nézhető, mindazonáltal hasonlóan érdekes, izgalmas fimet készíthettek volna első regényéből.
Láttam már én is, de személy szerint többet vártam volna ilyen szereposztással ettől a filmtől. De azért egyszer mindenképp érdemes megnézni.Puyol05 írta:Tegnap megnéztem "A törvény gyilkosa" című filmet. Al Pacino és Robert de Niro játszák a főszerepet. szerintem elég jó kis film lett... (szvsz) ajánlom mindenkinek. a végén egy meglepő fordulat van.
nagyon eltalálták a színészeket. eszméletlen jól játszák a szerepüket. pont ebbe a filmbe való
Nos, az mindenképp igaz, hogy a most készült adaptáció alapjául szolgáló regény ismertebb lehet, sőt, maga a téma is jobban vonzza a nézőket.Bányász írta:Én nem lennék meglepve ha látnánk még Dan Brown adaptációt filmvásznon szóval még teljesülhet is a "kívánságod".Mert hát gondolom az Angyalok és démonok is elég szépen hoz a konyhára majd...
Bár könyvben a Digitális Erőd sokkal kevésbé felkapott mint az előbbi két olvasmány így sokkal kisebb bevétellel számolhattak volna ha azt a művet választják.De sztem minden az Angyalok és Démonok sikerén múlik.
Meg hát ehhez az egészhez megadta az alaphangot a Da Vinci kód...bár én fordítva forgattam volna le a dolgokat.
Igen, nagyszerű, egyszer nézhető film, mely klasszikusnak nem nevezhető, de a színészi alakítások kárpótolnak. Ellenben a Heat jobb lett, egy kicsit többet vártam a forgatókönyvtől.Puyol05 írta:Tegnap megnéztem "A törvény gyilkosa" című filmet. Al Pacino és Robert de Niro játszák a főszerepet. szerintem elég jó kis film lett... (szvsz) ajánlom mindenkinek. a végén egy meglepő fordulat van.
nagyon eltalálták a színészeket. eszméletlen jól játszák a szerepüket. pont ebbe a filmbe való
Én nem lennék meglepve ha látnánk még Dan Brown adaptációt filmvásznon szóval még teljesülhet is a "kívánságod".Mert hát gondolom az Angyalok és démonok is elég szépen hoz a konyhára majd...torrestoni írta:Dan Brown pedig enyhén túlsztárolt, de ha már mindenképp kasszasikert akartak, akkor miért nem a Digitális Erődöt próbálták vászonra vinni?
Hát nekem még nem sokszor volt olyan, hogy a könyv elolvasás után a belőle készült film tetszett volna, mármint tetszeni tetszett, csak a könyvhöz képest nem. Ez általánosan így van szerintem.Chris0527 írta:Ma meglestem az Angyalok és démonokat. Életem legnagyobb csalódása ez a film. 2 órás de a könyvhöz köze sincs. Mikor elkezdték hirdetni a tv-ben hogy megy a mozikban fogtam a könyvet és elolvastam mert fater mondta hogy milyenjó könyv. Neki igaza is volt mert a könyv az egyik legizgalmasabb amit olvastam eddig alig birtam lerakni. Erre megnéztem a filmet és mintha az alap történetre ráhuztak volna másik eseményeket amik hasonlitanak a könybeliekre. Aki olvasta a könyvet szerintem ne nézze meg.![]()
Nem vártam hogy mindent hűen adjon át de erre még én sem számítottam.
Én vártam,h ez lesz.Nem láttam ugyan még a filmet de a Da Vinci kódból kiindulva számítottam valami hasonlóra.Abban még a storyt is megváltoztatták.Nagy kár.Bár elfogadom,h egy filmbe nem fér bele egy egész könyv de akkor inkább hagyták volna a francba.Valahogy nem méltó ezeknek a filmeknek a színvonala a könyvek színvonalához.Chris0527 írta:Ma meglestem az Angyalok és démonokat. Életem legnagyobb csalódása ez a film. 2 órás de a könyvhöz köze sincs. Mikor elkezdték hirdetni a tv-ben hogy megy a mozikban fogtam a könyvet és elolvastam mert fater mondta hogy milyenjó könyv. Neki igaza is volt mert a könyv az egyik legizgalmasabb amit olvastam eddig alig birtam lerakni. Erre megnéztem a filmet és mintha az alap történetre ráhuztak volna másik eseményeket amik hasonlitanak a könybeliekre. Aki olvasta a könyvet szerintem ne nézze meg.![]()
Nem vártam hogy mindent hűen adjon át de erre még én sem számítottam.
Én is. Király kis mese volt anno. Láttam csomó részét.Fecooo írta:Dragon ball sorozatok (lehet ciki, de ezen nőttem fel
Akkor majdnem "együtt" néztükFecooo írta:éjszaka néztem meg, éjfélkor kezdtem el nézni, nekem is nagyon tetszett, bár meglepődtem, amikor kiderült, h egy alapvetően romantikus filmekben járatos csávó (Ryan Reynolds) ilyen szerepet kapott....miihii írta:Tegnap megnéztem a Wolwerine-t.
Nekem rettenetesen tetszett,kumma jól megcsinálták.Ajánlós!
Azért nem CSAK ezért érdemes megnézniIlúvatar írta:Most néztem meg a Push című filmet. Ilyen mutáns izé (látnok, telekinézis, sikoltozó, bűvész, meg miegymás), de nem rossz a film. Ami a durva az egészben, az hogy a film főhőse NAGYON hasonlít a Piqué -ra :O Csak is azért érdemes megnézniKikapcsolódásra alkalmas a film. 1x vagy 2x nézhető. Ajánlom mindenkinek
Dettó. Akcióban pedig a Szökés ami hatalmas. Meg régen ment egy sorozat kishazánkban Küszöb néven másként Treshold. Csak nem folytatták pár rész után pedig igen jól indult.visca el barca írta:a sorozatok sorozata. az egyetlen dvd amiért pénzt adtam ki, hogy eredetiben lehessen megBányász írta:Sorozatból pedig egyértelmű nyerő a Kés/alatt.Mást nem is nagyon követek figyelemmel.
a sorozatok sorozata. az egyetlen dvd amiért pénzt adtam ki, hogy eredetiben lehessen megBányász írta:Sorozatból pedig egyértelmű nyerő a Kés/alatt.Mást nem is nagyon követek figyelemmel.