Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando írta:Bud Spencer és Terence Hill filmeken "nőttem fel". Nagyon nagyokKincs ami nincs, Az ördög jobb és bal keze stb.... hatalmas filmek.
A rém rendes család a kedvencemLesy írta:De van még a Két pasi meg egy kicsi! Az is nagy sorozat. Mondjuk a legnagyobb az, ahogy kezdődikA kiscsávónak b..szott nagy hangja van.
Na meg a másik istenkirály sorozat: Egy rém rendes családAl, Bud Kelly meg a többiek. Csak tudnám honnan vesznek ilyen lüke színészeket, akik még úgy is néznek ki
De van még a Két pasi meg egy kicsi! Az is nagy sorozat. Mondjuk a legnagyobb az, ahogy kezdődikozsimiki írta:Kralo írta: És még a jóbarátoknak is vége a viasat3on...![]()
minket az ilyen nem zavar Kralo...majd elkezdjük előről megint a Friends-t
most én nyerek
![]()
Amúgy igazad van,a rengeteg csatorna nem egyenlő a minőséggel sajna.
Hát igen! Őket bármikor képes vagyok újra, meg újra megnézni! Igazi szórakozatás, amit ők csináltak.ozsimiki írta:Nosztalgiázzunk akkor:
Amit ti is írtatok, Bud & Terence páros,aztán:
-Pierre Richard @ Gerard Depardieu vígjátékok, vagy csak simán P.R...fenomenálisak
-Luis de Funes vígjátékok
Most próbálom beszerezni az összeset dvd-n,mivel vidikazin már elszíneződőtt a felvétel
Kralo írta: És még a jóbarátoknak is vége a viasat3on...
sztem megvan ezeknek a filmeknek a feelingje, ezt nem lehet elmagyarázni.grecki írta:Túl fiatal vagy. Nem tudod értékelni szerintem. Régen a legnagyobb filmek voltak, de mára tényleg sokat veszítettek a vonzerejükből. Éppen ezért inkább nem is nézem már őket soha, inkább maradjanak meg a gyermekkori emlékek róluk.
Hát lehet, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy én mint a globalizált világban felnövő gyerek csak az ilyen nyugati, túlvágott, számítógéppel kreált irreális hülyeségeket nézi meg. Igazából nem vagyok nagy filmes, de ugyan úgy meg tud tetszeni egy régi vagy új film. Ez a Bud Spencer már ment kiskoromban, akkor se tetszettgrecki írta:Túl fiatal vagy. Nem tudod értékelni szerintem. Régen a legnagyobb filmek voltak, de mára tényleg sokat veszítettek a vonzerejükből. Éppen ezért inkább nem is nézem már őket soha, inkább maradjanak meg a gyermekkori emlékek róluk.
Nem te vagy az egyetlenbarca99 írta:Akkor megint én leszek itt az egyetlen ember, akinek herótja van már ezektől a filmektől. Egyszerűen gyűlölöm őket. Mindenhonnan ez folyik. Legalább százszor adták már. Régen jók voltak, de ha soha többet nem adnák, nagyon boldog lennék.fir3bird írta:Ez így van, Bud Spencer-Terence Hill páros megunhatatlanmondjuk én a Piedone részeket is imádom
![]()
Akkor megint én leszek itt az egyetlen ember, akinek herótja van már ezektől a filmektől. Egyszerűen gyűlölöm őket. Mindenhonnan ez folyik. Legalább százszor adták már. Régen jók voltak, de ha soha többet nem adnák, nagyon boldog lennék.fir3bird írta:Ez így van, Bud Spencer-Terence Hill páros megunhatatlanmondjuk én a Piedone részeket is imádom
Ez így van, Bud Spencer-Terence Hill páros megunhatatlanLesy írta:Bud Spencer + Terence Hill filmjeit én sem tudom megunni. Kincs ami nincs, Nyomás utána, Az angyalok is babot esznek...Istenem mekkora filmekhau30 írta:Most néztem meg az RTL-en a Bombajó bokszolót.Hihetetlen hányszor nyomták már,de valahogy meg tudom nézni akár mikor is azt a filmet.Világszám! Valahogy a kölök korom ugrik be+a szomszéd video filmjei, ahol azokat, a most már kula egy hangú narrátoros, Rambo+ Bud Spencer filmeket néztük. Jó érzés!
Bud Spencer + Terence Hill filmjeit én sem tudom megunni. Kincs ami nincs, Nyomás utána, Az angyalok is babot esznek...Istenem mekkora filmekhau30 írta:Most néztem meg az RTL-en a Bombajó bokszolót.Hihetetlen hányszor nyomták már,de valahogy meg tudom nézni akár mikor is azt a filmet.Világszám! Valahogy a kölök korom ugrik be+a szomszéd video filmjei, ahol azokat, a most már kula egy hangú narrátoros, Rambo+ Bud Spencer filmeket néztük. Jó érzés!