Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A képeken van vmi nagyon vicces, csak azt nem tudom h mi.cps46 írta:Olvass pár hsz-szel lejjebb.Sylvinho_ írta:Most itt min is kéne röhögni??Nem nagyon értem.
CsáóEnrique írta:Gondolom észrevettétek, hogy nem voltam egy darabig, de jó okom volt rá: A sulicsapattal bejutottunk az amatőr középiskolás kosárlabda diákolimpia országos döntőjébe, amit Pakson rendeztek meg, s hatalmas csatában de sikerült bejutnunk a döntőbe. Igaz ott sajnos elkerülhető hibák miatt kikaptunk, de így is a nagyon jónak számító 2. helyen végeztünk, aminek nagyon örülök!
(Itt egy kép ez éremről)
Csak azért írtam le ezt, hogy megkérdezzem, nem volt ott véletlenül valaki közületek?![]()
Utána meg Szlovéniában voltam (nem csak) síelni, az is nagyon jó volt.
Mostantól viszont ismét ébren őrzöm a forumot, úgyhogy vigyázzatok!
Na, én pont a cseh söröket nem szeretem. A magyar és a német sörök jók. De a kedvencem a Budweiser, kár, hogy Magyarországon nem igazán lehet kapni, egy időben volt Bud, de sajnos már azt sem látok. Amúgy az ausztrál Foster's is igen finom.LG írta:Igen, nekem nem izlett, bár ingyen kostolo volt, az meg kitudja milyenCharlie írta:Borsodit kóstoltad már?Az sztem igen jó.LG írta:Ha már a huto szoba kerul, milyen sor volt benneVagy milyen sort ixtok, mert szvsz a magyar sor ihatatlan, max buntetésbol itatnám az emberekkel.
C.![]()
![]()
Amugy a szlovák sor kiválo, de cseh sornek még az sincs a kozelébe sem
Igen, nekem nem izlett, bár ingyen kostolo volt, az meg kitudja milyenCharlie írta:Borsodit kóstoltad már?Az sztem igen jó.LG írta:Ha már a huto szoba kerul, milyen sor volt benneVagy milyen sort ixtok, mert szvsz a magyar sor ihatatlan, max buntetésbol itatnám az emberekkel.
C.
Borsodit kóstoltad már?Az sztem igen jó.LG írta:Ha már a huto szoba kerul, milyen sor volt benneVagy milyen sort ixtok, mert szvsz a magyar sor ihatatlan, max buntetésbol itatnám az emberekkel.
hát ez a hűtő 19ezer ftba+ a hütő árába kerülZsolti írta:egy ilyen hűtőt énis elfogadnék!