Bányász írta:Én nem lennék meglepve ha látnánk még Dan Brown adaptációt filmvásznon szóval még teljesülhet is a "kívánságod".Mert hát gondolom az Angyalok és démonok is elég szépen hoz a konyhára majd...
Bár könyvben a Digitális Erőd sokkal kevésbé felkapott mint az előbbi két olvasmány így sokkal kisebb bevétellel számolhattak volna ha azt a művet választják.De sztem minden az Angyalok és Démonok sikerén múlik.
Meg hát ehhez az egészhez megadta az alaphangot a Da Vinci kód...bár én fordítva forgattam volna le a dolgokat.
Nos, az mindenképp igaz, hogy a most készült adaptáció alapjául szolgáló regény ismertebb lehet, sőt, maga a téma is jobban vonzza a nézőket.
Így ki kell javítanom magam: kasszasiker helyett tehát egy szerintem sokkal inkább nézhető, mindazonáltal hasonlóan érdekes, izgalmas fimet készíthettek volna első regényéből. Ehelyett maradtak a jól bevált koncepciónál, ezzel engem nem győztek meg. A Digitális Erőd megfilmesített változatára kíváncsi lennék. Abban pedig biztos vagyok, hogy ha maga az író előrukkolna egy önálló, saját készítésű forgatókönyvvel, s abból készülne film, akkor egy több, mint átlagos, megkockáztatom jó mozi születne.
Érdekes kérdés a regények adaptációja... Nyilván van ellenpélda is, de én is azt mondom -bár most kevés ilyen mű jut eszembe-, hogy az ember az olvasás során megalkotja a regény világát a képzeletében, amely űberel mindenféle képi megvalósítást, s ezt követően már egyértelmű csalódás a megfilmesített változat. Nem beszélve arról, hogy egy regény sokkal részletesebb...
Puyol05 írta:Tegnap megnéztem "A törvény gyilkosa" című filmet. Al Pacino és Robert de Niro játszák a főszerepet. szerintem elég jó kis film lett... (szvsz) ajánlom mindenkinek. a végén egy meglepő fordulat van.
nagyon eltalálták a színészeket. eszméletlen jól játszák a szerepüket. pont ebbe a filmbe való
Igen, nagyszerű, egyszer nézhető film, mely klasszikusnak nem nevezhető, de a színészi alakítások kárpótolnak. Ellenben a Heat jobb lett, egy kicsit többet vártam a forgatókönyvtől.